Sziasztok! Elég régóta figyellek benneteket, és egyszer csak jött a nagy elhatározás (dobott a pasi), hogy én bizony változtatok magamon! Elkezdtem az Atkins diéta szerint étkezni, aminek köszönhetően fogytam. :) Magabiztosabbnak éreztem magam, és ez tényleg SZUPER érzés! Én 120 kg-ról indultam. Most 105 vagyok. (15 kg minusz). A közérzetem jobb lett, szexi, csini ruhákat hordok, és vannak udvarlók dögivel.... DE! Való igaz elkövettem azt a hibát, hogy az első 10 kiló túl hamar olvadt le rólam, és a bőrőm nem úgy reagálta le a dolgot, ahogy kellett volna. Kentem én magam szakadatlanul mindenféle kencével. Hiába... De ez a kisebb gondom.
Mint írtam, jelenleg 3 pasi udvarol nekem, de én félek közelebb kerülni hozzájuk.
Az ok: Sajnos a szép, formás, telt melleim, is veszítettek a súlyukból, és "puhácska", mondhatni "lötyi" lett.
Ennek következtében ismét tele vagyok gátlásokkal, mert nem merek meztelenülm mutatkozni egy pasi előtt sem. Szégyenlem a melleimet, és nem tudom, hogy mit tegyek? 24 évesen elég gáznak tartom a dolgot. Vélemény? Segítség? S.O.S.

fórum: 

hozzászólások

Viki Drága.
Ha egy olyan pasival fekszel le aki szeret, vagy legalábbis vonzódik Hozzád, akkor a Te melleidet fogja a legszebbnek látni, ha esetleg ez nem így lenne, akkor az a pasi valószínűleg nem is szeret, akkor meg számít, hogy mit gondol?!?!?!?!?
Na ugye.
Azt hiszem ezt meg is beszéltük:))

Ma reggel izgatottan vártam, hogy végre gép elé kerüljek, és megnézhessem, hogy írt-e valaki.
És, kegyetlenül jól esett, hogy válaszoltatok!

Tényleg köszönöm Nektek! Aranyosak vagytok! Örülök, hogy bejelentkeztem a fórumba, mert - még ha csak virtuálisan is, de - sok kedves embert ismerhettem meg. :)

Jó tudni, hogy vannak "sorstársak", akik nem siklanak el a "kisebb" gondok felett sem, és próbálnak segíteni, lelket önteni a másikba.

Hiszen, elmentem én már könyvesboltba is, de szerintem, ciki megkérdezni az egyszál bél eladólánytól, hogy "löttyedt cicire nincs valami könyvetek"?

És tudom, hogy ha nagyon akarunk, akkor mindenkiben lehet találni valami hibát. Egy ismerősöm erre azt mondta, hogy "Szivi, nekem a defektes csajok jobban tetszenek, mint a full tökéletes picsák. Sokkal élvezetesebb velük az élet." :)

Azt hiszem, kezd ez az egész olyan lenni, mint egy nagy olasz család... :) (kis túlzással)

Köszönöm!

Szia!

Örülök, hogy örülsz és látogasd a fórumot nyugodtan. Senki sem tökéletes, ha kivül annak néz ki, biztos van valami defektje! :))) Én ezzel nyugtatom magam! :)))
A torna és az akármilyen krémmel való kenegetés, masszás jót tesz neki,meg a hideg-meleg víz is, úgyhogy hajrá! :))

g

Ugye nem fognak eltűnni a cicik???:))))) Most komolyan, tényleg félek ettől. egyedül a cicik azok amivel maximálisan elégedett vagyok, olyan kis szépségesek:) Nem akarom, hogy valami két löttyedt duda lengjen elől rajtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rendi, bár eddig is ápolgattam a szépségeimet:) Csak azért félek, mert mindenhol azt olvasom meg látom, hogy aki diétázik az elsőre ciciből fogy. És mivel nekem nem túl nagyok, hát nem szeretném, ha elfogynának, bár Drágám szerint egyre jobban mellesedem:)

Sziasztok!

Régebben már csináltam az Atkinst. Anno azért hagytam abba, mert a tojástol kiütéses lett az arcom. Tele votlam piros pöttyökkel.
Most megint elkezdtem! De félek, nem merek tojást enni, viszont szeretem, és nagyon laktat.
Szerintetek miért üt ki? Mit tegyek? Türjem a kiütést?

Hali!
Szerintem az úszás a tökéletes mellizom-torna, csak persze én sem tudok eljárni, nálunk csak nyáron van strand. Addig esetleg segíthet, ha háton fekve, kis súlyzóval-vagy annak látszó tárggyal végzel némi gimnasztikát. Én újrakezdő vagyok a diétában, amikor legutóbb bírtam csinálni, akkor kb.14 kg-tól szabadultam meg, és kisebb melltartót kellett vennem, hiányoltam a tartását is-a méretét nem... Amúgy most jól kicsesztem magammal, mert amit visszahíztam, az szerintem a mellemen van, ISZONYÚ nagy lett! Ráadásul amikor még normális testalkatú voltam, addig helyes zsemléim voltak(kézilabdáztam tíz évig), és azóta rendesen útban van. Ja, a pasik meg szeretnének belefulladni, én meg tök kínosnak érzem, hiszen ez nem is én vagyok?!

Örülj neki, hogy nem összefelé megy! :)))))
Egy barátnőm szült, aztán börzacskó efektus volt. Felvarratta, aztán még fogyott a semmi kilójából és teljesen elfogytak a mellei. Inkább nagyobb legyen...Ha meg leadod a felesleget, cici is kisebb lesz! :)))

Helló!

Szerintem állj a tükör elé és nézd meg magad. Mitől lennél csúnyább, most hogy jól érzed magad a bőrödben??? Eddig egy pasi dobott, most fogytál-nőtt az önbizalmad és három pasi udvarol. Na nem azért, mert fogytál, hanem azért, mert nőtt az önbizalmad. Akkor ne dőlj össze, hisz a kulcs az önbizalomnál van. Ha nagyon borzasztónak érzed a helyzetet, akkor feküdj kés alá-ez tán elrettent :)))

g

Amúgy nem tudom, ki hogy van vele, de a bőröm az olyan jó kis hamvas, ezt viszont nem szeretném elveszteni a fogyással. Egyszer egy orvosi kezelés részeként 2 hétig B-vitamint injektáltak belém, B1, ill. Poly-B (az összes B benne van), és csecsemőket megszégyenítő tapintása lett a bőrömnek, a körmöm nem töredezett, viszont az étvágyam megnőtt jócskán, a többi gyógyszer mellékhatása is hízás volt, király. Lényeg, h gondolkodtam rajta, vajon mennyi vitamin hiányzik belőlünk igazából?

Képzeljétek csajok, kiderült, miért zsibognak a végtagjaim és miért fáj a szemgödröm! :)
B vitamin hiányom van, mivel nem eszem gabonát! :))) Én meg itt már gondoltam mindenre. Azt mondta a doki, hogy most ne szedjek ezerrel polyB-t, mert az étvágyat csinál, hanem néha kapjak be 1-1 szemet és a magneB6 is segít....Úgyhogy ezt nektek is javallom, bár aki Atkins követő, annak biztos ez is benne volt a könyvben, én megvallom, semmi kiegészítőt nem szedtem...

Ahhh KicsiViki!!!
Szerintem semmi nincs veszve, abban a korban vagy, hogy egy kis cictornával a helyzet megoldható.Alkalmazhatod a hideg-meleg zuhanyt, vagy szaunázz.Ha ugrálós sportot űzöl figyelj a jó melltartóra.
A másik.Volt nekem 1 kolléganőm fiatalabb férjjel.A férj megcsalta és azért hogy kiüldözze a közös lakásból a fejéhez vágta többek között azt, hogy azért nem szereti már mert nagy a hasa.
Szegény mindennap kisírt szemekkel jött be dolgozni.Vigasztaltuk.Aztán egy másik nagyszájú kolléganőnk szó szerint azt mondta"Zsóka, amelyik pasi meg akar d..ni, azt nem fogja érdekelni, hogy mekkora hasad van!!"
És mit ad Isten??? Évekkel később hallottam, hogy ez a kolléganőnk nagy boldogságban él valakivel és egyermeket vár.
Szóval erről ennyit.De azért nem árt rásegíteni a dolgokra.Mármint a cickókra, ha úgy érzed.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára