úgy tűnik sokan vagyunk 164 cm magasak:-)))
lehet, hogy ez a női átlag? Érdekes, hogy mindannyian más súlyt szeretnénk elérni.
én megelégednék a 65 kilóval. erős a csontozatom. nem áll jól, ha sovány vagyok.
hát Te ?

fórum: 

hozzászólások

Helló!

162 cm vagyok. 18 évesen 52 kg voltam, ez csak álom mára, mert most 58 kg vagyok és majdnem úgy nézek ki és centiben is hasonló a méretem régi 52-53 kilós önmagamhoz. Nem tudom mi van, biztos nőtt a mellem és ezért nehezebb vagyok! :)))) Hát, vagy csak öregszem!

Sziasztok Csajok!

Ne ámítsátok magatokat nagyon, hogy erős a csontozatom! Egyedenként max 1-2 kg eltérés lehet... úgyhogy nem a csontozatotok erős! :-)

Amúgy én 166 vagyok, és már a 70-nel is beérem :-) mert jobb gömbölyűnek lenni, mint csontinak. Most előbb még a 80-at szeretném elérni aztán a 70-et, akkor majd ráérek ujjabb célt kitűzni, bár akkor úgy hiszem, hogy az lesz, hogy az izomzatom legyen acélos, és formás :-)

én is 164... lehet hogy sorozatgyártás:)))

Nekem a 70 a cél... ha lejjebb csurdogál az is jó... annak csak örülünk... de nem fogok megszakadni ha tudom tartani a 70et... és én már úgy is tök szép leszek :))))
fő az önbizalom...

Sziasztok! Én 163 cm vagyok és most 69 kg. Tavaly ilyenkor az Atkinsnek hála csak 60 kg voltam. Tartottam is vagy fél évig, de ősszel szépen lassan visszajött /megérdemlem, visszaszoktam a nasizós, édességgel teli, lustika életmódra/. Most éppen újra kezdem. Emlékszem tavaly 2 hét alatt ment le 7 kg... Most megelégednék ha egy hónap alatt lemenne. Azzal a 60 kg-val teljesen jól éreztem magam a bőrömben. Idális valószínűleg az 58 kg lenne.

Sziasztok!
Én 158 cm vagyok és 65-ről indultam 3 hete. Most 61,5 vagyok, a belátható célom az 58 kg. 13 éve voltam annyi utoljára....de jó is lenne! Pedig így leírva nem tűnik soknak, ami még hátravan, de eddig soha nem sikerült 61 alá menni....igaz az atkinst most próbálom először.

167 centi vagyok. A "titkos" vágyam 58. (Még akkor sem vagyok csonti.) 65 esetleg elképzelhetö, az minden szempontból rendben lenne. 70-nél már türhetöen nézek ki. (Nem trendi-szemmel persze! De komolyan mondom, 58 alá nem is szeretnék menni.) Egyelöre a türhetö kinézettöl is nagyon messze vagyok. Nagyon. 17 kilónyira.

68,5-ről indultam 2004. húsvét hétfőjén :))
Emléxem mikor elkezdtem akkor nagyon padlón voltam MINDEN miatt.
Június 12. volt a határidő.
június 9-én 56 kg voltam...de ugye alig állt meg a fogyás...aztán szeptemberig szépen leapadtam 50-51-re. Pedig tripláztam az adagokat.
Folyamatosan figyeltem magam. 55 kg ami most jó nekem.

Ez nagyon szép!
Én is már 5 hónapja stagnálok és most mintha elindult volna, több ch-t eszem. (mondjuk és south beach diétázom, de hasonló az atkinshez.)
Láttam írtad a másik topikban, hogy 1800 ch a napi adag, amitől még nem hízol. Ezt hogy tapasztaltad ki? Nekem nem kell ch-t számolnom, csak nem ehetek bizonyos ételeket (fehér kenyér, fehér liszt, krumpli, rízs, tészta, cukor, néhány gyümi). Bár én is érzem, hogy mi jó-6 hónap után már tudja az ember, de most kisérletezem.... Atkinsnél hogy van ez? Mindent ehetsz?

Erre kellett a 10 hónap kb. A kikisérletezéshez, azt utána kezdtem el, miután elértem azt a súlyt amit akartam, a 3. fázistól.
Felváltva ettem különböző kajákat, volt hogy csak kenyeret pl, csak gyümölcsöt, tésztát, meg a többit.
Napi kb. 3 szelet kenyér az most biztos... és a legszebb az egészben, hogy heti egyszer csokizom is :)))
Ezzel a mostani adattal-adaggal és rendszerrel úgy érzem magam mintha zabálnék.
De hozzáteszem, hogy szigorúan tartottam az első két fázist.

Tehát amikor csak kenyeret, meg tésztát ettél, akkor a mérleg mutatta, hogy jó, vagy nem? Ez hamar kiderül?
Én csak attól félek, hogy mivel több mint fél éve diétázom és jól megy, elkezdek eszegetni bűnösebb kajákat is, nem rögtön mutatkozik majd meg a hátránya, hanem majd hírtelen felkapok pár kilót pár hónap múlva. Mert ugye most ha egyik nap eszem tésztát, ez másnap nem mutatkozik meg a mérlegen.
Azért kérdezem, mert kevés olyan ember van, aki lefogyott, majd ezt sokáig tartotta is. Megtartani nehezebb, mint leadni, ezt dietetikus mondta nekem.

Igen. Sokkal nehezebb megtartani.
Akkor is ott kell hogy legyen a gomb amit kinyomsz.
Mármint hogy ne indulj meg.
Folyamatosan szedtem magamra azokat az ételeket, amelyek alapban vannak az étkezésben.
Kenyér, teljes kiőrlésű, talán a burgonya amivel hadban vagyok -még most is-
Egyszerűen megnéztem mennyi adag az amit elbírok.
Ha figyeled az ételeket, kb. 3-4 nap utána megjön az eredménye (legalábbis nálam), hogy az sok.
Példa erre:

Hétvégén megettem 3 nagy pörkölt csirkemellet, mellé durván 1 jó adag nokedlit.
Másnap ettem egész napra elosztva 4 egész kenyeret (+ a többi amit lehet ugye)
Harmadnap megmértem magam. +1
Aztán kivettem 2 kenyeret, de hasonlóan tésztát ettem. Ha jól rémlik sajtosat :)))
Visszament az 1 kg.
2 kajával csinálom most is, felváltva, ha nem jó, akkor az egyiket lecsökkentem és megnézem visszamegyek -e
Kb. így nézett (néz ki) nálam. De bevallom, nem túl változatos így az étrend. Még bírom :)))

Azért még annyival kiegészítem, hogy szervezetbeli dolgok miatt vettem be a kenyeret a listába.
Miután attól hullott a hajam, a vizsgálatok szerint.
Nem kell megijedni, kicsit szigorú v oltam a diéta alatt, és egész egyszerűen kevesebb volt a rost és egyéb nyomelem.
Ezért tartom csak bent a kenyeret.

Semmiféle szándékos fogyás nem bagatell, ne mentegetözz! Persze jobb, ha kevesebbet kell, de amikor én utoljára 70 voltam, nem hittem, hogy ennél még tudok dagibb lenni! És nem is tudtam lefogyni, igaz, szoptatás egyebek. Aztán mikor összeszedtem magam, hogy akkor most leadom, már 85 voltam. Torna, diéta (még nem Atkins), lement 6 kiló. És kiderült, hogy jön a kistesó. Akivel rengeteget híztam. Kilencvenröl kezdtem, most vagyok 86. Elvem, mindig csak egy kilót akarok fogyni! (De azt lehetöleg máma még!)

:)De jó hogy ezt mondjátok! Én nagyon igyekszem. Meg ugye, nem mindegy hogy honnan fogy az ember. Én rögtön onnan, ahova nem szedek fel, ezért elég nehéz az arányaimon változtatni. Már egyre jobban belátom, h mozgás nélkül nem lesz meg az eredmény. Én is bíztatlak Titeket:) Moncha példája nagyon tetszetős.

Sziasztok!
Február óta Atkinsezem, és edig 9 kg-ot sikerült leadnom!
Úgy érzem, hogy mindta most megállt volna a fogyás!
Még mindig próbálom betartani a 20CH-t, azzal a kivétellel, hogy mivel a gyümölcs nagyon hiánzik, néha eszek epret!
Lehet ez annak az oka?

Aki tud segíteni, krem tegye meg!
mit csinálja, hogy beinduljon újra?
Csökkentsem a CH-t?
Ne egyek epret?

Köszi

Sziasztok! Szuper látni, hogy egész jól céloztam be az álom súlyomat. Én tavaly márciusban indultam 96 kilóról, most 76-78 között mozgok december óta. A végcél a 65 kiló a 168 centimhez. Sokan azt mondják, ne akarjak a 18 éves kori súlyomra pályázni. Akkor is annyi voltam, meg 30-32 évesen is, szóval nem a tini-kori álom ez. Hogy mikorra sikerül? Talán nem is az a fontos, hanem, hogy sikerülni fog - hála az Atkins diétának és ennek a fórumnak, ami soxszor tartja bennünk a lelket. :-)

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára