Sziasztok!
Tud abban segíteni valaki, hogy ennek a fogyókúrának hol találom a könyvét? Mi a címe? A mostani Lowcarb magazinban ugyan megvan az első szakasz, de ennél többre lenne szükségem.
Köszi: g

hozzászólások

Szia Katie!

Minden infód megvan a diétáról? Egyáltalán nem sok a menü, amit leírtál, azonban az első szakaszban még nem javasolt a lencse, sem semmilyen hüvelyes, valamint nem írtad, hogy gyümölcsjoghurt-e a light joghurt, de 2 hétig azt sem javasolja a diéta! :) Kár volt megszólalnom? :))))
Nem tudom, milyenek az étkezési szokásaid, de az első szakasz azért jó, hogy átállj az újfajta étkezésre és ezt sokáig bird is.
Tojás lehet egyszerre kettő, a csirkemell salival, az nagyon jó, ehetsz még zsírszegény tejtermékeket és sajtot, néha olajos magvakat is.....
Jól látod, érdemes vinni magaddal kaját napközbenre, mert napi minimum 4x enned kell, de inkább 5x.

HAJRÁ!!!!

Sziasztok Csajok!

Nekiálltam a tornázásnak!!! Vasárnap hősiesen levonszoltam magam az edzőterembe és nyomtam 40 perc kardiót. Tudom, nem sok, de kezdésnek szupi. Tegnap olyan zabálhatnékom volt, hogy na. Egész nap ettem. Persze csak a megengedettet, de nem tudom mi volt velem!!!! Úgy érzem, hogy stagnálok. Szerintetek, most térjek vissza az első fázishoz, vagy 1 hét miatt ne boruljak ki????

Üdv, g

Héj, kongretuléjsönsz, leborulok nagyságod előtt, tudom, mekkora lelkierő kell elkezdeni sportolni! Anno nekem évekbe telt az, hogy olyan természetes legyen, mint a fogmosás vagy az evés (boáááá), az első 2 évben feszt azért csináltam, hogy majd én jól lefogyok. Átalakulni átalakultam, és végre már csak a mozgás öröméért megyek, és erre nagyon büszke vagyok! Pláne, hogy egyik barátnőm sem edz, eddig egyedül jártam én is. Most szállt csak be egy barátosném (a diétába is velem együtt...), de eddig magányos farkas szinten nyomtam, mint Lorenzo Lamas, mikor megy az országúton a kis motorjával... :))) És negyven perc kardio az nagyon jó, pláne, ha kétszer-háromszor mész egy héten. Nem sok idő, gondolj bele, és mégis nagyon sokat számít, átalakulsz tőle, hidd el!
Szerintem az egy napig tartó kajatúrával semmi gáz, ne is aggódj miatta. Anno a diétám úgy szólt, hogy hétfőtől szombatig kőkeményen elő volt írva, mikor mit, vasárnap volt a dőzsnap, amit csak akartam, és amennyit!!!! Ez néha kell a kicsi lelkednek, hogy utána vissza tudj állni...
Jelentem, tegnap kezdtem istenigazából a diétát (bár már a múlt héten csökkentettem a CH-t). Nem leszek én ettől fáradékony, idegbeteg? Olvastam, mikor kezdted, az x-edik napon rád is rádtört, ez elkerülhetetlen??? Na mindegy, ha ez van, akkor így jártam, csak túlélem... asszem veszek ginsenget, az állati jól roborál, megcsinálok egy 10 napos kúrát, és akkor nem fogja lehúzni a diéta a teljesítményemet és a hangulatomat... Szép Napot Nektek!

Hellóka!

Köszönöm-köszönöm!! :)))
Sportoltam én 20-22 éves koromig rendszeresen és olyan izmos voltam, mint állat! Aztán eltunyultam. Voltak időszakok amikor edzettem pár hónapig rendszeresen, akkor már 1 hónap után láttam eredményét, de mindig abbahagytam. Remélem mostmár menni fog!
Örülök, hogy már nem vagy magányos, mint a lent említett fantasztikus akcióhős.
Képzeld, tegnap kissé megműtötték a fogamat, így a mai edzésem elmarad, mert nem erölködhetek, de hétvégére, ha jobb lesz, már rohanok is taposni! Na, az tök látványosan lefogyasztja az alsó fertájamat.
Igen, heti egy csöpp bűnözést beiktatok, mert az kell, érzem.
Nézd, nekem két napom volt nehezebb, mert kicsit ingerlékenyebb voltam, de nem öltem meg senkit! :) Nem biztos, hogy nálad is így lesz.
Képzeld, már két kolléganőm nekiállt az SBD-nek, mert látták, mennyit alakultam. Arra gondoltam, csinálok egy fogyiklubbot, még végiggondolom hogyan!

Hajrá Livike! :))))

Hahó, na hát azért úgy látszik, hellyel-közzel azért csak el fogsz jutni a tornászdába, hidd el jobb lesz, kicsit feszesebben, én nagyon csípem spec... most tartok a harmadik napnál, semmi extra, kicsit furik mondjuk a reggelik és ebédek, mert nem vagyok húsmániás, de megszokható. Mivel nem vagyok túlzottan húsos, kreatívkodhatok eleget, hogy kevésbé megterhelő kajákat csináljak.
A klub jó ötlet, bár már itt vagyunk ketten-hárman, lassan bővülni fog szerintem... nekem is beszállt a barátnőm a buliba, ő annyira nem bírja szigorúan tartani, de meglátjuk, kinek mennyire hat majd... tök kíváncsi leszek, hogy 2 hét múlva látszik-e majd! Na mentem, csak beugrottam, nincs kedvem fordítani :((( Megyek ma stepre, de úgy látom, veszek "turbósítót", mert menet közben meg lehet majd műteni szerintem, kicsit puding vagyok ma... szép napot neked!

Hellóka!

Mit fordítasz? :) Szóval mivel foglalkozol?
Én egy multinál vagyok és egy igazgató mellett asszisztens. Szuper jó unalmas és nem megeröltető. :) Egyelőre ez van, de eljön lassan az én időm.
Valami olyan klubbot akarok, ahol segítünk egymásnak, néha összejövünk,tapasztalatokat cserélünk, együtt tornázunk, tartjuk a lelket mindenkiben. Jó lenne!!!
Na, ha negyedik napod van és jól vagy, akkor nem lesz baj szerintem!!!

g

Hahó,
Asszisztensi meló az jó, csináltam én is több, mint 6 évig a MOL-nál...
Hát, az van képzeld el, hogy "basszameg"-ezek egész nap, szerintem ez az ingerültség jele, nem lehet? Tudod, én már a múlt héten is úgy kajáltam, hogy csak reggelire ettem egy szelet kenyeret, utána már eszerint éltem kis világomat... lehet, hogy eljött az idegbaj ideje! :((( Ettől még persze nem állok le vele, mert lehet a nihil hangulatom miatt is, szürke 7köznapok, tuggya milyen az. Mert olyan különösebben nem kívánom a szénhidrátot. Meg ha belekezdtem, eszem ágában sincs, tudni akarom, télleg hatásos-e!
Klubot tényleg jó 5let csinálni, szerintem ha nálam is hatásos - le vagyok még maradva! :( - itt is a lányok ráugranak. Van egy pár receptem is, tényleg, szerinted amúgy lesz ugyanúgy külön receptkönyv SBD-hez is ezen a weblapon, mint az Atkinshoz? Ez a része még valahogy lemaradt...
Na, én pedig egy építőipari cégnél dolgozok, a vállalkozáson, EU/PHARE társfinanszírozású közbeszerzésekre pályázunk (autópálya, hulladéklerakó, lakópark, stb.). És drága főnökömnek is dolgozok a keze alá, portugál pasi, és mivel ide tették az anyacégtől, hogy menedzselje a projekteket (azta de magyaros...), el van veszve a drága, ha nem kap meg mindent angolul. Szóval mikor beugrósként dolgoztam itt anno a pénzügyi igazgatónak, sokat jártunk tárgyalni, és ott kellett tolmácsolni, illetve fordítgatni neki is az anyagokat. Akkor szoktak rá a témára, utána megkaptam a mostani munkámat, és gratis Carlost, az új főnököt, ezekkel a plusz nyűgökkel együtt... úgyhogy most van szerencsém egy banki szerződést fordítani, de semmi kedvem, látod, inkább itt lógok...
UI próbáltad már a csevegőt? Szerinted jó?

Hm, jó kis szövevényes. Azért nagyobb kihívás a mostani melód, mint az asszisztensi, nem?
Lógjál csak itt!!!! Helyes! :)
Frontra nem vagy érzékeny, mert változik az idő mostanság. A basszamegezés az a feszültség jele lehet ám!!!! Én miután átlendültem a kezdeti feszültségen, tök jól lettem. Rád is ez vár!!!
Nekem már van itt bent két követőm, ja de ezt már mondtam...:)))))

Nem biztos hogy lesz hozzá recept, de mi attól még csinálhatnánk magunknak, vagy akinek igénye van rá. Én simán használom az Atkinses recepteket, mert azt mi is ehetjük ám!

De jó, hogy így tudsz angolul! Nekem a diplomámhoz le kéne raknom hamarosan a szakmai középfokú "C"-t, de elég távol állok sajna! :(

Próbáljuk ki a csevegőt, felmegyek!

Hahó,
Hát, lehet valami abban, amit Hada mondott, tegnap majd meghaltam step-en, bár a tanár is killer kedvében volt, még a rutinos versenyzők is jól kivörösödtek... azt hittem, 10 perc után lefordulok a padról. A fele után már jobb lett, túl is éltem, hős vagyok... :)))
Várom mostmár én is, hogy átlendüljek abba a "tökjól" állapotba, amiről írtál, szerintem jövő hét elejéig azért kell várnom. De abszolút elvagyok a tiltólistás kaják nélkül, egyedül egy kis gyümölcs hiányzik, 2 étkezés között nem igazán bírok sajtot, sonkát enni... meg ma ettem egy kis tejfölt is a túrómhoz, anélkül olyan száraz lett vón... képzeld, ma jó dolgom lesz, megyünk este fogadásra, nem kell főznöm, és jó finiket ehetek, remélem, lesz lazac, azt imádom! :)
Angol nyelvvizsgáimból szívesen felajánlok egyet, a hülye sulim miatt három is lett, a gatyám ráment, mindig variáltak, milyen is kell. Amúgy tényleg nagyobb kihívás ez a munka, de hát azért is güriztem a fősulin annyit, mert sajna az asszisztensi meló tökjó ugyan, de kalitka, abból baromi nehéz kitörni...
Na megyek vissza az igába, próbáljuk majd + a csevegőt, benne vagyok! :)))
UI Hada vajon merre jár, nagyon eltűnt!

Hellóka!

Délelőtt nem voltam, bocsi! Totál kikészít a tegnapelőtti fogműtétem. Kész vagyok, fájok és nem tudok aludni!

A lényeg, hogy tegnap végigcsináltad a tornát, ügyi vagy!
Ha nem érzed a hiányát a kajáknak, akkor már jól vagy, nem?
Én tejfölt simán ettem, persze csak 12 %-osat.
Lazac, az isteni!! Egyél belőle sokat!!
Jaj, kérek egy gyelvvizsgát, akármennyiért!!!!!

Pont én is kalitkában vergődöm és én is lenyomtam 4 évet a fősulin valamiért.... Mit végeztél?

Hada eltünt, de biztos előkerül! :)

g

Hahó,
Na, hős vagy, de a lényeg, hogy túlélted a bulit! Nekem még csak most jön, ha kapunk decemberben egy kis plusz manikát, bérletet vehetek a fogorvosnál, mire megcsinálja az összes tömítéscserét...
Torna amúgy nem gond nekem hál Istennek, kiderült, (nem várt) menses miatt voltam ilyen, szóval akkor várat magára a Jekyll és Hyde érzés, hogy idegbeteg leszek? Leváltja majd a PMS-t?????? Egyébiránt valahogy tényleg jobb a közérzetem, magam sem gondoltam volna, röhejes, eddig totál ellene voltam a szénhidrátmentes balhéknak.
Tegnap voltunk állófogadáson, hős voltam, roston csirkét ettem, lazacos pástétomot, töltött paradicsomot meg görögsalit. Felőlem aztán figyelhettek a sütik meg a tészták... na ezért mondom, hogy nagyon örültem az elhatározásomnak, mert ilyenkor nem állíthat meg senkisenem :)))
Egyébiránt még nem fogytam szerintem, arról majd csak kb. 2 hét múlva tudok szerintem érdemben nyilatkozni. Te mikor vetted észre magadon? Hány hónapja is csinálod? 2-3? Mennyi ment le? Ne utálj, de ma dög lusta vagyok a topic elejére nézgelődni...
Fősuli? Szolnoki Főiskola, közgazdász kereskedelmi szakon, csak ott volt levelező, munka mellett elvégezhető cucc...
Namentem, ha van kedved, írkálhatnál magadról pár dolgot, priviben (micsi, hogycsi, szeretem/nem szeretem, külső/belső), ilyenek..
Szép Napot Neked! :)

Helló!

Írok priviben is.
Hát még nem éltem túl teljesen, mert még mindig nyüglődök, de már csak jobb lesz valamikor. Fel van dagadva a képem, mint egy hörcsögnek!
Már szerintem nem leszel idegbeteg, ha eddig nem. Nekem az első pár napom volt durva.
Igen, úgy hallottam, ha nem viszel be szénhidrátot-sokat és a rosszakat-akkor a zsírt, amit a szervezet tárol, azt használja energiának. Úgyhogy én a fenekem hájából táplálkozom! :))
Tényleg hős vagy, de ugye milyen jó érzés, hogy megálltad egyrészt, másrészt meg nem voltál rosszul a sok kajától???

Én egy hét után már elkezdtem fogyni. a negyedik hét végére lement 3,5 kg, most kb 4-nél tarok és ez a 6. hetem.
n itt pesten csináltam meg ugyanazt, amit Te szolnokon BGF-KVIF, távoktatáson.

Na pusz, priviben a többit!

Szóval, jelentem alássan, 1 hét után mínusz 1 centi derékilag, mínusz 2 pedig csípőileg... aki nem hiszi, járjon utána!!! Mindazonáltal szerintem az Agatson bácsi féle 4-6 kiló 2 hét alatt nem igazán reális, szerintem 2-3 kiló ez inkább "nettóban". Szóval lányok, hajrá! :)))

Naná, hogy nem reális, mert csak pár kg felesleg van rajtunk, így nyilván nem emgy le annyi, erre én már először is gondoltam. Kár, hogy nem írják oda, mekkora súlyfeleslegnél van így. Szerintem minimum 20 kg-nál....
GRATULA!!! Meglátod, hogy leszaladnak a kg-k! :))))

Sziasztok!!

Annyira aranyosak vagytok, hogy ennyit írtatok nekem! :-) Nagyon jól esik, és persze ez kitartást is ad a továbbiakra!
Megettem a reggelire a két tojást paprikával, de aztán tízóraira egyszerűen nem volt időm, az ebéd a csirkemell volt salival, aztán uzsonna címén egy hatalmas adag lencselevest megettem! :-((( Aztán ide vonultam gép elé, és most látom hogy a lencsét nem kellett volna. Ahhh. A joghurt is gyümölcsös akart lenni, tudom hogy a gyümi sem jó az első két hétben, de szerintem nagyon pici lehet benne, meg a kalória tartalma így is alacsonyabb mint az Activiának. De ha azt mondjátok, akkor maradok az Activia mellett.
Angolt tanítok és jön ma a diák, úgyhogy mivel nem tudok majd csak 7 után enni, még megettem egy pici csirkemellett savanyúsággal. Tudom hogy ezt nem kellett volna!
Viszont ma a büfében megvettem a kis ásványvizemet, és közben azt mondogattam magamnak hogy : nem kell az az ischler neked! :-) És megálltam!!!

Majdnem Külker, Kvifes vagyok! Hát nekem is lenne mit mesélnem....pl ösztöndíjak.
Ja azt asszem még nem mondtam hogy 156 cm vagyok és 52,5 kilo. De lehet hogy mondtam. :-)

Puszi nektek!

Szia!

Csirkemellet, savanyúságot, salit, meg amit írtam, annyit ehetsz, amennyit akarsz, ileltve annyiszor, ahányszor akarod. Az a lényeg, hogy 4x egyél keveset, mármint épp annyit, amennyivel jól laksz. Nem gáz az a lencse, csak egyelőre még kerüld. Elég sok mindent lehet enni, úgyhogy mazsolázz a receptekből, jók vannak.

Sziasztok, Szia Katie,

bocs hogy igy eltuntem, igazabol sajnos nem is csinaltam rendesen a dietat, 10 nap utan annyi egyeb utam-dolgom volt... Bar kifogasokat talalni konnyu.

Csak gyorsan akartam irni Katie-nak, hogy huvelyeseket LEHET enni az elso szakaszban, legalabbis a konyv szerint.
Ugyhogy a lencse nagyon is OK. En sokszor ettem tonhalas babsalit, nagyon finom, egy vorosbab konzerv, egy tonhal konzerv (sos vizben), pici olivaolaj, balzsamecet, so, oregano!

A konyv szerint az elso fazisban ezek a huvelyesek mehetnek: fekete bab, vajbab, csicseriborso, zoldbab, olaszbab, vesebab, lencse, lima bab, szoja, sargaborso. Ezeknek egy reszet nem is lehet itthon kapni szerintem, amit kapni lehet, az OK.

Jo babozast!

Sziasztok lányok.
Mi ez a csend? Ki mit eszik ma? Én joghurttal és almával indítottam reggel, idő kedv és fantázia hiányában. A továbbiakról még nem döntöttem.
Olvastátok a GI diétás összeállítást? Szinte ugyanaz mint a SDB. - Szerintem...

Szia!

Én olvastam, igen, hasonló, szerintem ez a lefogyás után jó már, mert pl. a tészta náluk negyven valahány GI-s és fura nekem.:)
Én eszerint fogok már enni és kiderül, megtartom-e vele a súlyomat.
Hogy állsz? Ment le azóta valami?

Hi!
GI szellemében ma elkezdtem kenyeret enni. 2 incuri-pincuri szelet teljesiörlésű tönköly, rajta pisztáciás túrókrém. Ez utóbbi pisztáciás túrótekercsnek indult, de krémmé vélt. :-) Azért fini. Meg 1 paradicsom. Ebéd: egy kis csülök, salival. Uzsonna Activia eperrel/kiwivel, búzakorpával, lenmaggal. Ez a mai terv, a vacsit még nem tudom. Vsz sajt, avokádókrémmel, zöldségekkel.
Megpróbálok ma nem enni kakaós túrókrémet. Tegnap negyed kiló lecsúszott. Meg sajtchipset is ettem. Hogy az milyen isteni! (tegnap nálam aludt a hugicám, oszt iszogattunk kicsit...Bailey's-t. Ha már, akkor adjunk a kalóriáknak/ch-nak :-) )

Sziasztok!

Ma nyitottam naplót és ide is szeretnék beköszönni.
4-5 kg-ot szeretnék fogyni június elejéig. (168 cm vagyok és 66 kg.)
Szombaton elkezdtem ezt a diétát, de vannak napok, amikor eszem egy szelet pirított Graham kenyeret délelőtt. Tudom, hogy ezt nem lenne szabad, de ez most kell, sportolok is a diéta mellett.
Jöhetnek a kérdéseim? Csatlakozhatok én is? :)

Szia!

Üdv néked!
Az a 4-5 kiló lemegy hamar(nekem 9 hét alatt ment le), azonban érdemes az első két hetet szigorúan végigcsinálni, hogy átszokhasson a szervezeted. Nem nehéz és Livke, aki szintén sportolt közben, kibírta, nem szenvedett tőle.
Jérdezz bátran!

Sziasztok!
Külön köszöntöm az újakat! Kérdezzetek bátran.
Gagnes, a pisztáciás túrótekercs az SBD recik közül van? Mi volt a baj, hogy nem sikerült?
Nem állok mérlegre még egy ideig. De nem ment le semmi jelentős az biztos mert érezném a nacikon. De türelmes vagyok.

Sziasztok!

Na hát ügyin tartom magam a diétához, ami a szénhidrátot illeti, de a kolbászt nagyon kívánom minden este. Mától azon vagyok hogy ezt is sikerüljön korlátozni. :-)
A másik problémám, hogy ugyan a megengedett ételekből, de túl sokat eszem. Persze főleg este. Van valami jó módszeretek amitől elmúlik ez a "kívánósság"?
Puszi nektek!

Szia!

Kolbit rakd le 1 hónapra, aztán módjával eheted.
Az a bevált módszer, hogy napi 5-6x eszel keveset: Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsi. Közte minimum 2 liter cukormentes folyadékot igyál, a legjobb a bubi mentes ásványvíz. Akkor is egyél napközbern, ha nem vagy éhes, pár nap és átállsz arra, hogy eszel és így estére nem leszel éhes. Állj meg mindig ott, mikor már épp jól laktál!

Hi!
Bilge, a túrótekercs bizony az itteni recik közül van. Nem tudom, mi a baj, de nem elég sziláűrd. Pedig tejfölt sem tettem bele sokat. Na, jó, azért nem teljesen krém, de könnyebben kenhető, mint vágható. Mindegy, így is fini. A párom nem hajlandó ilyen "reformkajákat" enni (tegnap jól össze is vesztünk emiatt), a kollégáimnak meg már mint túrókrémet kínálgatom, és úgy ízlik.
Katie! Bevallom, én is a te problémáddal küzdök. Este lemyegy pár szelet kolbi, meg elég sokat eszem én is. Főleg este. Nem is vagyok olyankor nagyon éhes, de mégis. Tegnap est is szépen, mértékletesen vacsiztam, majd fél óra múlva rámjött az édesség utáni vágy. Mit jött? Tört!!! Na, ekkor megint lecsúszott a kis 10 dkg kakajós túró... De mos már nem fogok venni otthonra! Kitaláltam, h még Angliából hoztam most magammal "egészséges" csokis kekszet. Vagyis teljes kiörlésű lisztből készültet. Csokis :-) Egy db-ban van 5g ch. Inkább abból eszem 1-et esténként, mint 10 dkg túrót. Ez utóbbi rettentően eltelít. Visszatérve a sok evésre: nekem nagyon lassan vánszorognak le a cm-im (én nem kilózom). De nem baj, türelmes vagyok.

Sziasztok.

Érdekes, amikor elkezdtem én is kolbis voltam pár napig, aztán leálltam. Azóta nem is ettem. Én mondjuk nem vagyok hajlandó megenni ilyen ki tudja mi van benne felvágottakat. A kolbit pedig a nagypapi csinálja és szarvashúsból van.
Mindig van olyan kaja, amire rákattanok, és akkor legszívesebben egész héten azt enném. Aztán jön valami más.
A túrót szerintem lelkifurdalás nálkül eheted. Tényleg jól eltelít, kevés kalória, zsír, szh. Szerintem a legideálisabb.Én probiotikusat szoktam venni.
Esti kajálás ellen nekem bevált a forró illóolajos fürdő, valami különleges tea, vagy újabban 2 deci száraz vörösor. Szabad- nem szabad bearanyozza az estém és nem is gondolok kajára!

Jól gondoltam akkor. Annyira jól esik, biztos kell a szervezetemnek mert szinte érzem, ahogy szétáramlik a testemben és feltölt. Hangulata, szertartása van.
Sokkal jobban is alszom. Nekem mondjuk az emésztésem rendben volt midig de akinek nem annak segíthet a bor.

Sziasztok

Fontolgatom, h csatlakozom hozzátok. Valahol úgy érzem, hogy 2 hónap alatt túl szigorú az Atkins. Elkezdek sportolni, úgy tervezem heti 2 fitnesz és 2 aerobik,de figyelmeztetett az edző, hogy a sporthoz több szénhidrát kell, mert kóvályogni fogok. A másik indokom, h szerintem a teljeskiőrlésű dolgokra szüksége van a szervezetnek. Hétvégén méreckedek, de ha még most is stagnálok, (kb. 1 hónapja), akkor szomorú leszek, ha nem akkor örülni fogok, de mindenképpen át szeretnék térni vmi másra. Kacérkodom a SBDtal illetve a 90 napossal. De a 90es azt hiszem drasztikus váltás lenne. Mindmegettét elolvastam, de nem nagyon látom át a módszert, segítsetek egy picit!

Szia!

Szerintem még egyszerű is lenne átállni az SBD-re! Annyi, hogy innentől a második szakaszt csinálhatnád, amikor is lehet már enni napi 1 szelet tk kenyeret, 1 gyümit és ezt szépen fokozatosan növelni. Még a kilóid is megindulnának. Az Atkinst tisztességgel, napi 20 gramm CH-val csináltad?
Tudnék neked küldeni e-mailen anyagokat a diétánkhoz, szerintem rágd át magad előbb rajta és döntsd el.
Hány kilót akarsz leadni?

Kedves kisgé, Katie, és mindenki:)

Köszönöm a válaszokat! A SouthBeach mellett döntöttem, mert a déli tengerre vágyom:) Kisgé, szívesen venném, ha átküldenéd az anyagot a silverstone@citromail.hu-ra, köszi! Elmélyednék benne. Hát, az Atkinses bevezetőt 20g-vel csináltam, de bűnöztem hetente:( Így Atkinssel, 4,5 kg-ot fogytam 2 hónap alatt, de egyszer újra kellett kezdenem a bevezetőt. Én szívesen kezdeném a SBet is előlről, nem tudom hogy indulnának meg a kilók...Most 178 cm és 69,5kg vagyok, 5-6 kg-ot szeretnék még leadni. Hajrá mindenkinek:)

És a tiltott gyümölcsre válaszolva, szerintem ha benne van az engedélyezett limitben, akkor simán élj vele, a kicsi lelkednek is jót tesz, ne legyünk már ilyen szigorúak magunkhoz! Egyébként a South Beach tényleg sokkal megengedőbb, mind a szénhidrátok körében, mind a mennyiségében (szerintem ezerszer optimálisabb is egészség szempontjából). Én is eszem joghurtot, pedig elvileg tiltva van, de egyszer egy nap nem hiszem, hogy akkora katasztrófa lenne, a fogyásba úgy érzem, nem szól bele, és jobban megy az egész, szebb tőle a világ! :)

Kedves Siztah!

A 90 napos diétáról gondoltam hogy mesélek neked, hátha úgy érthetőbb mint amit a mindmegettén találtál :-)
A diéta az elválasztáson alapul, tehát egy napon belül nem keverjük a szénhidrátot, a keményítőt és a fehérjét. Ez azt jelenti, hogy minden nap csak a meghatározott ételcsoportból válogatva étkezünk. Plusz minden negyedik nap csak gyümölcsöt lehet enni, és havi egyszer víznapot kell tartani, amikor egész nap csak folyadék, lehetőleg víz vagy gyümölcstea. Nem annyira drasztikus, mert mindig csak max 4 napot kell arra várni, hogy azt ehess amit akarsz, viszont 90 napig érdemes csinálni, mert különben nem nagyon van hatása. Illetve én 2 kilót fogytam vele 2 hét alatt, de aztán nem bírtam azt hogy számomra a leírt mennyiségek, és a napi 3szori étkezés kevés volt.
Bocsi a többiektől, hogy ezen a topikon egy másik diétát részleteztem.

Kedves kisgé! El tudnád nekem is küldeni azt a bizonyos anyagot a South Beach-ről? NAgyon megköszönném, emilem: Katie83bp@yahoo.com

Ma nyelvvizsgázom, drukkoljatok! Holnap állok mérlegre, nem hiszem hogy bármi változás lenne egy hét alatt, pláne a becsúszott kolbik miatt. Na meg annyira nem is tudtam ráfeküdni, mert hétvégén megyünk nagyimékhoz, akikkel kb évi 4szer találkozom, és ott süti meg minden, és az hogy most két nappal kezdem tényleg komolyan a diétát, azon meg nem múlik semmi. A nagyim főztjéből meg olyan ritkán ehetek, hogy semmi pénzért nem hagynám ki!!!

Puszika nektek!

Képzeljétek! Ma elővettem a világos tavaszi/nyári gatyámat, és EGYÁLTALÁN NEM FESZÜL a fenekemen! Tavaly még azt tette! Hurrá!
Ma mérezkedés volt. Eredményeim:
Fenék: stagnál (de összesen már -2 cm)
Comb: talán fél cm 1 hét alatt (de abból is ment már le kb 2 cm)
Derék: na ez fogy rendesen, mindjárt elérem a 60-at (kár, h a szupi 90-60-90 suha nem lesz meg... Bár összegben megvan: ami a fenekemen +, az a mellemen -)
Mell: na, ebből lement 2 cm, amit nem kellett volna.
Kilók: az is megyeget lefele, már -2 kg-nál vagyok, pedig az sem létszükséglet
Tudom, h nem megy le gyorsan, de én képtelen vagyok olyan szigorú lenni, mint ti. :-( De azt hiszem, már egész szépen eszegetek, és tényleg egészségesebben. És köszönöm mindenkinek a sok biztatást és segítséget.
Jövő héttől megint elkezdek spinningelni meg futni, remélem, gyorsabban fog fogyni a fenekem.

Sziasztok!

Nekem nem annyira sikerült ez a diéta, valószínűleg sok mogyorót ettem. Nem tudjátok, nincs valahova leírva, hogy mennyit lehet enni?

Kisgé, nekem is küldd el légy szíves, az anyagot! A címem: brigitte01 kukac freemail.hu
Előre is köszönöm!

Még egy kérdés, tudjátok, hogy mit jelent az egy csésze? Hány dl?

Szia!

10-15 szem a megengedett, és ne egyél minden nap! Az elején heti egyszer érdemes, aztán emelheted később, de nem szabad túlzásokba esni!
A csésze 2,3 dl, de ha kinézel egy átlagos csészét, azt használhatod mértékegységnek, tök mindegy mekkora.:)))

Hát, ennél több mogyorót ettem, az biztos! :) És három egymás utáni napon.

Kisgé, köszönöm az anyagot, megkaptam, most olvasom. :)

Egyébként nekem van 5 dl-es csészém is. :) Majd keresek egy kisebbet.

siztah,
rajtad nem sok felesleg lehet, az adataidbl ítélve. Miért akarsz 5-6 kg-ot fogyni?

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára