Sziasztok...

Nem tudom, de ki kell írnom magamból!!!!!
Szétesik a világ körülöttem... Nincs valami jó ötletek hogy lehet átvészelni a "bukósisakban az asztal alá" típusú napokat???

Ja és még meg is buktam vezetésből...:((( na meg a többi!

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!

tudom, hogy már kezdek az agyatokra menni. De muszáj kiírnom magamból. Megkaptam tegnap a szakdologzatom értékelését és ez a hülye kurva nagyon lehúzta kettes lett....:( Ő volt a konzulensem is és megbeszéltük még decemberben, hogy nem fogok tudni bemászkálni hozzá ezért e-mailen tartjuk majd a kapcsolatot meg telefonon. Az e-mailekre nem reagált és telefonon sem lehetett elérni. Fogta magát és a leadási határidő előtt 2héttel elment nyaralni. Decemberbe megbeszéltük, hogy miről akarok írni elmondtam neki, hogy hogy képzeltem el. Elvittem neki a vázlatot, a tartalomjegyzéket és azt mondta így jó lesz. Erre kettest adott. Tök ki vagyok bukva. Én úgy gondoltam, hogy legalább egy négyest írtam. Anyósom is megnézte aki magyar tanár. Ő állította össze a tartalomjegyzéket, hogy teljesen jó legyen. Erre ez a hülye kurva nulla pontot adott a tartalomjegyzékre. Szívem szerint nagyon megrugdosnám, de még vissza van a záróvizsga. Hogy fogom ezt megvédeni?

az a helyzet, hogy ez a liba ellen már indult eljárás, mert túl lazán veszi a dolgait. Azt hiszem a záróvizsga után még egy fog ellene indulni.
De hála istennek nem lesz ott a védésen. Nagyon remélem, hogy változik majd a jegyem. Az a baj, hogy a záróvizsgán a nagy barátnője lesz bent. azt hittem legalább négyes lesz a diplomám, de így most küzdhetek a hármasért....:( ez nagyon elszomorít. főként azért mert az egész sulit tisztességesen csináltam meg 4es átlag fölött minden félévet és most a fontos jegyem szar.

sziasztok!
Tudom, hogy ez a topik az amit nem kellett volna felhozni, mert addig jó amíg senkinek sincs gondja, de most nagyon nagyon kell, hogy kiírjam magamból a dolgokat.
A párom nagyon beteg, elvittem a II. belgyógyászati klinikára (mert hogy a PTE-n dolgozom), hogy nézzék meg (tüdőgyulladás-gyanús) 1 órát ültünk kint a váróba, a váró kicserélődött körülöttünk és mi még mindig ott ültünk. Ekkor a párom fogta magát és közölte, hogy menjünk. Elment dolgozni úgy, hogy köhög, lázas, és 1 emelet megmászásától úgy kifullad, hogy nem bír menni. Nagyon ideges vagyok és a sírás kerülget, hogy nem tudok neki segíteni. Hajrá egészségügy.....

Szia babika!

Elviettem orvoshoz még aznap délután, azt mondta a doki, hogy nem tüdőgyulladás, de nagyon fullad. Borzasztóan köhög és rettenetesen gyenge. Alig bír mozogni. A melohelyére persze bejár, mert muszáj (a kolleganője mindent elszúr nem meri egyedül hagyni). De nem szokta sokáig bírni legkésőbb 3ra mennem kell érte minden nap, mert addigra már menni sem tud. Olyankor bepakolom a kocsiba és viszem haza. Leteszem az ágyra, viszek neki hamit és alszik reggelig. Kb délután 4től alszik reggel 7ig. Ez a program. Jó mi? Állítólag ez egy vírus.

Babika,
látod, tök egy véleményen vagyunk!

Én nagyon rég óta nem játszom ezzel, mert volt olyan, hogy félévig ki sem tudtam gyógyulni a vírusaimból, mert előtte nem feküdtem ki. Aztán totál begajdult az immun rendszerem, kijött az allergiám és csoda, hogy nem lett nagyobb baj. A volt főnökömnek egy lábon kihordott influenzától leállt mindkét veséje, 8 évig dializálták, a harmadik vese átültetés sikerült és hiába 40 éves, úgy néz ki, mint aki 60, mert igen megviselte a szervezetét, és biztosra veszem, hogy nem fog 100 évig élni. Szerintem nem éri meg!!!!!

Kedves rika!

Nagyon áldozatkész vagy..... Bár szerintem ostobaság ilyen állapotban dolgozni menni, mert a szívét is tönkreteszi az ember egy nem kifeküdt ilyen vírussal. Ha lehet, inkább beszéld rá, hogy maradjon otthon, mert senki sem pótolhatatlan.....

sziasztok!

Próbálkozom erősen, most már annyit elértem, hogy hétvégén nem megy dolgozni és naponta is "csak" 5 órát dolgozik. De úgy néz ki ez a maximum. Most már otthon is jó meleg van, meg veszek neki ma mézet és mézesteára ítélem. Hurrá csak úgy hajlandó mézesteát inni ha én is iszok (utálom), hát nem édes?
na mind1 próbálkozom tovább szépen mondogatom a dolgaimat előtt-utóbb csak elérek vele valamit.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára