Csajok írjatok tapasztalatokat erről a diétárol mert én sok jót hallottam róla.Két ismerősöm csinálja és 1hónap alat fogytak 10kg-ot

fórum: 

hozzászólások

Háááát én elég szkeptikus vagyok ezzel a diétával. Sok ismerősöm csinálta, de ahogy abbahagyták, elkezdtek szép lassan visszahízni.

Őszintén szólva én nem is értem, hogy a szénhidrát nap és a zöldségnap között miért van különbség, hisz mindkettő szénhidrát. Vagyis, szénhidrát napon tul.képpen lehet zöldséget enni???

A fehérje és a protein között sem látok nagy különbséget. Persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen csekélyértelmű????
Üdv:
Micimackó :)))))

A diéta működik, mert sokan fogytak vele, az a része nem biztos, hogy igaz, hogy utána nem hízod vissza. Egy ismerősöm úgy szokott fogyózni, hogy csak a délelőtti gyümölcsöt tartja, így is fogy lassacskán ( Ő az a típus aki nem hízékony általában, de 4-5 évente felcsúszik rá pár kiló, azt így szokta leadni.)
Nem vagyok nagyon járatos az élelmiszerek terén, de én úgy tudom, hogy a szénhidrát és a keményítő ( amit zöldségnek hívsz, de más keményítő is van, ami nem zöldség) között az a külömség, hogy az egyik egyszerű a másik összetett szénhidrát. Gondolom az emésztésnél lehet szerepe a külömbségnek. A testkontrollnál a zöldséget valóban lehet enni fehérjével és szénhidráttal is, mert semlegesnek tartja. Itt gondolom azért van szétválasztva, hogy gyorsabban menjen a fogyás.
Szerintem a fehérje és a protein ugyanaz, de javítsatok ki , ha nem.

Na, úgy néz ki, szerdán belekezdek ebbe a diétába.

Megkérdeztem anyumat, aki azt mondta, hogy a proteinek egyszerű fehérjék. A zöldség és a tésza közti különbséget is elmagyarázta, de azt nem tudom úgy leírni, ahogy mondta, így inkább majd később.

Egy kérdés azért felmerült bennem: Mi a helyzet a rizzsel? Csak azért, mert annak is nagy a szénhidrát tartalma? Tészta helyett lehet azt enni szénhidrát napon?

Éva!

Teljesen el vagyok képedve! Elolvastam a naplódban, hogy mitket eszel! És ezek után még fogysz is! Ez aztán a csoda! Mostmár egyre jobban érdekel a dolog. Kíváncsi vagyok, nálam bejön vagy nem.

Én tavaly a level-lel fogytam le rengeteget, de fele ennyit sem ehettem, és rendesen egyhangú volt.

sziasztok! Nekem a mai menüm hagymáskrumpli lesz.Nagyon szeretem.Keményítő napon ezt eszem vagy pedig borsós rizst és a külömböző válfajaPL(kukorica,vegyes zöldség)de próbáljátok ki a paprikáskrumplit persze semmi virsli és egyéb husi még az íze kedvéért se.Vagy a hagymástészta is nagyon fini.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára