A cigiről leszoktam, most leszokok a zabálásról és a nasiról. Ez a napló talán segít ebben. Ez is csak egy rossz szokás.
Két hétig próbálkoztam a szétválasztós diétával. Az eredmény az első két napban 2 kg, aztán semmi. Most jöhet az Atkins. Biztos nem lesz könnyű.

fórum: 

hozzászólások

Köszi a kérdést kisgé:).Mérlegre majd csak vasárnap állok, mint minden héten...kis babona is van a dologban. Hogy mi finomat ettem? Voltam étteremben, s sztéket ettem grillezett zöldségekkel...mmm. Aztán megcsináltuk a darált hústekercset is, s desszertnek csináltam magamnak fagyasztott málnát édesítöszerrel és tejszínhabbal. Olyan jól esett, hogy szinte arra gondoltam, biztos bünözök.)) Persze kiszámoltam mindent.::)) S nálad mozdult-e valamit a mérleg? Valami jó, s egyszerü recept?

Én dagadok a büszkeségtől. Febr. 16-án leszek egy hónapos, és már -6kg az eredmény és jó sok cm:))))) Büszke vagyok, hogy van kitartásom és akaratom, és eszem ágában sincs meginogni!!!!
Rengeteget nőtt az önbizalmam is:))))))

Szia!

Én is rááltam ma a mérlegre. Igaz vasárnaponként szoktam, de ma nem birtam kihagyni. Én Febr. 9-én leszek 1 hónapos, és már(vagy még csak) -5 kg-nál járok. Na persze a centik is mennek. Nekem a legtöbb a derekambol ment le.
Van aki már észrevette hogy fogytam. Anyukám mondta, hogy mostmár látszik az arcomon is. Ez nagy szó, ha Ö azt mondja, hogy látszik. Mert mindig csak a sulyommal cseszegetett. De nem az Ö kedvéért fogtam bele! Én magam döntöttem. Szerintem amig az ember nem dönti el magába, hogy le akar fogyni, addig nem fog lefogyni. Mert ugy hogy jó lenne lefogyni, ugy nem megy. Kitartás kell hozzá, és akarat.
Mióta ezt az oldalt megtaláltam, azóta megy jobban a dolog.
Veletek KÖNNNNNYEBBBBB!!!!

Csók mindenkinek!

Kb 2,5 órája próbálok felcsatlakozni az internetre!
Volt egy pillanatnyi áramkimaradás, és ujraindult a gép, és azóta nem tudtam feljönni! Végre sikerült!

Visszatérve az eredeti témára!
Az én célom 35-40kg minusz, de akármennyit is fogyok, annak is örülök! Ugyhogy Hajrá!!

Látjátok, hogy milyen ügyesek vagyunk! :))
Mindenkiböl árad a boldogság, hogy fogyunk!

Jaj Lányok!

Én is jövök dicsekedni! Engem is dísérnek, hogy sokat fogytam. Mindenki azt kérdi, hogy mennyit. Persze kezdetben tagadtam, hogy "á, én nem is diétázom", de most már mindegy. a Lényeg, hogy ment le.

Igaz, mérlegre még nem mertem állni, mert félek, hogy ha túl sokat mutat, akkor megnyugodva nem lesz kitartásom, ha pedig túl keveset, akkor meg elmegy a kedvem. :)))

Ráadásul jön a báli szezon...

Kitartás mindenkinek!

Viki

Hajrá, hajrá smallviki! Ha ráállnál a mérlegre és hetente látnád a súlycsökkenést, még akár tervezni is tudnád, hogy mikorra leszel annyi, amit szeretnél. És ha nem megy a mérleg lefelé, akkor tudnád, hogy valamit másképp kell csinálnod. Javaslom a mérleget, nekem sok eröt és büszkeséget ad.:))

Örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat. Nekem viszont (sajna) rossz hírem van.
Fel kell függesztem a diétát :-(
Minimum 4 napra. Tegnap rosszul lettem. Irány az ügyelet. Meg is vizsgált a barátnőm, pont ő volt az ügyeletes. Megvizsgál meg vért is vett. Azt mondta úgy látja, hogy fáradt vagyok és kimerült. Megkérdezte fogyózom-e. Mondtam, hogy level-ezek (megmutattam neki, hogy mit eszek). Azt mondta este egyek valami cukrosat és táplálót. Na ma felhívott: megjöttek a labor eredmények: kicsit el van mászva a cukrom, a koleszterinem, vitaminhiányom van, stb., stb.
Az a lényeg, hogy vasárnapig megkért, hogy egyek rendesen
De hétfőn mindenképpen belekezdek rendesen és addig sem zabálok és tágítom ki a gyomrom :-)

Sajnos én gyengébb vagyok.
Nagyon szégyenlem magam, valahogy most nem megy úgy a dolog, mint kéne :-(((((((
Tudom, az én hibámból, nem hibáztatok senkit, csak saját magamat. Semmi akaraterőm nincs. Viszont tudom, hogy előbb vagy utóbb összeszedem magam és akkor reszkess háj és úszógumi!
És ez előbb lesz, mint utóbb, pontosan mától, te hájpacni!
Velem sajnos másképp nem lehet beszélni. Mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok, ilyen fogyókúra viszont nem létezik.
Tehát: HAJRÁ! Bármire képes az ember, csak akarnia kell. Egyébként Atkins.t nyomok.
Péntek: jeles
Szombat: hármas ( 4 kocka csoki, gyümölcs)
Vasárnap: négyes (kb. 1/2 zsömle a töltelékben + 2 falat krumpli
Hétfő: nem egyes, de még csak nem is nulla, hanem, mínusz egy (hatalmas nagy zaba, ráadásul össze-vissza)
Kedd (11:05): eddig jeles

Van két határidő: az egyik február 24, jó lenne mínusz 2-3 kiló. A másik március közepe: örülnék mínusz 6-7 kilónak.

Szóval újból belekezdek: becsületesen és rendesen. Megpróbálok sűrűbben benézni a lowcarb-ra, mert, ha olvasgatlak titeket, úgy érzem könnyebb.
Puszi mindenkinek!

Kedves Tigris!

Ha már adtál magadhoz használati utasítást :)), kicsit undok leszek.
Ez így nem fog menni. Az Atkins lényege, hogy kipucold a szénhidrátraktárad, és átalakítsd az anyagcseréd. Muszáj valamit egészen megváltoztatni, különben ugyanolyan marad a tested, mint eddig volt. A két szem krumpli és a zsömi nem négyes, hanem bukta. Gondolj bele: mindössze két hétig kell fegyelmezned magad, és nem is kell éhesnek lenned. Egyszerűen csak ne egyél olyat, amit nem szabad. Már pár nap után érezni fogod a hatást, és tényleg elmúlik a nasi-vágy. Nem olyan nehéz ez, próbáld ki. Icipici kitartás, és olyan nagyon jól fogod érezni magad, hogy megtetted!
Hajrá!!!

Nem vagy gyengébb. Ha én a világ lustája le tudtam fogyni és mindenki döbbenten néz rám, akkor bárki le tud fogyni, akármennyit. Már elhittem, hogy én nem tudok lefogyni, mert úgy nézek ki ahogy és ez milyen jól áll nekem. Most rá kellett jönnöm, hogy nem állt jól és olyan erős vagyok, mint egy oroszlán!!!!!

Gyenge vagyok, nagyon gyenge.....Eltüntem két napja,a naplómat sem írtam,mardos a lelkiísmeret.Ettem ,ettem és ettem.Pocsékul érzem magam.Úgy éreztem meg kell osztanom veletek.DE!!Holnaptól ha törik ha szakad én sem leszek GYENGÉBB!!Meg tudom csinálni, nemigaz hogy a kaja erősebb nálam.Holnaptól a naplómat is folytatom.Muszály,mert csak napról napra rosszabbul fogom érezni magam.ERŐS VAGYOK.Köszi hogy meghallgattatok.

Csajszik!

Pár napig kell csak megállni, hogy egy huzamban nem esztek semmi "tiltottat"!!! Aztán elmúlik a vágy azok iránt.
Ha mégis bűnbe estek, akkor másnap újjúlt erővel újra bele kell vágni a fogyiba. Akkor jön az a 3-4 nap szörnyűség, de ezek után újra ketózis :-)
Aztán ha megunjátok ezeket a szörnyűséges napokat, akkor rájöttök, hogy mielőtt "tiltott" gyümit majszolnátok bele a kis arcotokba, akkor arra gondoltok, hogy most egy jó hét amíg megint nem lesz zsírégetés a szervezetetekben... Ugye, hogy nem éri meg?! Mindenesetre remélem ez tudatosodik és akkor minden sokkal egyszerűbb lesz! :-)

Szóval, tényleg nagyon nehéz, de muszáj kibírni. Úgy tűnik én már átestem a holtponton, a harmadik nap végén járok.
Arra gondolj, hogy milyen csini leszel nyáron, bikiniben. Én is mindig erre gondolok :-)
Szóval kitartás!

Tigris, Nusy! Nem dicsekvésből írok nektek, hanem mert talán segítek vele. Nálam 5 hét alatt 11 kg ment le! Most tartok majdnem a felénél. Szerintetek eddig bűnöztem? Hát egy nagy fenét. Mikor az elején végre 3 nap alatt sikerült átkapcsolnom zsírégetésre! Az elvonástól szédölögtem, s nem tudtam, mi bajom! De a kilók végre mentek lefelé! Feláldozzam ezt egy rohadt süteményért? Egy zsömléért kapcsoljam ki a ketózist, hogy aztán újra napokig lessem a ketoncsíkot, hogy ég-e már a zsír? Saját magam tegyem tönkre, amit elértem? Hát hülye vagyok én? Végre csak rajtam múlik, mi történik velem és csesszem el? Ezért nem eszem cukrot, lisztet semennyit. SEMENNYIT!!!Nem éri meg! Nem éri meg!!!! Ha elérem amit akarok, akkor majd megpróbálom! De én most nem süteményre, hanem 75 kg-os testsúlyra vágyom. És ti?

11 kg, nem semmi! Nagyon ügyi vagy! Tök jókat írtál, elmehetnél pszichológusnak :-)
Én se bűnözök már három napja, végül is ez is haladás.
Egyébként én 56 kilóra vágyom, de már 59-nek is nagyon örülnék. Ezek szerint 5 hétre vagyok a vágyaimtól! :-)

Köszönöm nektek a sok bíztatást,tudom hogy csak rajtam múlik.Kíbírom azt a néhány napot és bízom benne hogy utánna elmúlik a CH utáni vágy.Megprobálom lazán felfogni, és nem folyton a kajára gondolni.Tornázni is fogok,remélem az segít.Mégegyszer köszi mindenkinek,hogy erőt öntöttetek belém.

Itt vagyok! Vidáman és boldogan! :-)

Boldogság oka: egy hete szigorúan tartom magam a napi 20 g CH alatt.
Fogyás: nem tudom, a diéta előtt nem tudtam megmérni magam. Viszont január 13-án 67, 9 kiló voltam. Azóta pedig sokat ettem biztos, hogy voltam vagy 68, 5 kiló. És most 20 perce: 67, 1 kiló vagyok.
Tök boldog vagyok és látom az eredményt.
Kiszámoltam, ha tartom ezt a mértéket (bár remélem kicsit begyorsul) április 19-re 59 kiló leszek. Csak bírjam addig.
Köszi mindenkinek a bíztatást!
Kisgé, Tündérmeggy, Joci hogy haladtok?
Puszi

:-(
Egy hete írtam, hogy 67, 1 kiló vagyok. Most mértem meg magam kb. 10 perce és az eredmény: 66, 6 kiló. Szóval 1 hét alatt fél kilót fogytam.
Segítsetek, szerintetek mi lehet a gond, hogy ilyen lassan fogyok? A többiekhez képest gondolom, hogy lassú a fogyásom.

Drága! 8 kilót akarsz összesen leadni és Te azokhoz méred magad, akiken 20-30 kiló felesleg van! 8 kilótól ugyanannyi idő megszabadulni, mint 20-tól. A heti fél kiló a Te esetedben a lehető legideálisabb. Ezt már írtam neked, de nem hallgatsz meg! :)))))
Nyugika. Ez azt jelenti, hogy a maradék 7 kilód 14 hétbe telik? Húha.......Az 3,5 hónap! Mennyi idő alatt szedted föl ezt a 8 kilót? Hát biztos, hogy több idő volt!
Na, csak azért dumálok, mert én már túl vagyok ezen a 8 kilón, és én is heti fél kilóval mentem le, van, amikor többel. KITARTÁS, aranyom!

Köszi a gyors és megnyugtató választ. Biztosan igazad van.
Szerinted segíteni, ha továbblépnék a következő szakaszba? Tudod növelném a CH-t 25 grammra. Két hétig nyomtam az első szakaszt. Bírnám még, ha kell, de ha azzal segítek, hogy növelem a napi CH mennyiséget, akkor azt fogom tenni.
Igazad van, ha gyorsabban fogynék, annak is meglennének a hátulütői ("terhességi csíkok", fáradékonyság, stb.)
Igazából, ha május-júniusra lefogyok, az bőven jó, nem igaz?!
Puszi

Még írtam neked a "Mit ettél ma..." topikba is, mert én ott látom nálad a hibát, hogy kevésszer eszel. Mindenképp lépj át a második szakaszodba, mert a CH bevitellel megindul a fogyás. Mindenképp állj át a második szakaszra és könyörgöm egyél napi négyszer! :) Már nyár elején bombázó leszel, hidd el! :)))))
Mióta is nyomod és hány kilónál tartasz?

Az a baj, hogy se kedvem se energiám mindig kigondolni, hogy mit egyek. Csak hétvégén főzünk, akkor sem én főzők, hanem anya. És hát nagy ritkán tudok enni a kajákból. Hétköznap meg kilenckor eljövök otthonröl, este fél nyolcra érek haza, itt (egy "plaza") meg amit lehet kapni kajailag (egészségtelen (Mc Donald's), bűnözős (kínai kajáldák), drága (grillesek)).
Szóval ott vagyok, ahol a part szakad, de ígérem igyekezni fogok.
Többet eszek és normálisan elosztom az adagokat :-)
Köszi

Igen, így valóban nehezebb, de megoldható. Rengeteg egyszerű recept van a Receptek között fent és néha lehet előkészülni, amikor épp van kedved még főzni hétköznap is. Vigyél magaddal minden reggel kaját: főtt tojást, pár szelet párizsit, sült csirkemellet-azt még hidegen is eheted. Tudom így nehéz, mert én 9-17-ig dolgozom, ráadásul remek és olcsó éttermünk van, ahol ehetek minden nap, d így is mindig hozok magammal...egy kis paradicsomlét, párizsit, sajtot és rágcsálok. Neked is ezt javaslom, valamit, valamiért. Hidd el, ha többet eszel, gyorsabb ütemben fogsz fogyni. HAJRÁ, ehhez is hozzá lehet szokni!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára