Szeretnék közvéleményt kutatni. :)

- Aki már jár, írja le a tapasztalatait, tényleg hatásos kiegészítője a fogyinak?
- Aki tud jó helyet ajánlani nekünk, tegye meg :)

Ui: Plusz akinek lenne kedve kipróbálni, ahhoz szívesen csatlakoznék :)

Hoxa

fórum: 

hozzászólások

na en jarok. jo!
14 ker ond vezer utja nemtudomhanyszam en a trolibol lattam egy nagy hirdetotablat a hazfalon aztan mentem:)
ez fekvo.
800/40p

masik: nem fekvo, kabinos.
Az is jo de a fekvo jobb:)
dregelyvar utca sok:) a szkavvsklubban van. asszem otvenharom.
600/30p ha egyedul mesz.
500/30p ha ketten mentek ja per fo.

micsoda targyilagos bunko stilusom van ma:))))))))
csak felhuztak de jo a kedvem cuppazlak titeket

Sziasztok, én is jártam kb. 2 hónapig.
Nekem nayon jó volt, bár olyan sokat nem fogytam, inkább a bőr állagát javitja. De ez is olyan mint minden más. Ahány ember annyi féle eredmény. Valaki fogy tőle.
Heti 2-3 alkalmat ajánlanak, percben pedig attól függ, hogy mikor indul meg a méregtelenítés,
nekem a nehéz napokon nagyon jó volt mert jót tett a hasamnak.

A tapasztalatom nekem is hasonló, bár én egy dekát nem fogytam tőle. A bőröm fincsi sima lett, a drágám is észrevette. A fogyiszalonos csajszi szerint fehérjediéta mellett fogyaszt igazán. Tehát most kéne kipróbálni, amikor már a diéta része is teljesítve van, de szerintem a pénztárcám nagyobb arányban fogyna, mint én.

Hali,

én a Fillér utába járok infraszaunázni. Itt kabinos van. 10 alkalmas bérletet veszek 8.000 forintért. 30 perc egy alkalom, kabinos én szeretem, mert a normál szaunát nem nagyon bírom

a napokban nyílt egy másik a Lövőház utca elején, a Mammuthoz közel. A kozmetika méretéből azt gondolom, itt fekvős lehet. Még nem próbáltam, de megnézem és jelentem.

Engem egyébként piszokul kifáraszt a szuauna, utána beszittyózok egy liter ásványvizet és alszom, mint a tej :-))

Oké Betty, nem felejtem el, a hétvégén ígérem utána nézek.

Erről már én is hallottam, tényleg jó lenne, ha valaki megszakértené a kérdést.

Amiért szerintem a kabinos jobb, hogy a fejed is benne van, meg az arcod is. És bizony a bőrnek jót tesz.
Azt el tudom képzelni, hogy a fekvőben töményebben ér ezért talán mélyebbre hatol a bőr alá és ettől erősebb a méregtelenítés.
Viszont nemrégen a barátnőm azzal riogatott, hogy egy orvos azt nyilatkozta, tök egészségtelen az infraszauna, attól, hogy a tested hőmérsékete magasra felszökik, az agyadé pedig nem :-)))

tegnap voltam az eurocenterben, a fit4fun-ban, ott kabinos van, 10perc 350 Ft, es ketten is be lehet menni, csak a zuhanyzo messze van, vagy kell vinni furdoruhat, mert van egy ott mellette, a rendes szaunanal is, marmint zuhany...es kicsit sok ido, mig bemelegszik, ha nem volt elotted vki, nekem kb husz perc volt, mig felment 55-re...

Sziasztok!

Most rákattantam! Próbáltam a közelemben találni valami helyet, dehát ezek sikeredtek. Azért megosztom veletek, hátha valakinek segítség:

SanoVera Wellness Pont
Bp., IX. Mátyás út 11. Tel.: 218-3710
600,- Ft / 20 perc
Nyitva tartás: H-P 10-19 óráig
(bejelentkezés telefonon)

Csilla Szalon
1066 Budapest, Teréz krt. 28 IV.em 16. (lift van)
Oktogonnál a Kátay házban
Időpont megbeszélése, bejelentkezés:
06 (20) 311 9911
Amennyiben a kezelésekkel kapcsolatban további
kérdéseid lennének, kérlek a következő számot hívd:
06 (30) 627 9610
Nyitvatartás:
Hétfőtől - Péntekig: 6:00 - 20:00
E-mail címünk: csillaszalon@axelero.hu

Aphrodite Kozmetikai szalon
1092 Budapest, Ferenc krt. 40. II. em. 2.
Tel.: 215-3241
(fekvő)
10+1 alkalmas bérlet: 12000.-
15+1 alkalmas bérlet: 18000.-
20+2 alkalmas bérlet: 24000.-
1 alkalom 30-40 perc: 1400.-

Jó szaunázást nektek is! Én még keresem a hozzám legközelebb esőt. :-) Biztos akad a SoliSunnak is ilyesmi gépe (mivel ők még ráadásul egy sarokkal arrébb vannak, mint én) :-)))

Linda

Szerintem a SoliSun csak soláriumokkal foglalkozik. Pécsen mind a három helyen csak az van.
Fitnesstermekben, kozmetikusoknál, uszodákban találsz infraszaunát.
30 perc alatt ne kezdj ki vele! Ha neked kapcsolják be akkor kell 40 perc is. Fekvőt még nem találtam, de azt is kipróbálnám.
Hetente egyszer szoktam menni, utána pedig befekszem a masszőrhöz. Fogyni nem fogyok tőle, de nagyon jól ellazít.

Kösszencs!
Igazából csak a fantáizámat izgatja. Sosem szoktam se szaunába, se szoliba járni (itt azonnal le is égnék, annyira fehér és érzékeny a bőröm
:-(( ).
A lényeg, hogy közel legyen hozzám, vagy legalább is ne kelljen fél órát autókáznom. :-)) Nameg azért jobb lenne gyalogolni odáig, :-))

Mégyegyszer köszi!

Szia!

Én két véleményt hallottam már aZ INFRASZAUNÁRÓL!

1, Az infraszauna jó kiegészítője a fogyókúrának, több centiméterre behatol a zsírsejtek alá...
2, A különbség a rendes és eme szauna között csak annyi hogy nem kell magas hőmérséklet az izzadáshoz... /ezt egy szaunát áruló helyen mondták!/

Amúgy a Győri termálban lehet infrázni! Szal ha eree jársz próbáldd ki!

Sziasztok!
Nekem két barátnőm is jár. Mindakettőnek nagyon jó tapasztalatai vannak.
Viki: egy héten 2-3x ját minimum fél órára és fogyott, sőt fogy folyamatosan (nem tornázik, nem fogyózik)
Hajni: egy héten 2x minimum fél órát megy és ő ugyan nem fogyott, mert nincs neki miből, de azt mondja, hogy nagyon jót tett a bőrének. Szép sima és feszes.
Úgyhogy döntöttem én is fogok járni (csak szedjem magam össze anyagilag). Bár nálunk (község, Bp. 30 km) nem kerül olyan sokba
Majd írok, hogy mi történt. De ti is írjátok, hogy milyen tapasztalataitok vannak!
Pusszancs

Igazad van Tündérmeggy, ennek már tényleg reklám szaga van. Hirdetni nem itt nálunk kellene! A másik topicban (Bika vagy valami ilyesmi...) írtam, hogy most fejeztem be egy hypoxi-kúrát s vele párhuzamosan infráztam is, de az én dekoltázsomat nem vasalta ki... Ellenben nagyon jó volt ott a melegben pihzni. És volt olyan alkalom, hogy alig izzadtam, ez nem tudom, hogy jó vagy rossz e.

en is jarok infraszaunazni, h attol fogytam volna, azt nem vettem eszre, viszont tenyleg tok jot tesz a bornek, az izmoknak meg a leleknek is, tokre ellazit! nagyon szeretek jarni, csak meg nem talaltam olyan helyet, ami minden szempontbol megfelelo lenne, ar, minoseg, stb, plusz meg legyen kozel, es lehessen parkolni....:-)

Így tél végén nagyon tudom ajánlani mindenkinek az infraszaunát! Ellazít, felfrissít, és szerintem nagyon jó hatással van az izületi fájdalmakra. Nekem folyton fáj a hátam az ülőmunkától. Ha fekvő infrában süttetem a hátam, az nagyonagyon kellemes! Sőt, szerintem pszihésen is sokat tud dobni egy rohanós napon! próbáljátok ki! t

Szerintem is jó a szauna minden formája. Én a hagyományos szauna híve vagyok. Nagyon fontos az Atikins-diétánál a méregtelenítés a sok húsfogyasztás miatt, s szerintem a szauna erre nagyon jó. Plusz a bőrünk is szebb lesz ! Nálam mindig kevesebbet mutat a mérleg szauna után. Tudom, hogy ez csak vízveszteség, de mégis doppingol.

Helló!
XI. ker, Galambóc u. (a Fehérváriról nyílik)
Tel:203-3860
18.000,- / 10 alk

Én hypoxitréninggel együtt használom, szerintem tényleg nagyon jó. Nem csak fogyaszt, hanem méregteleníti is a szervezetet. 800-1000kcal-t éget el egy alkalom alatt, és 20-60x hatásosabban méregtelenít a normál szaunánál, egy 10-15 kezelásből álló kúra alatt a bőr 10-15 évet fiatalodik. (Ezeket az adatokat most puskáztam ki a leírásából:)

sziasztok!

le vagyok döbbenve! 10 alkalom 18000 ft? Az rengeteg, én 800 ft-ért jártam alkalmanként akár hogy számolom akkor a 10 alkalom 8000 ft ra jön ki? Hogy van pofájuk 1800-at kérni alkalmanként. Egyébként én kabinosba jártam. És ami röhely hogy maga a kabin teljes felszereléssel 180.000 ft-ért megvásárolható. Nem nagy befektetés de pár hét alatt megtérül az ára szalonosoknak. Azon gondolktam hogy ha megvenném a kabint részletre havi kb 10000 ft.ot kéne fizetnem és megmaradna nekem örökre, vagy azon gondolkodám hogyan tudnám befűteni a család többi nő tagját hogy dobjuk össze a pénzt. Már csak azt kéne megtudakolnom hogy mennyi áramot fogyaszt. Amúgy a kabin maga elég kis alapterűletű. A tapasztalataim a köv: én fogytam de mellette diétáztam is tehát nem tudom hogy a fogyás hanyad része köszönhető az infrának,a bőröm viszont szebb lett -ez nekem azért fontos mert sokat fogytam így meglehetősen laza szerkezetű:( ), és lelkileg is teljesen felfrissít

Sziasztok!!

Én tudok egy helyet, ahol fél óra infraszaunázás 400 ft 2 személyes kabinban! szval ha ketten mentek lehet osztozni. én voltam, nekem tetszett, nem tudom mitől olcsó ennyire. azt viszont nem tudom, hogy olyan is használhatja-e akinek nincsen bérlete az edzőterembe. de a bérletek sem olyan drágák, szval hogyha vki szeretne mellette edzeni is sztem jó!
az ajtósi Dürer soron van, ha vkit érdekel és a közelében is van szivesen leírom pontosabban!
amúgy engem is nagyon megdöbbentett, hogy ennyire drága mindenhol és itt meg nem!:)
Sziasztok, és sok sikert a fogyihoz ;-)

Szia Ganges!
Igen, a Gildába járok, de én úgy tudom, hogy 400at el lehet osztani, hiszen senki nem ellenőrzi, hogy 2en, vag egyedül mentél be..mert telon kell felszólni. itt viszont a női öltözőben van, szval csak lányok/nők használják!!!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára