Sziasztok!
Hát, megint itt vagyok. Tudom, én toltam el, mert ez egy életmód kell hogy legyen én meg csak galádul fogyókúrának használtam...
Azután mikor abbahagytam - két kiló híjján - egy év alatt minden visszavándorolt. Hát így állunk.
A múltkor a TV-ben láttam egy riportot, egy nő Kecskemét közeléből valahonnan, elmesélte, hogy milyen nagy segítség volt neki a tartós fülakupunktúra. Ezek a kis tűk bentmaradnak a fülben egy hétig. Időnként át kell masszírozni őket, hogy működjenek. Kinek volt már ilyennel dolga?

fórum: 

hozzászólások

Nemtom elképzelni!
Nekem pénztek óta bentvannak a tűk a fülemben, nem vészes. Egész hétvégén pisilni jártam, 1,5 kg-val vagyok könnyebb, ez mind víz, ami kiment belőlem. Remélem, hogy azután megindul az igazi fogyás is. Senki nem próbálta még? Kíváncsi vagyok, kinek hogy jött be a dolog!

A sunrider ,a flp, és társai táplálékkiegészítők és szépítőszerek forgalmazói.Nem ghiszem hogy egy ősi módszer az akupunktúra,a csakrák/energiavonalak/ingerlésén alapuló salaktalanító és fogyasztó hatását kiválthatná egy folyékony szer.Amikor évezredekig tanulmányozták,hogy hova esnek az akupunktúrás pontok,nem valószínü,hogyegy folyadék majd "odamegy" ahova kell!

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára