Mi történik velünk amikor, hosszú "etkinszes" időszak után, belaharapunk egy fánkba, behabzsolunk egy csokoládét, megesszük a gyerek maradék krumplis tésztáját, és még szedünk mellé egy kicsit, mert már ugyis mindegy?? Mivel tudjuk meggyőzni magunkat, hogy ezt ne tegyük.
Van valakinek valami jó ötlete bünőzés ellen???
Örömmel várom.

fórum: 

hozzászólások

Fuuu, ez nálam pont aktuális!
A múlt hetem pár napja a bűnözés jegyében zajlott!
Szó szerint "elkapott a gépszíj!"
Vagyis, zabáltam ezerrel!
:)

De aztán beszartam, hogy az eddigi munkám mind kárba vész!
Újra elgondoltam, hogy mi is a célom, és mit is szeretnék elérni!
Meg tanácsolták, hogy azokra a pillanatokra gondoljak, amikor ráállok a mérlegre, és az kevesebbet mutat!
Na, melyik jobb érzés?
Az, vagy egy tál krumpilstészta!
Nálam ez bevállt!
Meg az is sokat segített, hogy olvasgattam ezt az oldalt!
Itt mindenki olyan lelkes!
:)

Remélem már nálad is minden ok, és folytatódik a sikersorozatod!
Ne add fel olyan könnyen azt, amiért már hónapok óta harcolsz!

akkor nem elég nagy az elhatározásod. :)))

Én is mindig így voltam, de most nagyon szigorú voltam magamhoz, és amikor lement a feleslegem, beiktattam bűnöket: értsd ebédre pár szem krumpli, vagy kis rízs. Ez azért kellett, mert éreztem, hogy hiányzik és ha egyszer nekiesek, akkor nem lesz megállás. Így jól esően falatozok néha ilyet és nagyon jól működik nálam.

Ami nekem segít (nem mindig... :))
1. kiírtam a hütö falára baromi nagy betükkel, hogy NE!! ez általában észhez térít
2. írok listát azokról a fincsi dolgokról amiknek ellen álltam és ha bünözésre kerülne a sor csak arra gondolok h nem lenne jó azokat az eredményeket tönkre tenni! (remélem értitek)
háát sok sikert mindenkinek!

Sziasztok! Végre újból gépközelben vagyok.
Örülök, hogy irtatok egy páran. Sokat segít nekem is mások jó tanácsa, naplója. Szinte Lowcarb oldal függő lettem. Még mindig jobb, mint csokifüggőnek lenni. Szóval bízom abban, hogy saját akaratom és a ti lelkesedésetek, tanácsaitok kedvezően fog hatni súlyom alakulására. Mára ennyi, indulok haza.
Mindenkinek bűnőzés mentes szép napot kivánok.

Szia!

Szerintem ne legyen lelkifurdaéásod, mikor NÉHA bűnözöl. Ez alatt azt értem, hogy amikor minden jól megy, mennek le a kilók és elégedett is vagy, akkor tudatosan egyél pár falatot a krumplis tésztából és élvezd azt a pár falatot, majd 2 hétig ne csinálj ilyet. Vagy kajálj be este egyszer isten igazából és érezni fogod, hogy milyen nehéz lettél, felfújódtál és rosszul aludtál. Onnantól kezdve nem kell meggyőzni magad, hogy ne egyél bűnöset.
Vagy......tűzz ki célt és ha azt elérted, akkor bűnözhetsz simán heti egyszer, senki nem szent, mindenki megbotlik, de ha siker áll mögötted, attól még nem hízol vissza!

Szia Elandy!

Nekem is nagy dilemma volt, hogy egyem-ne egyem. Eleinte nem ettem, aztán ki kellett találni valamit, hogy ne egyek bele ebbe-abba. Ne vegyem ki a hűtőből a sütit vagy akármi.
Összekészítettem egy kiürült vitaminos (nem túl nagy) dobozba némi magot: mogyi, kesudió, mandula, néhány szem dió. Ezt hurcoltam magammal hol a lakásban, hol a táskámban. A lényeg, hogy mindig nálam legyen, ha bűnözhetnékem támadt.
Nagyon nagy segítség volt. Mivel ezekből is meg lehet enni pár szemet, így nincs katasztrófa. Elmúlik a vágy az kaják iránt, mivel az csak az éhség miatt jöhet, vagy a tilalom miatt, és így megúszom a bűnözést. :-)
De a doboz kicsi legyen ám, mert képes az ember fia/lánya benyomni az egészet, de mivel kalóriadús így belerondíthat a napi 1.500 kalóriába. Szóval óvatosan, de különben nagy segítség! :-))

Pusz:
Li

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára