Sziasztok! nem baj, hogy megtettem? nagyon tetszett az ötlet :-)))) Én ma dühömben, bánatomban elmentem műkörmöshöz. most jól megcsináltam magamnak hosszútávra :-(
legközelebb idejövök dühöngeni:-)

fórum: 

hozzászólások

Akkor javaslom neked is a toporzékot! :-)

Jobb egy arcpír mint, hogy hab robbanjon rá az arcodra... :-))

Azért ne higyjétek, hogy állandóak csapkodom magam a földhöz. :-))
Inkább sokat kacagok fennhangon, mert az jó, meg az is viszi a feszültséget, meg fogyaszt is, meg lehet nyilvános helyen is, és mindig akadnak akik csatlakozni akarnak. :-)

most tök örülök. Nagy kedvet kaptam mindenhez. Tegnap versenyeztem a kutyámmal, hogy ki a gyorsabb. De csalt! Amikor már lehagytam volna, megállt és úgy tett mint aki pisil. Aztán a visszavágóba azzal volt elfoglalva, hogy le akarta szedni rólam a pórázát. Ott ugrált előttem. Nem baj majd ma legyőzöm.

Na látod, mondtam én, hogy nem lesz baj!!! Én is szoktam rémeket látni, de mindig az van, ahogy megnyugszom és tudok figyelni másra is, egyből jelentkezik, hogy mi miatt nem tudott eddig.
Ez édes sztori a kutyával! Milyen fajta?
Látod, még fogytál is! Tök jó!!!!!

Dalmatám van. Egy 12éves kutty. De rosszabb mint egy 6hónapos kutya. Kész vagyok tőle mindennap csinál valami hülyeséget. Le lett parkettázva otthon minden szoba és akkorákat esik szegény. Én meg mindig kinevetem. Sajnálom szegényt, de olyankor olyan bután néz.
A múltkor sétáltunk és legurult egy dombról és az árokban landolt. Kidugta a fejét körbenézett, hogy ki látta és gyorsan kipattant onnan. Engem meg folytogatott a röhögés. Teljesen kész voltam.

Elhiszem, olyan kis hülyék!
Nekem egy ezüst közép uszkárom volt, 15,5 évesen altattuk el. :( Ennek már 2 éve lassan, de úgy hiányzik!!!! Sajnos most nincs módom kutyát tartani (reggel elmegyek otthonról, este haza), de ahogy lesz, egyből beszerzek egy-két kutyit.
Az én kis hülyém, mikor már öregedett, sötétben elkezdett rosszul látni és nekiment a dolgoknak. Sajnáltam, de mindig nevethetnékem volt, olyan édes volt. meg amikor rájött a rohangálhatnék, őrülten kőrözött lent a téren, egyszer csak nekirohant egy beton babának, nyikkant egyet, majd rohant tovább. Hát meg kellett zabálni. Most mégjobban hiányzik....

Én is ilyen állatőrült vagyok. Néha nagyon kiakaszt, de mindent egybevéve nagyon szeretem, hogy ott ólálkodik körülöttem. Az új mániája, hogy reggel csapkodja a lábával az ajtómat, hogy keljek fel (nem jöhet be a szobába). A baj az, hogy ezt 7végén is eljátsza. Teljesen kikészít...:)

Segítség! Segítség!
Hamarosan menstruálok és ilyenkor nagyon megnő az édességigényem és a falhatnékom. De most ez ugye nem jöhet szóba. És nagyon szenvedek! A toporzék most nem segít, mert nem dühös vagyok, hanem piszkosul éhes. Mint két farkas. Legalább.
Még tartom magam és nemsokára ebédelek és az legalább egy fél órára-órára megoldja a helyzetet, de mi lesz velem estig? Jaj, most nagyon szenvedek és sajnálom is magam kellőképpen!

Köszi! :-)
Sajna az én diétámban nem engedélyezett a nasi. Bár árultak a szalonban ilyen csokit vagy ezer forintért, de nem volt szívem megvenni ennyiért.
Jelenleg egy plussz tablettával csökkentettem íz iránti igényeimet. Túrtam a fiókomban és találtam Hobbit kekszet, amiben minden teljes kiőrlésű, de van benne cukor is. Ha már nagyon kétségbeesem, egyet vagy egy felet megeszem majd és gyorsan elzárom a többit. Még nem kellett ráugorjak, talán el tudom kerülni. Három hete nyomom a kúrát és nem szeretném tönkretenni a belefektetett figyelmet egy kilengéssel. Meg aztán életemben először sikerül igazán odatenni magam a fogyókúra felé és erre annyira büszke vagyok, hogy ezt meg pláne nem akarom elveszíteni. :-))

Hello!

Tojásfehérjét verjél kemény habbá édesítővel, és ha a fogyód engedi tegyél bele cukormentes kakaót, vagy bármi más ízesítőt. És kész is van.
Ha gőz fölött vered fel, és a sütő legalacsonyabb fokozatán szárítod (meg ne égjen), akkor habcsókot kapsz.
A tojásfehérje meg tiszta protein, attól nem lehetsz eltiltva.

Én időközben áttértem a 90 naposra, mert hústúltengést kaptam ami heveny undor formájában jelentkezett. :-)

Beírok nektek egy spriri idézetet, talán visz valahová, vagy elmozdít valahonnan, vagy megtart valahol... :-)

" A tested a materiális megnyilvánulásod; az anyagba megtestesült érzelmeidet, gondolataidat szimbolizálja. "

Huhh, ilyen barót én is tudok írni:

A tested a lakásod, amig itt vagy. Te döntöd el, hogyan nézzen ki.

Remélem roppant bölcsen hangzik :) Én írtam :)
Most valahogy rám jött a nagy spirituális hozzáállás a dolgokhoz, értem ezalatt azt, hogy próbálok mindent a szellemem, a saját lényem nézőpontjából nézni, nem a testeméből :)

Hát tudod, az az igazság, hogy az, hogy elhízunk, az árulkodik rólunk. Gyengeségnek tűnik és ezt azért merem így leírni, mert én is voltam elhízva és ez a fogyókúra nagyon sok mindenre megtanított. Ez olyan mint egy diploma, vagy egy jó élet-lecke.

Genya dolog ez a szénhidrát!!!
Gyomorrontásom volt, és főtt krumplin, meg ropin élek, este főztem leveskét. Ettől egyfolytában éhes vagyok!!!! Holnap már eszem úgy, mint ahogy kell, de remélem nem hízom meg, mert akkor mérges leszek!!!!! :)

Sziasztok!

Igazából nem tudom hova írjam, ezért ide írom. Előre is bocsi...:)
tök ideg vagyok. A páromat behívták hétfőre egy melohelyre interjúra és nagyon szeretném ha felvennék. Tök jó lenne, mert akkor maradna és nem menne vissza angliába. Végre együtt lehetnénk. és most tök izgulok. szorítsatok nekem......

Nem volt itthon torta, szerencsére. Joghurt, édesítö, fahéj, ezt ettem, meg plusz egy kávé, sok tejszínnel. És vettem mégis mascarponét, pedig azt hittem, már leszoktam róla. Szerintem minden a piros betüs ünnepek mai beköszöntének hibája, múlt hónapban is pont ez volt. Rettenetesen éhes vagyok, pedig nemrég ettem meg fél grillcsirkét, magában, mert a saláta se megy le hétfö óta a torkomon.

Hát sajna pontosatz nem tudok, mert ez egy elég jól megkomponált masszázs. Képzeld, ilyen táncos koreográfiával csinálta a csajszi és közben nagyon ügyelt a légzésére, ezért gondolom, hogy koncentrált és erőt adott bele. Nem tudom elmondani, nagyon kellemes volt! Közben kreatív gondolataim lettek és utábna olvastam, hogy lehetnek is. Azóta folyamatosan pisilni járok, mert méregtelenítő hatása is van és sokat is kell innom!:)))

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára