Sziasztok!

Mi tévő legyek, ha megállt a fogyás?
Február óta csinálom az Atkinset, és 9 kg-ot "dobtam le vel"!
Szeretnék még 2X ennyit, de most valahgy megállt!
Élteformámmá vált a dolog, nem sanyargatom magam, egyszeűen odafigyelek, és ez jó!
Csak a gyümölcs hiányzik nagyon!
20g Ch-nál nem eszek többet egy nap, csak néha nasizok pár szem mogyit, és most a legújabb az eper!
Lehet ez miatt?

Segítsen valaki!
Köszi

fórum: 

hozzászólások

Szia,

Én is ilyen gonddal küszködöm...
Kb. napi 1000klaóriát eszem és minden másnap lenyomok egy 2,5 órás edzést. Ennek ellenére most nagyon megálltam. De bízom benne, h a szervezetem tudja, h mit csinál. :-)

Triv.

Nekem hónapokig stagnált, viszont alkalmam adódott egy két hetes perui túrára, és leszaladt 4 kiló.
A sok mozgásra gondoltam, de olvastam az előbb egy cikket, hogy nagy magasságban 3500-4000 körül beindul a fogyás. Ott is csak atkinses kajákat ettem, husokat zöldkörettel, stb.
Szóval, a kellemest a hasznossal...

Szervezzünk egy stagnáló kört, akik együtt elmennek Peruba 2 hétre!!! Már más ötletem nincs, a nyamvadt 3 kiló még rajtam van már 5 hónapja semmi moccanás. Mondjuk örülök neki, hogy nem is híztam, jelentem, már 7 hónapja diétázom, illetve más életmódom van.

Én elég visszahúzódó egyén vagyok. Meghalnék, hogy nem értem a nyelvet, hogy tök idegen helyen vagyok. A párom nagyon könnyen ismerkedik én viszont nem. Mi is csak azért ismerkedtünk meg, mert erőltette...:) én nem is akartam vele találkozni először. Milyen jól tette, hogy erőltette...:)

Szia Rika!

Nem szabd félni, bár olvastam, hogy mikről tartasz!
Én 2 évig éltem Münchenben, és mondhatni életem legjobb 2 éve volt, bármelyik pillanatban zokszó nélkül visszamennék!
Amúgy meg el sem hiszed mennyi magyar van ám kint, és sokkal könnyebb úgy ismerkedni, hogy megörülsz a magyar szónak, mert ő is így lesz vele!

Ja, és ha kint vagy, légyszi, szervezz már ki engem is!
:)

Szia, Rika!

Én meg évek óta nyaggatom a férfim, hogy menjünk már ki pár évre Németországba. (Ö félig német.) Nagyon szeretném, ha a gyerekek és én megtanulnánk a nyelvet. És állítólag München különösen jó, bár én Berlinbe mennék szívesen. Gyerekbarát ország, és nagyon sok érdekesség van arrafelé. És milyen jó kaják. Kész felüdülés lenne.

Én a helyedben tuti mennék. Más életkezdés, ha alapban két nyelvet tudsz, és jóval másabb az életfeltétel odakint. Itt érzem én is. Még Atkinsezni is nagyobb kedvem van itt. Rengeteg a park, meg itt a tenger is, és baromi sokat sétélunk, bringázunk, szóval éljenek a szabadtéri sportok. Így nincs is lehetősége megállni a fogyásnak :)

Köszi, és ezek drága dolgok, mi?
Segít valamennyit szerinted, hogy kenegetem magam bőrfeszesítő cuccokkkal?
Reménykedek, hogy idővel javul a dolog!
Mert ment le valamennyi a hasamból is, csak az a baj, hogy szerintem kezd lógni a bőröm, és azért látom úgy, mintha nem ment volna le belőle semmi!!!

A testkezelés elég húzós és akkor érdemes belevágni amikor már fogytál. Én a Keletihez járok, ezt találtam a legolcsóbbnak.( Lógtam előtte a neten fél napot!)
10 kezelés 25000 ft és az ötödik-hatodik után már tényleg látszik!
Szerintem a kencéket feljtsd el, mint a halottnak a csók...
Én már elmúltam negyven, az elmúlt 20 évet azzal töltöttem, hogy ne legyek 80 kiló!! Gondolhatod mindent kipróbáltm már csak a kutyasz...rt nem.... Kenegetéssel, meg gyógyszerrel nem érsz el semmit!
Gyöngyi

Kedves Gyöngyi!
ezzel sikerült elkeserítened!
Bíztam a csodakrémekben, vagy ha abban nem is, legalább abban, hogy a kenegetés által rugalmasabb a bőr, és könnyebben alkalmazkodik!
De ha szerinted tényleg hatásos a kezelés, akkor belevágok!
Mikor érdemes?
Én már fogytam 12 kg-t, de még 20-at szeretnék.
Majd csak a végén, vagy már el lehet akár most is kezdeni a kezelést?

Timica!
Bocsi, hogy csak most írok, de el voltam havazva!4
Szerintem már érdemes megpróbálni, mert elég látványos a dolog és újabb lelkierőt ad a kitartáshoz!
Én most tartok -6 kilónál és a 8. kezelésnél és igazán meg vagyok elégedve, pedig még 79 kiló vagyok. A bőröm állaga más lett, sokkal feszesebb és a "narancsocskák" is tünedeznek!!!
Én a Keletihez járok Serena a szalon neve, én ezt találtam a legolcsóbbnak. 50 perc vákummasszázs van alkalmanként benne a 10-es bérletben vagy 45 perc izomstimulálás. A vákum egy kicsit kellemetlen, de ki lehet bírni. szia:Gyöngyi

Jaj, de irigyellek benneteket, én is úgy dolgoznék külföldön, persze nem egyedül. Párizs nagyon tetszett, ott élnék is. Londonban még sajna nem voltam, de eza tengerpartos dolog, meg szabadban sport érdekel negem is!:)))

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára