Sziasztok!
Tud abban segíteni valaki, hogy ennek a fogyókúrának hol találom a könyvét? Mi a címe? A mostani Lowcarb magazinban ugyan megvan az első szakasz, de ennél többre lenne szükségem.
Köszi: g

hozzászólások

Sziasztok lányok!
Én is több mogyorót ettem, bevallom...azt vhogy nagyon tudom kívánni.
Volt vki Megasztár koncerten? Nagyon-nagyon jó volt. A hétvégén Nike aerobic napokon is voltam, most pedig hatalmas izomlázzal küszködöm. De jó érzés, h vannak izmaim :))

Haliho

Brigitte, :) szép, egészségesen megtermett példány vagyok, de azért az az 5-6 kg nem ártana. De láttam, h Te is ennyit szeretnél leadni, nekem eléggé nehézkesen megy.

Ma nem vagyok beszámítható, kitöröltem az összes bejövő emailemet, mert azt hittem az a kuka....Brigitte, ha neked is megvan, küld át légyszíves a kisgpakkot!köszi

Nekem még nuku semmise, csak hétfőtől, akkor is elég lájtosan! De a túró rudit engedélyeztem magam, lesz ami lesz... végülis túró, nem annyi szénhidrát, hm? :)))
Hétfőn beszámolok, hogy s mint állok, úgy érzem (nadrágméretből), ismét pozitív infokkal szolgálhatok majd! Éjjenéjjen! Tsók nektek, jó 7végét! Ja, és végre a GI táblázat is megérkezett és feltétetett a lapra, örülünk!

Nembajnembaj, bevállalom!!! T. Hölgyeim, jelentem alássan, letelt a 2 hét, mínusz 3 centi veszteség derék- és csípőtájékon. Pedig túrórudi befigyelt, sőt tegnap egy kis krumplipüré is, de ne legyünk már olyan aszkéták magunkkal... a héten folyt. köv., úgy tervezem ez a hét még a 0 CH jegyében fog eltelni, a régi játékszabályokkal, ha már így belejöttem (kivéve túrórudi)! :)))

Helló!
Na, ez nagyon szép! Kg-t mikor mérsz? Mert lesz az 3 kg is!!!
Rólam leugrott megint 0,5 cm az egy héttel ezelöttihez képest, pedig úgy éreztem, sokat ettem a múlt héten. ehet, hogy a lelkiismeretem már nagyon szigorú? :)))
Eltüntél Livke! :)

g

Hahó, megvagyok, csak elúsztam ezerrel, itt vannak a portugálok, bocsika... hét vége felé már jobban képben leszek! :)))
Nem tudom, nem hiszem, hogy 3 kiló, nem is érzem még olyan soknak a 3 centikét... (bár most menses van, ilyenkor partra vetett bálna fílingem van amúgy is...). De majd jól megmérem!
Jelentkezek, ha föltámadtam poraimból! :)))

Hahó, elhúzott a portugál armada, végre van kis időm írkálni...
Naszóval, most csinálom a 3. hetet az első fázisból. Bár esküszöm, mostanában (menses és tsai) vízibálna fílingem volt, megmértem magam, és maradt a 3-3 centi derék-csípő viszonylatban. És nem tudom, mi van velem, egyszerűen meg nem fordul a fejemben, hogy fúdenagyonmeghalokmostegykiskifliért!!! :))) Ha kivannak az idegeim, mandulát nyomatok (persze nem 20 szemet, a végletek embere vagyok, ha megveszek egy zacsival - ami 5-8 dekás - hát én azt mind benyomom... hihihi! :)
De már tényleg többen mondták, hogy kerületben fogytam. Csak én nem vettem még nagyon észre...
Látom, belekezdtél a kockahas projektbe, hogy állsz vele?

Sok volt a meló?
Szerintem nyomass mostmár napi 1 szelet teljesörlésű kenyeret, tovább fogsz fogyni!
A mandula nekem is a gyengém, próbálok csak fél csomaggal megenni belőle és a pisztácia is belefér néha. Van még egy kedvencem, bioboltban szoktam kapni ilyen sokmagos teljesörlésű kekszet, isteni!
Majd észreveszed a fogyást nemsokára. Én a mai napig csodálkozom, mikor ruhát próbálok, hogy jól állnak azok, amik eddig nem és csak nézem a tükröt, hogy kinek a teste ez, kérem? :)

Hello Gabibéjb,
Igenigen, dolgozgatok, elkapott a gépszíj...
Főzelékeket már kezdek beletenni, azokat pedig liszttel-tejföllel habarom be, annyi talán elég, nem? Meg lassan szeretnék gyümölcsöt - almát, narancsot, ilyesmiket - is beletenni az arcomba, tízóraira meg uzsira nem akarok már sajtot/sonkát enni (bár nagyon imádom). Kenyeret még nem szeretnék 1-2 hétig, vagy még emellé is belefér szerinted? Inkább meghagyom pár hétig még a neccesebb alkalmakra (vendégség, ilyenek)! :)
Fogyok én is, de valahogy teljesen máshogy, mint előtte! Most először a fenekemen és a combomon látszik, a derekam még nem annyira (pedig a centi kevesebbet mutat, csak valahogy én nem érzem...), pedig az úszógumimat szeretném a legjobban eltüntetni! Te is így alakulgattál?
Második fázisban te mit ettél CH-t naponta? Belefért 1 szelet kenyér, plusz gyümik is, meg némi lissztel készült kaját is ettél, hm...?Azt mondja kiskegyed, bevállalhatom már ezt is?
Tűzök vissza dolgozni, jönnek vissza főnökeim, pörgés van... írjon!!!

Helló Livkebéb! :)

Az első fázis után és a következő két hétben napi 1 szelet tk kenyeret ettem és 1 db gyümit. Aztán amikor az letelt, ettem már 2 szelet kenyeret, meg tk lisztes kajákat is. Nyugodtan egyél már egy kevés CH-t, kell az.
Drága, szállj be a hasazós programba, mi már itten nyomjukpáran!
Képzeld, én is valahogy fenékből és combból sokkal többet fogytam! Legjobb barátnőm el van ájulva, hogy milyen büszke rám, mert nagyon látványos a fogyásom! Neked is szépen alakul, most jön majd a java, én a 4. hétre dobtam le majdnem 4 kg-t és nagyon látványos is volt. Addig kitartás, aztán olvadnak le szépen a kg-k!

Pussza, írjál!

Hahó,
Na hát most én fordítva, először főzelékeket vállalok be (lisztes habarással), és talán jövő héttől a kenyeret+gyümit (az még csak a 4. hét lesz), mostmár szépen lassan építgetem vissza a dolgokat.
Ugyeugye, sosem fogytam még úgy képzeld el, hogy no popsi meg comb (pedig avval nem volt gáz!), mi lesz, ha abból nem marad semmi, de az úszógumi ott marad? :) Hasazósat nem csinálom, mert úgyis járok edzésre, alakformálón úgyis van killer hasazás, nekem inkább a jól leizzadós kardio jön be (spinning)... télleg, hogy halad vele kiskegyed?
Kivi leszek, mert úgy láttam, teljesen egy fazonok vagyunk, akkor most nekem is el kell induljon az úszógumitájéki összemenés... jövő héten persze beszámolok!!! Egyelőre maradt a mínusz 3 centi, de hát a combot nem mértem, nekem ezek a mérvadók! Jó 7végét, jó hasazást, I'll be back (nem fenyegetés)! :)))
És gratulálok neked is, azért nem semmi kitartás kell ám hozzá (bár, ahogy elnézem, hogy elvagyok a tiltott "gyümölcsök" nélkül)...
Tényleg, még egy dolog: a zöldborsó és a sárgarépa a második fázisban is kerülendő lesz, minél ritkábban ehetem?!? Mert imádom őket!!! Puuuuusssz

Hahó, jónagyot mindenkinek! SBD rendületlenül, nem adjuk fel! Nem tudom, hogy műkszik ez komolyan, érzem, hogy mindenhonnan megyek öszve (értsd: combom, karom, cicim, mindenmás), odajött hozzám egy csajszi az edzőteremből is, hogy hihetetlen, hogy lefogytam, plusz a Robi is a non-stopból odajött... de lemértem, maradt a mínusz 3 centi derék-csípő viszonylatban, és 1 kg mínusz... szóval felhagytam a mizéria megfejtésével, lényeg, hogy szépen jönnek rám a régebbi cuccaim! :))))
Viszont, tegnap a baráti társaságból az egyik csajszi galád módon elémrakott egy csomag pilóta kekszet, tudta, hogy imádom (ő nem szereti, és ha a nagymamájához megy, mindig ezt kap), szóval nem akartam, hogy megromoljon, és befaltam az egészet! De nem bánom, 1 hónapja úgysem láttam édességet, most jól feltankoltam belőle, aztán hajrá tovább... viszont ezt a hetet is az első fázis jegyében töltöm el, csak már eszem főzeléket is! Ismét jelentkezem majd a fejleményekkel!
Gabibaba, neked nem volt hasonló jellegű kilengésed? Nem fogyok szted hülyén, vagy miért nem mérhető ez kilóban és centiben????

Hellóka!

Nem marad úszógumi, a párom úgy hív laposhas, pedig ez rám csöppet sem volt jellemző éve!
Ne aggódj, popó indult nálam is először!
Nekem olyan nagy kilengéseim nincsenek, néha többet eszem mint kéne, de azt is a megengedettből. 2 hetente eszem rántott husit kizárólag teljeskiörlésű gabonából. Nekem ez a kilengés :) Nekem azért van szigorra szükségem, mert ismerem magam; ma egy csokika, holnap sültkrumpli rántotthússal....:)

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás erre felé. Hogy állnak a régiek, újak?
Kinék mi a menü ma? Nálam a reggeli a nálam szokásosnak mondható alma, joghurt. Ebédre párolt zöldséget gonoltam halacskával. Bedobálom őket sütőzacsiba, rá friss fűszereket és mehet a sütőbe. Már csak valami mártás kell hozzá. Talán mentés vagy zöldfűszeres.....Hmmmm......

Sziasztok lányok!
Kérhetnék tőletek egy szívességet? Az unokahúgomat beneveztük a neten egy szépségversenyre és jó lenne, ha minél többen szavaznánk rá.
A következő linken érhető el:
http://www.haon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=155
Loós Lívia Adél a neve.
Köszönöm szépen előre is, egyszer meghálálom :))

i

Sziasztok, en hetfon szeretnem a SBD-t kezdeni, sajnos az ebed a munkahelyi kantinban lesz, ahol viszonylag jo a valasztek. Tudnatok segiteni, hogy mi az , amire negyon kell vigyazni az elso 2 hetben? Mit nem szabad egyaltalan, mi az, ami jo meg ilyenek. Koszi szepen elore is.

Szia!

Az alábbi leírást kövesd, itt megvannak a tiltott kaják. Ha szeretnél egy hetes mintaétrendet, azt e-mail-ben el tudom küldeni, ha szeretnéd:

Fogyás déli-parti módra
Ha az Atkinsesek reggeli szalonnás rántottáját látván visszafogottan hörögni kezdesz, ugyanakkor szívesen egyetértenél a szénhidráttudatos táplálkozással, akkor valószínűleg a South Beach lesz nálad a nyerő. Kevesebb zsír, kevesebb megkötés, de szinte ugyanaz az eredmény.
Ugyan Dr. Arthur Agatston, a diéta atyja váltig hangoztatja, hogy ez nem egy újabb low-carb diéta, valószínűleg ezt pusztán abbéli szándékában teszi, nehogy szülöttjére rásüssék az "olyan, mint az Atkins, csak..." titulust. De mivel a lelkes diétázók általában olvasottak a témában, hamar rájönnek: a South Beach (SBD) végül mégis olyan, mint az Atkins, csak... úgy tűnik, a zsír tekintetében igen ellentétes nézeteket vallanak a diéta-guruk.
Nézzük az elejéről. Az alapja ugyanaz, mint az összes szénhidrátszegény-diétának: azon az elven működik, hogy ha a cukros és keményítőtartalmú ételek bekerülnek a véráramba, ezek "megdobják" a vércukorszintet, és sok inzulin kibocsátására ösztönzik a testet, aminek a vége az lesz, hogy még több szénhidrátot kívánunk. Ez egy idő után szénhidrátfüggőséghez vezet, ezért nem képes a legtöbb ember tartósan lefogyni a hagyományos diétákkal.
Mint minden lowcarb diéta, az SBD is egy szigorúbb első fázissal indul, hogy ezt a szénhidrátfüggőséget megtörje. A különbség abban van, hogy nem kell a szénhidrátok mennyiségét olyan szigorúan számolni. Az ember választ a fogyasztható ételek közül, és betart néhány szabályt (pl. csak annyit szabad enni, amennyivel jól laksz, egy csipettel sem többet). E fázis neve "Gyors Súlyvesztési Fázis" és dr. Agatston számításai szerint akár 6 kilótól is megszabadulhatunk rögtön kezdésnek. Meglehetősen ismerős ígéretekkel kecsegtet: javuló koleszterin-értékek, az állandó étel utáni sóvárgás megszűnése, a folyamatos fogyás beindítása.
Amit szabad enni: zöldségek korlátozott mennyiségben (kivéve répa, borsó, burgonya, fejtett bab), főtt sonka, kanadai bacon (2 szelet), csirkemell bőr nélkül, halak, rákfélék, kagylók, szűzpecsenye, vesepecsenye, borjú, pulyka, tojás, zsírszegény vagy zsírmentes sajtok, mogyoróvaj, mogyoró (20 szem), pekándió (15 fél), pisztácia, diófélék, olíva olaj, repceolaj, fűszerek, és legfeljebb 75 kalóriányi cukormentes édesség (csoki, kakaópor, keménycukor, cukorhelyettesítők) egy nap.
Amit biztosan nem szabad: alkohol, pékáru, húsok fent nem említett részei (pl. csirkecomb sem, oldalas végképp nem...), zsíros és penészes sajtok (Eidami, Camambert), gyümölcs, gyümölcslé, gabonapelyhek, tej, tésztafélék, szója, joghurt, rizs.
Mindezeket a második fázistól folyamatosan lehet visszaépítgetni az étrendbe, természetesen igen csökkentett mennyiségben. A hangsúly az élelmiszerek glikémiás indexén van (GI), nem annyira a szénhidrátmennyiségen: azokból az ételekből engedhetünk meg többet magunknak, amelyek alacsony GI-vel rendelkeznek, így lassabban kerül be a véráramba a bennük lévő szénhidrát, tehát nem okoznak túlzott inzulinműködést sem rövid, sem hosszú távon.
A második fázisban olyan szénhidrátok kerülnek vissza lassan az étrendbe, mint a teljes kiőrlésű gabonákból készült kenyér és a gyümölcs. Az élelmiszerek glikémiás indexét mutató táblázat itt kezd kissé rongyossá válni, de egy idő után meg lehet tanulni, melyik étel mennyire emeli meg a vércukrot. Akár krumplit, rizst, de még csokit is ehetsz, csak jóval kevesebbet, és egy kicsit másképp, mint régen. Az ilyen szénhidrátokat mindig fehérjével, zsírral kell fogyasztani a diéta során, tehát az esti nassolás abszolút kizárt, viszont egy nagy hekk után egy kocka csoki még elmegy. A fogyás már lassabb, mint az első fázisban, és a cél az, hogy fokozatosan lassuló ütemben tudj fogyni, miközben egyre növeled a szénhidrátbevitelt. Amennyiben annyira abbahagynád a fogyást, hogy még hízol is egy keveset, a szerző visszairányít az első fázishoz egy rövidebb időre, hogy a felszedett felesleget leadd. (Ezen a ponton jöttem rá, miért is van az Atkinsnek négy szakasza: pont ettől a jojózástól kímél meg.) Ez a fázis arra szolgál, hogy – miközben egyre lassabban, de biztosan fogysz – megismerd, miként reagál tested a különböző élelmiszerekre, és mire megszabadultál a feleslegtől, teljes bizonyossággal tudd, hogy az többé nem jön vissza. Feltéve, ha betartod a harmadik fázist.
A harmadik fázis pedig életed hátralévő része. Végül is logikus, hogy ha úgy eszel megint, mint a diéta előtt, akkor úgy is fogsz kinézni egy idő múlva, mint a diéta előtt. Ha pedig valamivel úgy fogytál le, hogy közben nem éheztél, nem voltál levert, ingerült, és kiegyensúlyozott étrendet követtél, akkor meglehetős dőreség lenne ezt abbahagyni, nemde? Ráadásul Dr. Agatston szerint eddigre teljesen átalakult a tested működése, és olyan pozitív változásokon ment át, aminek következtében határozottan nőnek az esélyeid arra, hogy életed hátralévő része még nagyon-nagyon sokáig tartson.

Szia Kisge,

nagyon szepen koszonom a gyors segitseget. Azt szeretnem meg kerdezni, hogy a tejet a kaveba sem szabad? Egy kicsit sem, vagy ha igen hany % zsirtartalmut? En ezelott Atkinst csinaltam, ahol a koffein nem volt nagyon szabad. Itt lehet? Koszi

Sziasztok!
Én tegnap kezdtem az Sbd-t. Elolvastam minden fellelhetőt de még nem teljesen világos egy pár dolog, megköszönném, ha tudnátok segíteni!
Tejet, joghurtot szabad az első fázisban vagy nem?
Mi a helyzet a mézzel vagy a barna cukorral?
Az első két hétben milyen Gi-s ételeket szabad fogyasztani?

Előre is köszi mindent! sziasztok!

Szia!

Zsírszegény tejtermék mehet: sajt, tej, túró, joghurt.
Gyümit első két hétben ne egyél.
Méz és barnacukor tiltott az elején, mert cukros. Az első két hétben max. 30 GI-jűt lehet fogyaasztani. Zöldségek közül: kígyóubi, paradicsom, paprika, retek, hagyma, karfiol, brokkoli, cukkini, padlizsán....

Sziasztok!
Ez igy nem is annyira gaz. Mi volt nehez az elejen? Sokat erdemes reggelizni? A megengedett husokbol annyit ehetsz, amennyit akarsz? Van korlatozas a sajt mennyisegere? Nagyon jo, hogy segitetek, meg jo, hogy van kivel beszelni, akinek nem megyek az agyara.

:))))

Nekem átszokni volt a gáz, hogy ne nasizzak egyfolytában, de ez is csak 4 napig tartott, aztán máris élveztem a fogyókúrát. A lényeg, hogy napi 5x egyél, igyál sok folyadékot, így nem leszel éhes. Én írtam is 2 hétig, hogy naponta mit ettem, így látod és tudatosan műveled. Nincs korlátozás a megengedett élelmiszerekkel-kivéve az olajos magvak, max 30 szem- de mindig csak annyit egyél, amitől jól laksz és ne edd túl magad!

Kisgé, amit én elrontottam mindig az eddigi fogyókban, az az, hogy rengeteg joghurtot ettem, pedig abban több a szénhidrát, mint a fehérje..erre jöttem rá.. én most négy hét után is írom, és még fogom egy darabig, hogy lássam, mikor rontok egy kicsit. Tegnap este ettem sütit, tudom, hogy nem lenne szabad, de arra jöttem rá, hogy nem élvezet a krémes édeseket enni...sokkal jobban esik egy finom körte, vagy alma..és ha már erre rájöttem, így négy hét után, az szerintem jeles:-))

Egyél sok zsírszegény túrót egy kis édesítővel, kakaóval, tejszínnel. Isteni nasi és én úgy lefogytam, mint a pinty, pedig minden este ettem ilyet. Az is, jó,ha gyümit eszel a nasi helyett, de a cukormentes joghurtot szerintem nem lehet túlzásba vinni, mondjuk 2 naponta 1? Itt nem számít, hány gramm ch-t ettél, ha jó a GI-je!:)))

Pont most voltam a matchban, és elfelejtettem venni túrót..ma már nem megyek vissza azért sem..még van joghurtom, majd azt reggelizem, jogobella lightot..
Mostanában reggelente túrógombócot ettem, zabkorpával és egy tojással keverve és kifőzve, 4 kis darabot, és pont elég is volt..eltelített reggelente és kis adagokban azt a pici négyet meg tudtam enni. egyébként tök jó ötlet, fogok még ilyet csinálni:-))
Na, akkor én is ki fogom próbálni, köszi a tippet. Most egyelőre meg akarom enni a maradék joghurtokat, reggelente egyet eszem, és délután már nem.

Te még az első szakaszt csinálod? Csak azért, mert akkor tilos a gyümölcsjoghurt, meg a zabkorpa is! Azt csak az első fázis után eheted. Amúgy ezek a nasik eltelítenek és kielégítik a vágyakat. :)
Én is túrógombócoztam tegnap, egyszerűen imádom!!!!!

Nos, én igazából egyik diétát sem csinálom, bár a South Beach az jobban tetszik, mint az Atkins. Én inkább édesség helyett eszem a savanyú almát, meg a körtét, uzsonnára. Próbáltam az Atkins diétát is, de ezeket inkább túlzásba viszem, mintsem, hogy hatna is. Már összeolvastam mindent a normális kajálásról, meg sportokról, és most beálltam egy útra, ami persze változatos. Amit kihagyok az étrendemből, az a tészta, kenyér. Rizs és krumpli heti egyszer szerepel az étrendemben, és nagyon sok zöldség, meg husi, joghurt.Ebédnél szoktam szórni a salátára tökmagot:-)). Aztán este sportolok, és akkor már nem vacsizom. Sokat futok, és május végétől beiktatom az alakformáló erősítéseket is.

Ja, értem. Hány kiló a célod?
Jó így is, mármint ha így eszel, mert egy idő után fogyni fogsz. Nem lesz túl gyors és nem kell nélkülöznöd közben.
Viszont azért jó bertartani az első szakaszt, mert akkor átszoksz annyi idő alatt az új étrendre és utána már sokkal jobban birható tovább így folytatni.

160 cm magas vagyok, és ma reggel 53 kg voltam, kedden, meg 52 kg..a célom 48-50 kg. Ez a negyedik hetem, és a héten nem sikerült mindent betartani, ma rettenetesen fáradt vagyok, és sajnos most uzsonnyára sikerült betermelni három csík rétest, amit ebédről a barátomnak félretettem..mindegy, ennyi bele fog férni, vacsizni nem fogok, nem is akarok.
Az első két héten nem ettem sem kenyeret, rizst, krumplit, zöldséget husit és joghurtot ettem, és akkor 56,5 kg voltam, most szerintem egészen jól állok. Ez a negyedik hét. Kicsit stagnál, de nem baj, mert igazából nincsen rjatam zabálási roham, egyenletesen fogyok mindenhonnan. Már nem idegeskedem, hogy mit is kellene enni..jó, mindig nem lehet tökéletesen enni, de hát ez van, ezt is nyugtázni kell (bár engem most ez zavar, mert nem vagyok a célomnál), de leszek.
Május 31-ére azért meglesz az 50,5 kg, mert sportolok többet, és akkor le fog menni. A futás meg kordában tartja az étvágyamat szerencsére. Igazából nem akarok csak húson élni, vagy tojáson, meg felvágotton, inkább mindenből szeretnék enni keveset, és kiegyensúlyozottabbnak érzem így magamat.

Na, azért az túlzás, hogy nádszál vagyok:-)), de az igaz, hogy nincsen túl sok. Egyébként igazad van, mozogok most már egy ideje elég komolyan, és normálisan eszem, naponta többször és egészségeseket, most pl. uzsira joghurt, és alma volt, aztán mozgás, és utána már akárhogy korog, semmit nem fogok enni. MA nem tudtunk enni a cégnél, tesóm vett egy csirke menüt a mekdönciben, a kólát viszont nem voltam hajlandó meginni, mert nagyon rossz volt...nem light volt, hanem édes vacak...medkdöncibe sem fogok többet menni. még jó, hogy krumplit nem ettem.
Látod, régen megettem volna, most nem..néha lehet, persze, de az nem ma volt. Odafigyelek. A naplómat meg szorgalmasan vezetem, és működik a bevállalásom. Tegnap este már kevesebbet mutatott a mérleg. Holnap megyek futni. MA meg jógára.
Igen, ez már a vége a szenvedéseknek, és már nem szenvedés az, ha pl. nem zabálom degeszre magam:-)), hanem a kajáláson kívül van szebb programom is, főleg esténként, mert azok voltak a rendkívüli idők:-))
Ja, amit igazából szeretnék még legyőzni, az a narancsbőröm, mert az sajnos még van:-((, de már nem sokáig, viszont van egy kis fókazsírom, és azt már csak egészséges táplálkozással tudom leküzdeni, erre törekszem.
Valszeg majd elmegyek infraszaunába, meg majd szaunába rendesbe.:-))

Szerintem senki sem elégedet önmagával egészen. Én itt 58 kilósan örülök magamnak, mint a fene, pedig majd egy magasak vagyunk. Nem mondom, hogy elégedett vagyok, mert csöppet sem, de jóval elégedettebb, mint annó 68 kilósan.:)
Te csak figyelj oda és egyél egészségesebben, lemegy rólad minden apróság, ami rajtad van!:)))

Ja, én sem vagyok elégedett. Azért néha néha sikerül eleresztenem magam, de rákövetkező napon odafigyelek keményen.
Mostanában azért az zavar, ha pl. kimarad egy edzés, vagy valami bekavar, mint tegnap is..de megpróbálok ezen túllépni.
Igen, ha odafigyelek, akkor gyorsan haladok a célom felé..bár vannak buktatók, meg most a héten kívánósabb vagyok a természetből adódóan:-)))
Érdekes, hogy azt mondják, a nők a menzesz előtt több energiát égetnek..szerintem ez nem igaz..vagy igen?
Igen, igen, az apróságaimat szeretném elhagyni:-)), mert azok nem illenek hozzám:-))
Anyukám azt mondta, hogy látszik, fogytam, de most már ne fogyjak, mert az nem áll jól...na..én erre meg még jobban beduráltam magam, és hétvégén nagyon keveset ettem, viszont a tegnapi napom az nagyon rossz volt. az estét is elrontottam, látod, nekem is vannak kilengéseim, mert ember vagyok...ráadásul úgy kezdődött, hogy elmaradt a jóga..majd szerdán bepótolom, úgy döntöttem, hogy a héten már nem lesz kilengés..ilyenkor szigorú vagyok magamhoz, és mindig észheztérek:-)))
Jókislány leszek magamhoz, meg nagyon őszintén szoktam ilyenkor a naplót vezetni.
Ma eddig reggeliztem, egy rozsos muffint, délben saláta lesz, grillhuis, és párolt zöldség. délután egy alma, és futás..
Este meg halpucolás:-))

Én személy szerint azért híztam el, mert elkényelmesedtem és imádok enni. Ettem unalomból, boldogságból, szomorúságból. Egyszóval kényszerevő lettem. Most már 8. hónapja, hogy elkezdtem a diétát, iszonyú nagy akaraterővel, 2 hónap alatt le is ment nagy része a tervezettnek, azóta tartom a súlyom. Nem azzal van a gond, hogy egyszer-egyszer bevacsizunk, vagy eszünk fehérkenyeret, hanem ha ez állandóvá válik. Én inkább jutalomnak fogtam fel a szombaton beburkolt körömpörköltet fehér kenyérrel, mert már megtehetem. Viszont másnap nem ettem bűnöset, mert nem akarok megint zabálógép lenni. Tehát megvan az egyensúly és inkább jutalmazom magam, mintsem ostorozom. Nem leszek soha olyan sovány, mint a hollywoodi szinésznők, meg topmodellek (nem mintha szeretnék), de egészséges akarok lenni és jól érezni magam a bőrömben és ez már a jelenlegi állapotommal megvan. :)

Én is tudom az okát. A barátom, akivel együttélek, szereti a sztrapacskától elkezdve palacsinta, meg gulyásleves, bableves, krumplistészta, husikákat, meg a kevert meggyes sütit és nem is akarom sorolni, hogy még mit. PErsze mindezt este főztem, és persze, hogy ettem mindenből, és utána meg elkapott a nassolási vágy..hogy unalomból? meg nem mondom, de a lényeg, hogy esténként sokat ettem..még akkor is, ha aznap rendesen ebédeltem. Ezek után hiába mozogtam, ha duplán ettem, és akkor azt gondoltam, hogy nem is ettem olyan sokat aznap. Aztán meg ott van a rendszeretelen kajálás...meg a 90 napos diéta...mindent sorra próbáltam..és persze majdnem feladtam az egészet. Meg közben munkahelyi gondjaim is voltak.
Most egyszerre rendeződött minden. Tök jó.
Egyébként én is így gondolom, tegnap én is beburkoltam fincsi kenyeret, de ma futni megyek este, és ma már igazából zöldséggel, meg pulykamellel elteltem, ettem almát is, holnapig már nem eszem, nem kell:-))
Viszont már rohannék legszívesebben futni, imádok mozogni:-))

Ja, nekem sem az a célom, hogy csontsovány legyek, hanem nőies maradjak, és fitt, egészséges, ráadásul nem is lenne időm annyit foglalkozni magammal, mint ők, bár a kényezteteést, amit ők többet kaphatnak meg, na, azt irigylem tőlük.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára