Vannak törekvések arra, hogy ne csak a fogyó-gyogyóról beszélgessünk folyton. Ilyen pl. a vicc topik is.
Ezennel nyitok egyet, ami csak úgy van. Akinek van kedve beleírni, az írjon. :)

fórum: 

hozzászólások

Első gondolat: pfújj hétfő! vissza kellene aludni! :)))

Viccet félretéve: ma kezdem az atkinst, úgyhogy az volt az első gondolatom, hogy hiába csinálom a páromnak a fincsi barackleváros kalácsot reggelire, én már abból nem ehetek.

Az első gondolatom reggelente általában a MILYEN NAP VAN MA?-szokott lenni, utána pedig: ALHATNÉK MÉG EGY KICSIT..Aztán később-kb fél óra- kezd kitisztulni a fejem és egész értelmesen tudok már kinézni a két lukon....állítólag.
Pusz

Olyan voltam ma reggel, mint a gyerekek. Mar csak 12-ot alszom, es elindulok haza Magyarorszagra a csaladdal. Akarhol is vagy a hazad csak a hazad, mindig is visszahuz a szived,barmilyen jol is erzed magad az uj hazadban. A gyokereit az ember nem feledheti es nem is tudja. Na milyen szentimentalis voltam most. De ez tenyleg igy van.

Az újsággal kapcsolatban még egy kicsi türelmeteket kérjük. Még nem jelent meg, újraszerkesztik a lapot és ez még egy kis időbe telik. Mindenképpen szólunk, amint elérhető lesz és azt is megírjuk, hogyan juthattok hozzá. Oks? :)

Én biztos mormota voltam előző életemben, de már az is nagy eredmény tőlem, hogy általában 1/4 7-kor felkelek, mert tornázni kell(ene). Bár, ahogy elnézem a első gondolatai másoknak is a körül járnak, hogy miért nem alhatunk még...

Áááááááááá dehogy :-))).
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!. Nincs is annál szebb, mint szülinapi torta csupa nószénhidrát baconből, csirkecombból............ hihihi :-)))

Jaa, hogy a mai első gondolatom::: hogy megfojtom a főszerkesztőt. Vajon miért volt fontos ma reggel 6-kor tájékoztatnia arról, hogy a hétvégi program változott. Most gondolom még szuszókál, mert itt bent nincs..................

Viszont ha már 6-kor felriasztott elmentem futni egyet és tök jó volt.
El is bizonytalanodtam. Lehet hogy így már nem is ér megfojtani???
:-))

Jól vagyok és pont. De hatalmas ám! De szép a reggel, csak az a kár, hogy borús! Vajon mit mutatna a mérleg, ha most ráállnék!!??? Na azért sem!! Majd szombaton!! Legyen meglepi! Tökéletesen csinálok mindent, akkor nem lehet baj! Ugye??????

A mérlegre mászás, aztán elkeseredtem. visszakaptam 1,6 kg-ot tegnap óta... Kiakadtam...
Pedig nem is bűnözök, ok, volt egy 3 napos hasimasim vagymi. Tehát nem voltam túl jól.
Megideológizáltam végül befele a munkahelyemre, hogy biztos megilyedt a szervezetem és begyűjti a vizet. Nem?

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára