fórum: 

hozzászólások

péntek - 09:11

http://i13.photobucket.com/albums/a279/CSzilveszter/d123e588.jpg

így ki lehet simán másolni és beilleszteni egy böngészőablakba.

Szia hoffnung,

Koszi a tanacsot, probaltam, elnezest de meg kell kerdeznem mi az a bongeszoablak, tudod a computert itt Au-ban tanultam, es igy csak az angol kifejezeseket ismerem, a magyart nem. Ha az address-re gondolsz, oda bemasoltam a cimem ,de error uzenet jott vissza nekem, valami nem stimmel, de mi? Van valami otleted?

Koszi kisge az elismeresed, tudod nekunk fiuknak is ugyanugy jolesik, mint nektek lanyoknak, kulonosen ha fogyasrol van szo. Egyebkent egeszen pontosan 37 cm a kulonbseg a hasam es a nadrag kozott. 6XL-rol XL-re ment le a nadragmeret es 62 cm-rol 54 cm-re az ingmeret, ami azt jelenti eztan mar nem kell a big guy reszlegben vasarolnom, hanem a normalisban, ami csodalatos erzes.
Valoban eloszor nekem is a jpg, maradt le ,de most rarakom az eredeti kepem, ahol meg a gatya szuk volt, kiprobaltam mukodik, csak fontos a vegen a jpg is, itt a LINK:
http://i13.photobucket.com/albums/a279/CSzilveszter/206e294b.jpg

Bocsi igazan nem akartam....Nalunk mar este van es epp most tort be egy kisebb Kathrina, remelem nem okoz nagy kart itt, egyelore csak suvit, es dorog......
Szoval akkor tovabbi kepek, az egyiken ahol en is le vagyok fotozva, Uveghazhegyeknek (Glasshouse Mountains) hivjak, es az egyik kisebbik csucsrol kaptam le a lornyezo tajat 39 fokos melegben es 97 fokos paratartalommal, ezert tunik kodosnek a kep.A masik a fiam es a menyem, vizalatti kep ,ok fotoztak egyebkent az elobbi tengerpartot is.
http://i13.photobucket.com/albums/a279/CSzilveszter/6b528008.jpg
http://i13.photobucket.com/albums/a279/CSzilveszter/13.jpg

Szia Mamba,
Koszi , es koszi Zazukanak is,de ha fogyos kepeket akartok latni itt kuldom a website cimet, ahol en is tag vagyok ott lathatok eleg sok fotot, holgyekrol, es egy tinifiurol es rolam, kettonkrol, ott mi ketten kepviseljuk a fiutarsadalmat:
http://www.tfvlcd.com/forums/default.aspx

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára