Gondoltam, legyen egy olyan fórum is, ahol nagyobb az esély arra, hogy néha-néha esetleg összefussunk személyesen is, illetve a nekünk való és a megyében elérhetö finomságok fellelhetöségében is jobban tudjunk egymásnak segíteni. Persze ez a téma nem kizárólag a gy-m-s megyeieké, írjon mindenki.:))

fórum: 

hozzászólások

Mentünk-jöttünk,de egyhuzamban három-inkább két és fél-lenyomtunk 2600 km-t,és az nem semmi...
Az országból sokat nem láttam,mert oda-vissza éjszaka utaztunk,de azért mannheimben sétáltunk egy nagyot anyuval...:-)
Siettünk nagyon haza,mert ezer a munka az üzletben;-)
Nagyon bele kell húznunk,mert pénteken jön a festő!!Ami azért fontos,mert ha ők kész vannak,jöhet a BULI ! ! !

Kedves Zytuscicus!
Nagyon szurkolok neked! Lehet, hogy nemn yugtat meg, de én már 7 hónapja várok arra, hogy új céges telephelyünk építését megkezdhessem. A bürokrácia és időhúzás ill. keresztbetevés rekordját már megdöntötte minden más érintett. De nem csüggedek, bármit is tesznek, mert tudom: előbb vagy utóbb én fogok nyerni és megcsinálom, amit akarok. ŐK nem tudnak olyan sokáig keresztbe tenni, mint ameddig én kitartok:-) Nektek is sok-sok sikert!

Szia Kisgé!
Köszi a kérdést. Elég sok dolgom van, mivel az üzlet beindult - szerencsére - ezért jelentkezem ilyen ritkán. A ruhatárral kapcsolatos kérdésedre válaszolva elmondhatom, hogy jelenleg a négy évvel ezelőtti ruháimat hordom, s a legtöbb azok közül is lötyög rajtam:-). Azért nem vettem még újakat, mert hamarosan 5-7 kilóval könnyebb leszek, s akkor megint cserélhetném a göncöket.

Az ismerősök kész vannak...főleg, mikor látják, hogy miket eszem. Többen mondták, hogy olyan vagyok, mint "fiatal" koromban. Tehát semmi okom panaszra, tuti jól működik a módszer, s szuperül érzem magam. Aranyos vagy, hogy megkérdezted::-))

S nálad mi a helyzet, hogy állsz? Nehogy elfogyj nekem, s már meg se találjalak, ha végre összejön a buli::-))

Szia Joci!

Milyen üzlet van, ami beindult? :)
A fogyás megfiatalít, ez tény! Nagyon jó érzés az, amikor régi ruháid rádjönnek és még lötyögnek is!!!!
Képzeld, én lyan méretet hordok, amit már 12 éve nem! Nagyon jó érzés!
Nem fogytam el, még mindig annyi vagyok, csak úgy látom, még alakulok, egyre több narancsbőr, meg hájacska ugrik le rólam, pedig csak 2 hete sportolok!
Beszéltem dietetikussal és ő azt mondta, ne görcsöljek, lemegy az a 2-3 kiló majd, most arra koncentráljak, hogy tartsam a súlyom, mert ezt sokkal nehezebb, mint lefogyni. A test vissza akarja kapni a régi állapotát, mert ragaszkodik hozzá. Ha elég sokáig, minimum fél évig tartom a lefogyott súlyom, a szervezetem ezt szokja meg és ehhez ragaszkodik. Csak miheztartás végett írtam neked is, nagyon érdekes!
Én már 5 hónapja tartom a súlyom, úgyhogy büszke vagyok. Teljesesn átalakultak az étkezési szokásaim és ez a lényeg!
Na, ma szófosásom van!:)))

Zytuscicus!

Én is győri vagyok (iletve Bp-i, de Győrött tanulok már 4 éve). Minden nap többször elmegyek az Apácai utca mellett, és ma külön be is mentem, de nem tudom, melyik lesz a Tiétek.

A Kossuth utcától számolva milyen messze van? Sarokház?

Egyébként hogy álltok?
Én már alig várom, hogy megnyissatok, ugyanis így 23 évesen már nekem is kijár egy törzs-kávézó-hely, és jelen pillanatban még nincs. Úgyhogy amint nyittok (és meg is talállak) már megyek is, ugyanis ráadásul itt a vizsgaidőszak, kell a koffein :-)))

Apropó, mi lesz a hely neve?

Üdv,

Tigrincs

Szia Tigrincs!
Elsején volt egy éve,hogy Győrbe költöztünk Bajáról,úgyhogy az utcanevekkel még bajban vagyok...:-(Azt nem tudom,hogy melyik a Jedlik Á. utca,útmutatásul annyi segítséget tudok nyújtani,hogy elmondom,mi van a környéken...:-)
Az épület az Apáca,és a Stelczer u. sarkán van,mellettünk van egy Vadászbolt,a velünk szemben lévő utcábam(ami a Dunakapu térre visz le)van a La Isla nevű hely,balra mellettünk (még az is a mi épületünkhöz tartozik)van egy órás,ami már több mint tíz épe ott van,azt mindenki ismeri,az mellett meg van a Jogvédő iroda,kettővel lejjebb meg a régi Kishalász helyén a La Maréda étterem.
Valószínűleg azért nem találtál meg minket,mert a spalettáink zárva vannak,mert elméletileg egészen tegnapig nem dolgozhattunk volna...:-)
A cégtáblánk sincs még kint,az előző bérlőé van még kint,a neve: Japi Kincses -papír-írószer volt.
Az épület zöld,a felső része elég pukisan néz ki-egyenlőre...:-))
Azt hiszem ez alapján már megtalálod a helyet majd ha megnyitunk...:-)
Egyébként minden nap reggeltől estig ott vagyunk,ha van kedved kukkants be hozzánk,csak arra készülj fel,hogy még nagyon nem azt mutatja,ami majd a végén lesz..:-)hétfőn jönnek a festők,az már nagyon látványos lesz...
Mit is kérdeztél még? Ja,igen a nevét : Szingli Caffé & Net,mert bár kávézó leszünk lesz három full extrás gépünk is,pont a sulisokra gondolva...:-)
Remélem meglátogatsz majd minket!

Ma "legurította"(szakszó) a festő egy rétegben a két helységet...az internet-nem dohányzó rész erős cukorkarózsaszínű falú,és élénk fűzöld színű mennyezetű lett,a nagyterem pedig fordítva...nagyon "állat" lett!
Már alig várom a mi kis lowcarb-bulinkat!
Olyan jó megosztani Veletek,Mindenkivel megosztani az örömöm,bánatom!
Köszönöm,hogy vagytok Nekem!

Sziasztok!
Nem akarom papagály módjára ismételgetni,de köszönöm,hogy ennyire "velem vagytok"!!!!
Jövő hét végére elvileg teljesen készen leszünk,úgyhogy szerintem már csak rajtatok áll,hogy mikor legyen a buli!Nem tudok napközben a gép elé ülni,mert bent robotolok az üzletben,ezért a szervezést rátok bízom...:-)

Helló mindenkinek!
Senki nem válaszolt az előző hozzászólásomra...:-(
Pedig tényleg rajtatok áll már csupán,hogy mikor legyen a mi kis lowcarbos összeröffenésünk!
Várom a fejleményeket!!Üdv mindenkinek,és kívánom mindenkinek,hogy legyen olyan napotok,amilyet szeretnétek!

Halihó

Én is csatlakoznék a team-hez:)Szívesen látnálak Titeket már élőben is. Nekem a hétvége megfelel, mit terveztek? Én még nem nagyon próbáltam low-carbos nasikat, de szívesen kísérleteznék ez alkalomból. Ami azt is jelenti, h nem biztos, h az eredmény élvezhető lesz...;)Szerintem mindenki írjon gyorsan, aki szeretne másokkal megismerkedni, hogy eldönthessük mi legyen.
pussz

Helló Mindenkinek!
Megint éjfél van,és nagyon fáradt vagyok,rövid leszek...
Az időpontot teljesen rátok bízom,részemről csak egy ötlet volt ama bizonyos hétvége...
Nem nagyon tudok gép elé ülni napközben,csak ilyen piszok késő este,amikor már alig látok...mindent rátok hagyok,tűzzétek ki a napot,az órát,meg mindent...:-))
Puszi mindenkinek...ja,és ne nagyon haragudjatok rám,amiért mikor majd találkozunk,én nem dicsekedhetem eredménnyel lowcarbból...:-( már az is eredmény,hogy meg tudtam állítani a kilókat,amik gőzerővel kezdtek el szaporodni rajtam az utóbbi stresszterhes időszakban...azért ne nagyon utáljatok!!!Légyszi!

Helló Mindenkinek!
Látom,megy a szervezkedés!
Úgy alakult,hogy ma itthon maradhattam,nemrég ébredtem,és rögtön rohantam megnézni,mi a helyzet veletek!Remélem sikerül összehoznotok megfelelő időpontot!
További jó szervezést,én megyek takarítani..:-(
De azért még délután benézek!

:)Joci!

Igen, megláttam egy plakátot, és pont azon viccelődtem, h a 3 legfontosabb hely, (ahol a barátom lakik, én, meg a legjobb haverja) pont be van jelölve egy útvonalon:)Eszembe is jutottál, h biztos ott leszel. Akkor még egy másik időpont kisgé, zytus?

Helló!

akkor június legközelebb, mert mindenféle szülinapi party, meg ilyenek lesznek nekem májusban hétvégén és hétköznap nem tudok lemenni, csak este, de annak nincs sok értelme, inkább szombat, vagy vasárnap mennék, hogy egész napot ott lehessek. :)

Szia Bige!
Németországba megyek majd, s a majonézt tényleg a Sparban vettem, a neve THOMY (kék betükkel), a háttér fehér és sárga, CH=0,3g/100g. Egyébként én alig ettem belöle, de a gyerekeim azóta a hagyományosra rá sem néznek. Jó utat!

Helloka!
Ahogy látom,nehezen jön össze a mi kis találkánk,pedig én nagyon szeretném ám!
Egyébként, Győriek,aki felénk jár,már kukucskálhat!KInyitottuk a hétvégén a spalettákat,azóta még nagyobb lett az érdeklődés a környéken lévők körében...
Eddig úgy volt,hogy 10-én nyitunk,de végülis 13-án nyitunk,mert az péntekre esik...ez lesz a mi szerencsenapunk!
Már nagyon szeretnék Veletek találkozni,úgyhogy csak hajrá,szervezkedjetek!!!!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára