Sziótok!

Akinek felkeltette az érdeklődését a bemutatkozásom, szeretettel várom megkeresésemet, ui én még nem ismerek itt senkit...

Dóra

fórum: 

hozzászólások

Igen én is itt vagyok, ez a 2. hetem, azaz pénteken leszek 14. napos! :-)
Eredmény eddig (a hasimasit leszámítva múlt hét végén - ugyanis utánna megragadott a testem minden alkalmat a vízbeszerzésre és megtartásra...) 5,3 kg minuszban. Persze a súlyfelesleg is tetemes, ez viszont elenyésző ahhoz képest.
De azért neked is kitartást kívánok! :-)

Köszönöm,remélem meglesz.Csak én nem vagyok valami nagy húsevő,ha sokat eszem,rosszul leszek tőle...(Pl.eszem egy csirkecombot,és ekég is volt belőle egy hétre.Inkább zöldség,meg levesek.Pedig nem vagyok vega.)Lényegében ez az egy problémám van.:-)

Hellóka!
Én már 2 hete csinálom, de azt hiszem a kezdokhoz tartozom. Ugyanis még nem fogytam. A célom kb. 5 kg. Azt hiszem ilyen kevés nehezen indul meg lefele. Kíváncsi vagyok a sikereidre. Okvetlen tudass minden változást. Én nagyon keveset mozgok. De érdekes, sokan fogytak már mozgás nélkul. Szorítok Neked!

Sikara!
Én is kb. így indultam neki. 5-6 kg-ot akartam leadni a 66-ból. Tegnap telt le a 3. hét és 62,5 kg vagyok.
Ez úgy lett, hogy 2 hétig egyetlen dkg sem ment le, aztán mind a 3. héten történt 4 nap alatt. Azóta állok ezen a súlyon.
Én tornázok este kb. 20 percet, meg futok kb. 3/4 órát kisebb sétákat beiktatva. Most épp kezdek ideges lenni, mert megállt, de nem tudom mit kéne másképp tenni.Lehet hogy be kellene zabálnom sütiből? Vicc volt. Szóval tarts ki, meg fog indulni.

Szia HABÓKA!
Hát hidd el nagyon igyekszem. Legalábbis azt hiszem. De sokszor nagyon elszomorít ez a semmi változás. Ha billenne a mérleg a mínusz fele, olyan jo lokés lenne az onbizalmamon is. De nem adom fel, hát milyen véleménnyel lennétek rólam! NEM IGAZ?

Szia Sikra!

Ne add fel! Jó kajákat ehetsz, nem vagy éhes és majd egyszer csak elindul a fogyás! Nem így van?
Én csak ámulok-bámulok, amióta elkezdtem. Olyan kajákat eszek, amiket szeretek, csak nem krumplival vagy rizzsel vagy tésztával, hanem zöldséggel. Nem akartam elhinni, hogy ettől fogyni lehet, de lehet! Igaz nekem nem csak 5 kg-tól kell megszabadulnom, de 2 hetem alatt 5,5-öt fogytam :-).
Szerintem Neked is el fog indulni! Csak kitartás!!

Hellóka!
Hát a lelkesedésem még javában tart, a hasam elég lapos, a ruháim is kényelmesek. Remélem valami már beindul. Vasárnap búcsúra megyunk a novéremékhez. Egy cukrász elulhetne mellette, olyan finomakat sut. Elhatároztam, hogy nem kostolok édeset. Majd meglátjuk! Orulok az eddigi eredményednek, és a vidám hozzáállásodnak. Szép napot!

Sziasztok mindenki!!
Aki kitartásra buzdít, KÖSZÖNÖM Nektek!!

A szívből jövő köszöntők is nagyon jól esnek...
Szerintetek meg kell vennem a könyvet is, vagy elég, hogy a cukrot és a ch-t kiiktattam?

Mi szeretünk a párommal iszogatni...úgy hallom, csak a száraz fehér bor játszhat...:(((

Alapvetően gyakorló háziasszonyka is vagyok. Ki fogok majd találni még egy-két dögös receptet!!!

Szia!
Az eleje roppant inspiráló, miután, ha betartod az alapszabályokat, szép eredménnyel jár. Nekem sem volt meg akkor a könyv, de a fórumon olvasottakat és az infókat jól hazsnosítottam. Nekem 5 hét alatt - 8 kg jött össze, de ebbe NEM FÉRT BELE A FEHÉRBOOCSKA, amit én is nagyon szeretek, de halaszd a bevezető szakasz utánra. Jó receptek és ötletek vannak a fórumon, amit továbbfejleszthetsz. Kitartást és sok sikert kívánok, üdv: micimacko :)

sziasztok kezdok, en mar egy egesz napja csinalom, vagyishogy tegnap kezdtem, na, es szoval az a kerdesem, h veletek is elofordult? en nagyon rosszul aludtam, allandoan felebredtem, nem tudom, h ez a kajatol van-e, vagy csak a munka miatt, mert valami most nagyon foglalkoztat, es ejszaka is azon jart az agyam...?!

Szia DD!

Egyszer mindegyikünk kezdő volt ezen a lapon, de aztán hamarosan beilleszkedik mindenki a csapatba!
Te is nyugodtan szólj hozzá bármilyen témához, bármelyik fórumon, vagy kérdezz bármit nyugodtan, biztosan lesz, aki segít majd neked!
Ha pedig ötleted van az Atkins-el kapcsolatban feltétlen oszd meg velünk :-)))

Úgyhogy isten hozott közöttünk!
Shephard

Sziasztok!

Én is (újra) kezdő vagyok, ma döntöttem el, hogy (ismét) belevágok. Remélem, befogadtok, mert az "eredmények" topicba írtam először, de rájöttem, hogy az még nekem nincs.
Kereken 100 kg voltam reggel, és vagy 30-at le kellene adnom.
Már soxor belevágtam, 36 éves leszek, és egy kicsit szkeptikus vagyok. Remélem, most sikerül magamnak kellemes meglepetést okoznom, és nem állok le az első 10 kiló leadása után, hanem folytatom, amíg el nem kopik az összes +-om.
Ha van köztetek hasonló nagy súlyfelesleggel küzdő, légyszi reagáljon erre a bejelentkezésre.
Köszi: maddi

Szia maddi!

Ne légy szkeptikus, légy pozitív .-)))))))))))))) Bár ezt mindig könnyebb mondani, mint betartani, na mindegy, most nem ez a fontos!

Én 2 hónappal ezelött 108 kg voltam, most pedig 97,6 kg. Kicsit lassúnak tünik, de én úgy vagyok vele, hogy több, mint a semmi és kevesebb, mint a 108 .-))))))))))) Nekem az ideális 65 lenne, de bízom benne, hogy minél elöbb elérem!

Te se légy elkeseredve, biztos eléred azt, amit szeretnél :-)))))))))))))

Sok sikert!!!
Shephard

Hali!

Köszi a fogadtatást, jól esik. Remélem, egy pár hét múlva már én is lefaragok magamból egy kicsit.

Igazad van, szükség van a pozitív hozzáállásra. Most pl. nagyon. A lányaim marják egymást, egyszerűen nem képesek meglenni egymás mellett. Na ez aztán rettenetesen kimerítő idegileg.
Na tessék: most meg a kicsi nyávog. Megyek, bekapok valamit, és megint szomjas vagyok. És szétcsapok a gyerekek között is. Eszméletlen, mennyit tudnak nyivákolni.
Szia

Sziasztok!
Megint én vagyok. Már megfigyeltem, kezdetben annyit írok, hogy elég olvasni.
Na a kérdés, ami miatt újra jöttem: magunkhoz kell venni azt a 20 gr szénhidrátot mindenképp? Azt sejtem, hogy az első szakaszban az a max., viszont nem vagyok azzal tisztában, hogy vajon mennyi lehet a minimum. Mert szerintem én ma jó, ha 10 gr-ot ettem.
Szóval most hirtelen ennyi. Előbb ettem egy kis darab paprikát, mamám saját termése + megraktam kenőmájassal. Nem mértem, de egyik sem volt 10 dkg, jó, ha talán 5. Majd készítek még egy ugyanolyant, és le fogom mérni dekára. Ezen kívül még ettem (kígyó)ubiból egy kb. 4 cm-es darabkát, hát annak sem lehetett sok a CH tartalma.
De több CH tartalmú kaját ma nem ettem. Illetve azt a pici (2 dkg max.) trappistát.
Milyen jó lenne, ha már tisztában lennék a különféle élelmiszerek CH értékében. Akkor már jobban menne.
Nem baj, remélem, bele fogok jönni gyorsan.
Várom a hozzászólásokat a minimummal kapcsolatban.
Hali

Szióka! Hát én sem tudtam a 20 gr-ot megenni, cca 12, vagy ha nagyon belehasítottam, max 15 gr. volt. Használd a kcal.hu-t, kb. jók a listák, bár van ami hiányzik róla. Elég ügyes a hazipatika.hu is a napi kontrollhoz.
Sok sikert és kitartást!

hat igen, szerintem sem konnyu a szamolgatas, plane, h nincsen merlegem, meg altalaban tobb napig eszek egy kajat, pl a multkori salatat,a fene sem emlekszik mar ra, mibol mennyi volt benne....na mindegy, nekem is inkabb kevesebb, mint tobb...es a masodik fazisban nem sokkal emelkedik, egy yoghurt kabe, a plussz? vagy plussz egy barack? nem, az mar sok lesz...;-)

Az éjszaka komoly beírása lenne?
Én mérleg nélkül csinálom. Nincs itthon csak testsúlyt mérő :)))
Esküszöm :P
Általában viszonyítok mindig. Veszek pl. 10 dkg sajtot, vagy 20-at és ahhoz viszonítok (kézben)
De volt olyan is, hogy 2 db papírtálcára tettem a dolgokat
Egyik felén a 20 dkg meggy, másikon a lemérendő dolog... egy vonalzó kellett + egy grafitceruza.
ha elbillen a megy a másik nincs 20 dkg.

Term. ez csak fizika :))) Mivel az ételek felépítése nem hasonló, ezért ez csak közelítő méricskélés.
De asszem valamikor veszek egy konyhai mérleget is :)))

Szia Moncha!
Hát nekem van mérlegem, nem is akármilyen! Még régebben a boltokban olyannal mértek. Az a kéttányéros. Viszont (pont a mérete miatt) a garázsban tartom. Szóval én meg amiatt nem méricskélek, mert lusta vagyok állandóan kirohangálni.
Pedig testedzésnek nem is lenne rossz.

Sziasztok:) Mivel nem tudtam új témát nyitni, és ez témába vág, hát ide költözöm be:).
Kismillió fogyin túl, úgy döntöttem jön ez, és remélem ez lesz a végső! Holnaptól szándékozom Atkins-szerint enni, ma összeszedtem róla mindent, amit találtam, van mintaétrendem(hoxa portáljáról), és munka után megyek haza főzni;) A könyvet azért nem veszem meg, mert hátha valakinek már nem kell és odaadja kölcsön elolvasni, meg mert a South Beach könyvet megvettem(ha kell kölcsönadom), de semmivel nem volt több benne, mint amiket a neten és újságokban elolvastam róla. Szóval, ha van egy hétig nélkülözhető atkins könyved pesten, szívesen fogadnám... :) A kezdet 84,7 kg, remélem az augusztusi nyaralásra sikerül 75ig lemenni:). Minden tanácsot és hozzászólást szívesen fogadok:)

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára