Egy éve kezdtem el a diétát, akkor 67kg-ról indultam. Sikerült célomat elérni a 60 kg-ot. Most 61 vagyok, aminek nagyon örülök, mivel nem vagyok egy szigorú Atkinsező. Egy nagy gondom van a diétéval kapcsolatban, álmatlanságban szenvedem. Egy évig szenvedtem és most gyógyszerhez (homeopátiás gyógyszerkészítmény) nyúltam ami remélem segíteni fog. Érdeklődöm, hogy valaki jár-e hasonló cipőben? Nekem úgyanis nagyon jó alvókám volt, de ez már a multé. Egyébként szoktam bünözni, főleg az édesség terén, de rendszeresen mérlegelem magam és ha felszökik a mérleg akkor szigorítok.Azt hiszem ez a diéta megbízható és hatásos valamint nem szenvedtető.
kitartást! valcsi

fórum: 

hozzászólások

Szia!
Hogy, mitől nem alszom egy éve kutatom. Több megoldás is létezhet, de mi az igazi válasz nem tudom . Vállalkozó vagyok, stresszes életet élek, a fiam most készül középiskolába, a lányom serdül, körül rajongják a pasik, a férjem rosszul tűri a stresszt, 40 éves elmúltam, talán a változó korba léphettem, Atkinsezem, hogy mi az oka, hogy nem alszom? ezer oka lehet! de tény, hogy eddig bírtam gyógyszer nélkül.Most kipróbálom a SEDATIF PC homepatiás segítséget. Tapasztalataim eddig: ugyanúgy felébredem 1-2 óra körül, elszopogatom a két tablettát, és el tudok szenderegni, de ez már nagy szó, mivel előzőleg olyan éber voltam hajnalig, hogy bármire képes lettem volna!
Kedves Kisgé!
Te milyen célra használod homepátiás gyógyszereket, és mi a tapasztalatod?
köszike. valcsi

Szia!

Akkor elég magyarázat ez a rossz alvásra. elég a stressz, simán.
Én a homeopátiához akkor menekültem, mikor allergiás lettem egyszer csak és kiderült, semmire nem vagyok az. Egyfolytában tüneteim voltak, mint egy parlagfüvesnek, de télen is. Egy allergológus mondta, hogy akkor mindig szedjem a durva gyógyszereket-amitől folyton álmos voltam-mondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó. Erre ajánlotta a homeopátiát, hogy ott jó eredményeket érnek el. Emelett már fél éve nem tudtam kilábalni a vírusos torokgyulladásból, minden hónapban legalább egyszer betegállományban voltam. Aztán elmentem egy dokihoz, ő másfél órás mélyinterjút folytatott velem a bajaimról, a lelki okokról és felállított egy diagnózist. Úgynevezett alkatiszert adott, ami az én alkatomnak megfelelően mindenre használ. Na, ez így biztos fura, de itt az a lényeg, hogy úgy gondolják, a lélek betegíti meg a testet és attól függően, hogy milyen tipus vagy, van egy alapszer, ami segít és van sok tüneti szer, amit emellé szedhetek. 2 nap múlva elmúlt az allergiám, nem voltam végre fáradt és az évek során, egyre titkábban jött ki az allergiám, utoljára 1 éve. Azóta minden kiütést, fejfájást, náthát, nőgyógyászati dolgot homeopátiával kezelek és nagyon bevált. Fél éve semmit nem kaptam el, pedig körülöttem most mindenki influenzás, meg köhög. Ezek a szerek az immunrendszert stimulálják, arra késztetik, hogy maga védekezzen a betegség ellen. Jó, hogy ilyen szert szedsz, de ha nem voltál ilyen orvosnál és nem állított fel ilyen alkati diagnózist, lehet hogy nem segít. Az alapproblémát kell megoldani, a stresszt kezelni és akkor jobban leszel.
Nekem is volt okom arra, hogy teljesen szar állapotba kerüljek és itt azt kellett enyhíteni előbb és utána sikerült mindenből kilábalnom.
Na, jó hosszú voltam! :)))

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára