SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!
kérlek segítsetek nekem megtalálni a megoldást egy égető problémámra: hogyan fogyhatnék le a napi-mindennapi - 15-16 óra talponállás mellett?
sport eleve kizárva...és az sem lenne túl egészséges,ha morcos lennék,mert azt meg a vendégeim nem díjjaznák...
kb 10 kg-tól kellene megszabadulnom...gyorsan...
a szénhidrátot teljesen nem tudom elhagyni,mert ugye az energia kell..így is hulla vagyok estére...
ja,és elég ritkán jut időm rendes-főtt-kaját falatozgatni...előre sem tudom elkészíteni,mert minden nap dolgozom...szóval probléma az van elég...
VAN MEGOLDÁS???
SEGÍTSETEK!!!!

fórum: 

hozzászólások

Hallott már valaki a Splenda nevű édesítőszerről??
A kávézóban használok szirupokat,és találtam diétása tis, és azok ezzel vannak készítve...
a splenda.com-on azt olvastam róla,hogy cukorból készült,de mivel az angoltudásom kicsit hiányos,tovább nem jutottam...
Ha valaki ismeri,írjon róla nekem,mert sürgősen tudnom kellene,hogy ajánlhatom-e lowcarbos,és diabéteszes vendégeimnek...és persze magamnak...:))

Azon a helyen voltam,amiről azt a sok rosszat hallottam,és mondhatom...kacsa volt az egész...jók az edzők,és amit más parancsolgatásnak vesz,az csak segítség...szerintem...tiszta és kultúrált az egész,és a gépek is nagyon profik...nekem bejött...szakadt rólam a víz,de nagyon jólesett a mozgás...és nincs izomlázam...van viszont egy jó kis náthám,holnap nem lesz hangom...:)..:((

Szia!

Az édesítőről ezt kaptam:
Ez egy cukorból készült édesítőszer, ugyanolyan íze van, mint a cukornak, nincs benne kalória, bármilyen ételhez, italhoz használható, cukorbetegek is fogyaszthatják, nem veszíti el az édességét főzés közben sem.
Cukorbetegeknek ajánlják elsősorban, nincs kellemetlen utóíze, mint egyes édesítőknek

Szerintem jól hangzik.
Akkor vasárnap megyünk, de közbe jönne valami, sajna nem tudom jelezni, mert nem leszek internet közelben. Pusssssssz

h át,vagy az otthoni mérlegem csalt,vagy pedig visszaszedtem...én sem értem...:( hiszen rámjön az a gatyó,ami nemrég még nem ...
mindegy,most már egyenes úton vagyok...hó végén jelentek majd,és pontos adataim lesznek,mert felmértek az edzés előtt...

Remélem egyszer összejön a találkánk!!!

Persze, valamikor megyek, de sajna nem egyszerű, nincs autónk és úgy lenne az igazi!

Átalakultál, azért megy rád a régi gatyák. Ezért jó centiben mérni magad, mert lehet, hogy lemegy 3-3 centi csípőből, derékból, de kilóban semmi nem megy le. Azt gondolom, a centi sokkal jobb!

Én is elkezdtem tornázni. Ma voltam gerinc tornán,brutális volt. Azt hittem, majd hátazunk, meg hasazunk, de nem, brutál fenék és csípő volt, meg comb, persze hát és has is, de a has nagyon gyilkos volt. Már most fáj mindenem. Már alig várom jövő hétfőt, csak akkor van. Pénteken meg megyek aqua fitnessre, tök kiváncsi vagyok milyen lesz!

én most cardiozom...először taposok(azt utálom a legjobban,de az a leghasznosabb),aztán a futópadon gyaloglok,de valószínűleg holnap már kocogni is fogok,aztán megyek a bringára és végigtekerem rajta az intervall programot,aztán meg megyek és hasazok...nagyon leizzadok alatta,és égnek az izmaim,de az a jó benne,hogy nincs igazán izomlázam,csak a hasamon...
bár azt mondtáak a csajok,hogy a futástól biztosan lesz majd izomlázam...ha nagyon gázos lesz,majd beugom a szaunába,és az majd rendbetesz...ezt egyébként ajánlom neked is....:)
Egéybként nem tudom,hogy vagy vele,de én nagyon élvezem,hogy mozoghatok...

Én is nagyon élvezem és fura, mert este mindenem fájt, mára meg csak kellemesen érzem az izmaimat, főleg a hasamat.
Az a bajom a karduio edzéssel, hogy hatásos, meg minden, de nagyon meguntam, ezért járok külömböző tornákra.
Na, hajrá neked is!!!!

én nagyon kitartó tudok lenni...egyenlőre annyira jólesik a mozgás,hogy nem zavar a monotonitás.
Egyébként,mivel állandóan fejlődöm,lehet varriálni a dolgokat rendesen...tudod,változtatsz a sorrenden,vagy intervallt csinálsz,esetleg váltogatod a gépeket,és köredzel...szóval szerintem csak fel kell találni magad,és máris nem uncsi a dolog...nekem egyenlőre az a célom,hogy amit kitűzök magamnak,azt végre is tudjam hajtani...:))
De hát neked a torna jön be,nekem meg a cardio...és mindegy is milyen mozgás,csak mozgás legyen...nem igaz??

Szia!

Engem irányítani kell kicsit, mert magamtól nem fogok izzasztó edzést csinálni, bár volt, mikor annyira elszánt voltam-3 hónapig- hogy kardióztam és sokat fejlődtem, csak aztán jöttek a kifogásaim....

Neked drukkolok nagyon!!!!!!

Szaisztok!

Nekem az Atkins az egyetlen diéta ami bejött. Illetve bejött volna, de a második 7 végén mind a 2 1/2
kg visszajött, amit leadtam. Nem értem miért. Úgyhogy most újra kezdem. Igazából azt szeretném kérdezni, hogy az első fázisban lehet e light kólát inni vagy cukormentes orbit cukorkát szopogatni?És ha igen, melyiket?

Előre is köszi a választ.

Annak pedig, akinek sikerült a diéta, gratulálok!!

sziasztok!
Már nagyon régen jártam erre...nagyon leköt a kávézónk!
Februártól idáig fogytam 8 kg-ot,mert végre rátaláltam egy étteremre(és a személyzetre),ahol az igényeimnek megfelelő bármit elkészítenek nekem.
Rengeteg zöldség és saláta,sovány husi,üres levesek...:)
nasit eddig csak cukormentes formában fogyasztottam,de azt sem vittem túlzásba,most már lazítottam,és vasárnaponként(amikor be-becsúszik egy-egy szelet rántotthusi is),megengedek magamnak egy vmilyen(ált.tiramisut) édességet is.
Próbálkoztam a testmozgással,de annyira összejöttek a meló itt a kávézóban,hogy nem jutok el...:( nincs két óra szabadidőm, amit erre tudnék áldozni...de természetesen keresem az alternatívát...ezzel kapcs-ban érdeklődnék: ismeri vki a 4perc-es új hiper-szuper gépet? aki próbálta,ódákat zengett róla..nekem fura,hogy 2*4 perc ,kétnaponta elég ahhoz,hogy edzett legyél,és fogyj..tudtok róla vmit?? szívesen kipróbálnám,mert ennyi időm lenne,de nem akarok kidobni az ablakon 15e ft-ot,gagyira,inkább előbb puhatolózom...
Egy másik kérdés: az egyik női magazinban olvastam a súlyfigyelő diátáról. Erről hallott vki már vmit? én megnéztem a neten,ott csak egy tanfolyamot hirdettek 23e-ért...szívesen vennék minden infót!
Előre is köszi!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára