Csirkesaláta | lowcarb magazin

Csirkesaláta

Hozzávalók: 
(2 adag) 20 dkg csirkemell filé, 2 evőkanál olaj, 5 dkg cukormentes majonéz, 1 dl joghurt, kiskanál currypor, só, őrölt bors, 1 evőkanálnyi póréhagyma.
Elkészítés: 

A csíkokra vágott csirkemellet fűszerezés (só, bors) után pirítsd meg az olajon, majd hűtsd le. A majonézt keverd el a joghurttal, a curryporral, kevés sóval, őrölt borssal és egy pár csepp citromlével. Add a majonézes öntethez a csirkemell csíkokat, a felkarikázott póréhagymát, majd behűtjük és tálaljuk.

Tipp 1: Munkahelyre is vihető!

Tipp 2: Ha joghurt helyett tejfölt használsz, 2 grammal kevesebb szénhidrát lesz egy adagban.

Nettó CH: 
1 adagban: 7,5 gramm
diet