Kedves Mindannyian!

Látom itt a legtöbben profi felhasználók, ill. fogyók,gondoltam elmondjátok hogy is van ez?
Az elején úgy tűnt számomra hogy ez egy igen jó módszer, mi több határozottan bíztatóbb a többinél.Ehetek ihatok,nem éhezek mégis fogyok....aztán elkezdtem számolgatni.Egy átlagos paradicsom(amit imádok s amit eddig light-osnak hittem)5 gr ch-t tartalmaz,r-go megehetek belőle 4 db-ot,hogy a hőn áhított 20 gr bevihető ch-t teljesítsem?Ez nem tűnik túl vonzónak.....vagy egyek tojást tojással és akkor kereten belül vagyok?Én szeretem a zöldségeket.Nagyon.
Viszont a húsokat kevésbé.A szárnyasokat csak csak,de hurka és társai...hát nem tudom.

Ti ezt hogy oldjátok meg,hogy ne kelljen örökösen számolgatni(itt is),és ne kelljen húst hússal enni stb?

Előre is köszi

Eszter

Ui:amúgy a fogyás rém vonzónak tűnik(hát persze:),nem tudom 4-5 kg minuszra mennyi időt kellene áldoznom??

fórum: 

hozzászólások

Én nem bizonytalan vagyok hanem szkeptikus.Feltételezem nem én vagyok az egyetlen.És nem ezzel a módszerrel szemben hanem úgy általában minden fogyókúrás módszerrel szemben.És azt gondolom hogy akaraterő MINDEGYIKHEZ kell,és igazából tökmindegy hogyan csinálod csak azt tartsd be.Ezt én is tudom.
A kérdésem nem is erről szólt.
Hanem arról hogy ez hogy válik be.

De azért köszi a hozzászólást.

üdv

Eszter

Szia Eszti! FLO: Nem vagyunk profik! Egyszerüen közös célért gyültünk össze Hoxa jóvoltából!Vedd meg az Atkins könyvet,ha túlsúlyos vagy ,mint mi. Mosolyogni fogsz olvasás közben ,mert magadra ismersz az evési szokásaidat illetően.Az Atkins lényegét pedig Hoxa össze írta.Az infókban megtalálod.Kezdj bele,de szkeptikusan nem lehet.Ehetsz minden húst,minden halat,tojást. Később gyümölcsöket, magvakat.Viszont le kell mondani egy-két természetellenes dologról amitől jól meghíztunk!

Kedves Flo!
Köszönöm válaszod.
Igazából nem vagyok túlsúlyos(55 kg,160 cm magas),de igazából 50 kg lenne az ideális,szóval van rajtam felesleg.Hétfő óta csinálgatom ezt a diétát,mondjuk eltoltam mert ettem este egy tál salátát,viszont délelőtt 4 főtt tojás, 2 db paradicsommal,ebédre meg vmi általánosat(nem mindig ch-menteset),de már így is 54 kg vagyok, ami számomra igen örömteli.
Szóval szimpatikus ez a dolog,tetszik a fórum is,csak elsőre meglepett hogy a zöldségek ennyire tiltólistán vannak.Mondjuk a gyümölcsök sosem izgattak,anélkül kibírom.Ja és kenyeret sem eszem hétfő óta.
Szóval próbálkozom:)

üdv
Eszter

Szia! Olvasd vegig az info alatt talalhato összes informaciot. Utana HA elhataroztad kemenyen hogy belevagsz a fogyokuraba, CSAK akkor tedd.A soraidbol kiolvashato a bizonytalansagod a fogyokuraval szemben.Halgass ram, es ne kezd el!!!! Nem fog sikerülni vegigcsinalni. Nagy akarateröre van szüksege az ember lanyanak. Imadom a sok gyümölcsöt, es a sütemenyeket. Addig amig nem erett meg bennem, hogy valtoztatnom kell az eletemen, addig nem kezdtem el fogyokurazni. Ne varjad el, hogy most MI itt elkezdjünk meggyözni, az ellentabor meg lebeszelni Tegedet. Döntsed el magadban, hogy mire vagy kepes, es mitt valalsz.Ha vegig olvastad az info alatt talalhato fazisokat, es ugy erzed hogy ez NEVETSEGES, ne vagjal bele.Etkezzel tovabbra is, ahogy eddig tetted. Itt mindenki maga küzd meg a merleg ellen, es mit nyer?? Azt döntsed el salyat magad :-)))))

Szia Editt79!
Pici mustárt, majonézt lehet enni már az 1. fázisban is, úgy tudom. Én a Stahl Judit majonézreceptjét használom, azt biztosan eheted, mert csak tojás és olaj,(só, bors) van benne.Ha érdekel, a stahl.hu-n megvan a recept.-csak ne kézi habverővel keverd, mert letörik a kezed a végére.

Szia Edit.A tojássárgájához tegyél hozzá egy csepp mustárt és habverövel valo folytonos keverés mellett csepegtesd hozzá az étolajat amig kemény masszát kapsz.Az elején azért kell beletenni a mustárt mert a savanyu közrgtől nem ugrik össze a majonéz.Ha készen van, tegyél bele sót,borsot,csöpp citromlét.Ha teszel hozzá egy kis tejszint vagy tejfölt tartátmártást kapsz.Ja és egy kis édesitőszer is kell bele.Én a süssinat használom.

Sziasztok!
Nem tudom, hogy hogyan kezdjem ezt az egész diétát el! Én nem tudok naponta ennyit enni, amennyit írtak! Szinte már mindent kipróbáltam, ezért döntöttem e mellett. Nekem elég ha naponta 2-3szor eszek. Nem eszek szénhidrátban dús, zsíros ételeket... És mégsem fogyok.. 162cm és 64kg vagyok. Rajtam is segíthet az Atkins?

Szia druszám!
Én ugyan ebben a cipőben járok, évek óta csak napi 2x eszek, szénhidrátot kenyér, krumpli, rizs, pékáru formájában szintén évek óta nem fogyasztok, s mégis a problémás 70 kg-ból(178cm) nem akart egy gramm se lemenni, pedig heti 5 alkalommal tapostam, és tornáztam. Szülés előtt 62kg voltam, s eddig az Atkins-el 3kg fogytam 5 nap alatt! Eyszóval én azt mondom, megéri!!!!

Szioka
Kellene nekem is egy kis segítség az induláshoz. Megvettem a könyvet és még nagyon az elején vagyok az olvasással.Nem igazán tudom,hogyan is kezdjem el mit egyek és mit ne?Kb egy hete nem eszek csak nagyon minimális cukrot probálom hozzászokatni magam ahhoz ,hogy keveset egyek mert nagyon tudok zabálni még éjjel is felkeltem enni mert üres hassal nem tudok elaludi. mára már oda jutottam, hogy lefekvés elött iszok vizet (ásványt)amitöl ugyan eltudok aluni de éjszaka ki kell mennem pisilni és megint iszok ha nem iszok akkor muszáj ennem mert csak forgolodóm.Két műszakba járok melózni ha du-nos vagyok akkor mgy az alvás de ha de-ös akkor nem.tornázni lusta vagyok várom a tavaszt hogy rámtörjenek a mozgási kényszrek.Addig is ,hogy kezdjem el?

Szia Nagika!
Először is egyél és sose éhezz! Ha úgy érzed, akkor ne napi 3szor, hanem inkább 5ször kevesebbet.
Egyél husikat, salátát, számold a ch-t, nagyon sokat lehet enni a napi 20g ch betartásával is, hidd el. Töltsd fel a hűtődet felvágottal, vislivel, sajttal, sült husival, zöldséggel, és ezekből falatozzál, ha éhes vagy.
Az első fázisnál le vannak írva az engedélyezett ételek, ez alapján válogass.
Csak elkezdeni nehéz, fel a fejjel :))
Üdv:
Hoxa

Köszi sokat segit amit írtal.Azt hiszem mostmár bátran belekezdek, a fejem fenn van és bátan ellenállok a csábitásnak.Ma reggelire almás rántottát ettem,ezt kb olyan 8-körül azóta semmit csak egy kis almát azt is turmixal (csak simán alma össze mixelve.Uzsira még nem tudom mit eszek.Salátát fogok Vacsira pedig virslit vagy meg cserélem.

segítséget kérnék. hétvégén olyan megabuliba kell mennem, ahol valószínűleg nem fogom kibírni, hogy ne igyak. a sör a kedvencem, de abban uygebár rengeteg a szénhidrát. száraz bort ihatok? még olvastam, hogy röviditalban nincs semmi szénhidrát(mint tequila), de ezeket nem szeretem. szóval legyen bor?

Azt olvastam a Könyvben, hogy a borban 0,9 a ch, csak a mennyiséget nem tudom, bocs, viszont ma én is céges vacsira megyek egy Negro nevű étterembe és úgy tervezem, hogy vagy cézársalit eszem pirinyós nélkül vagy roston halacskát, grill zöldségekkel meg tartárral, majd meglátom. Mázli, hogy én szeretem a tequillát, de ma mértéket fogok tartani.

köszi, én is úgy gondolom, hogy a száraz bor jó lesz. különben az éttermes cuccokban nem is olyan nehéz találni szénhidrátmenteset. ezekban a szuper kajáldákban ollyan finomak a grillles zöldségek, hogy a nem fogyózók is azt eszik, nem a sült krumpit sült krumpival.egyedül a nyártól félek, akkor a sör éltet munka után...ha addig lefogynék a kívánt szintre, akkor azért visszafognám magam, és kevesebb sört nyomnék...

Ha nagy mennyiségü fehérjét viszel be egy étkezéskor állítólag megemeli az inzulinszintet, a tested nem akarja, hogy nagy mennyiségü aminosav felesleg úszkáljon a vérben a sok fehérjét az inzulin zsirrá alakitja.
Ezért nem célszerü sokáig letapadni az első fázisnál és ismételgetni.Azért az a 2o Ch.nem sok.Nem kivánok én sem enni, de tudom. hogy muszáj.

Nem ment ki az irományom.
Csak átfutottam a fázisokat,én viszek be ch.kb. 5o gr.-ot nem tudom biztosan mit javasol meddig szabad ilyen kevés Ch-n lenni?
Nézd át mit ír,fogalmam nincs mennyit fogytál, de lépni kell tovább.Fehérjét zöldséggel.Van aki fogy 4 kg.-t és három hónap alatt szeretne leadni 3o kg.Szerintem ez nem fog menni.Igaz emlitett olyant Atkins, hogy egy-két páciense fogyott rengeteget három hónap alatt, de azt Ő irányitotta.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára