Tudok egy olyan testkezelésről, ami tök király és még nem nagyon használják!Hatása 10 alkalom után 5 kg fogyáss feszesebb bőr és centikben mérhető karcsúsodás.Akit érdekel írjon halika

fórum: 

hozzászólások

"Idézet:"
...elárulok egy hatalmas nagy csodát, a hipoxy pont az ellenkezőjét teszi a hájjal és a narancsbőrrel mint ami elvárható lenne!!!
Ezt olyan emberrel vitattam meg aki profi ezen a szakterületen és nap mint nap szembesült azokkal az eredményekkel amelyet a csodás hipoxy okozott!
Engem is rá akartak beszélni egy kezelésre....nade nem kell. :-) Kalóriát éget.....ja a kozmetikus lány meg akarta nekem is magyarázni hogy a gyártó cég egy hipoxy használat után bemérte az "ottmaradt" verejtéket, és nem csupán salakanyag volt hanem zsír is!!!! A legnagyobb hülyeség a világon! Sem szaunával sem infraszaunával sem pedig más módszerekkel nem lehet zsírt égetni! csak mozgással ami energiafelhasználással jár! Tessék józanul gondolkodni! Nem cellulit krém meg ilyen népcsalások! Sok-sok folyadék ami átmos és rendszeres mozgás!

Értem, szóval az infraszauna zsírt éget.:))))))))))
Zsírt izzadok???? Akkor biztos nem jól figyeltem anatómia órán.......mikre nem képes az emberi szervezet.....
Engem nem kell győzködni, mert szerintem ez bődületes butaság!!!! És hangulatom sincs erről vitázni...aki logikusan gondolkodik és utána olvas 1-2 dolognak az előbb v. utóbb úgyis rájön, hogy ilyen nincs, aki meg nem..........

Sziasztok!
Én pont most vagyok túl egy hypoxitréningen, s csak jót tudok róla mondani. A négy hét alatt (11 alkalom) kb. 7 kg-ot fogytam, s ami a lényeg: a combomról és a fenekemről ment le. Igen látványos; azonban a narancsbőrre gyakorolt hatásáról nem tudok beszámolni, mivel nekem az elhanyagolható volt előtte is.
Azt persze én sem tudom, hogy a "kiizzadott" verítékben mi van (szerintem sincs benne zsír), s nem egy megerőltető dolog (annál költségesebb), nem kell hozzá bikának lenni...

A hypoxi tulajdonképpen nyomás (vákuum) alatt végzett edzést jelent. Bővebben olvashatsz róla a www.hypoxitraining.hu-n. A leírás szerint kb. 3 kg fogyást és egy nadrágméret csökkenést ígérnek a 3 hét alatt. Egyébként én is hozzájuk jártam (messze a legolcsóbbak az egész városban).

Biztos segít valamennyit.
De én is azt gondolom, amit Tündérmeggy. Magunknak kell lefogyni, csodaszerek sajnos nincsenek.
Anyukám szerint, ha nem eszünk sokat és még mozgunk is egy kicsit, akkor biztos, hogy lefogyunk.
Szerintem ez az alapja az egésznek: kevés evés (lehetőleg egészséges táplálékok) és sok mozgás.
Tudom, mondani könnyű. Sajnos én sem mindig tartom be a játékszabályokat, de nagyon igyekszem.
Mindenkinek kitartást!

Igazad van! Minőségi ám kevés étkezés és mozgás!
Viszont azzal cáfolom, hogy 3 éve nyáron én jártam testtekercselésre, kevesebbet ettem és 4 kg lement 2 hét alatt, ami aztán soha nem jött vissza és valóban csökkentem 4-4 cm-t és a narancsbőröm is kevesebb lett. Viszont drága, mert akkor volt 35000 FT, viszont akkor az ösztönzött, hogy ne egyek olyan sokat. Ha az embernek van kitartása, akkor nem kell valóban, mert drága, de ha van rá pénzed és nincs elég akaraterőd, akkor elmehetsz bármilyen ilyenre, mert lehet hogy a kifizetett pénz miatt majd hobban odafigyelsz.......Bár ez sem biztos..:))))

Sziasztok.
Ha már a narancsbőrről van szó én már sok mindent kipróbáltam, de legjobban a torna mellett az Ilcsi féle vérpezsdítő jött be, amivel bekenem magam, majd befóliázom+izzasztónadrág, és úgy tornázom.Nem mondom nem egyszerű, de gyönyörűen kipirosítja a bőröm,a multkor megmértem fél kg vizet hozott ki belőlem.
Kipróbáltam már a vákumot, testtekercseléssel, de rosszul vagyok attól, hogy csak feküdni kell és arra azt mondják, hogy ér valamit.A hipoxyról már én is hallottam hogy jó, csak hát nem mindegy, hogy mennyi az annyi.

Szia Mica!
Bár nem én írtam a krémről, de ismerem. Vérpezsdítő testápoló a neve.
Én nem Pesten lakom, de a kozmetikusom be tudja szerezni. Ha felmész a www.ilcsi.com oldalra, ott megtalálod a referencia szalonokat. Azokban tuti lehet venni. kb. 1.000 ft ha jól emlékszem és tényleg jó.

Sziasztok!
Én még új vagyok 6 hete csinálom az Atkins diétát! Már 7 kg lement.
Csak a hypoxiról írnék pár mondatot.
2 éve nyáron, jártam rendszeresen. Nagyon jó! Megmozgat, kellemes, jó a bőrnek, fogyaszt is de nem csodagép. Szerintem ha úszni jártam volna, annak is lett volna ilyen hatása.
Csak azért próbáltam, mert egy ilyen szalonban dolgoztam és lehetőségem volt ingyen használni.
Az infraszauna pedig szerintem lelkileg jó! A hülyeséget égeti az agyadból nem a zsírt. Szerintem fogyókúra alatt az ember kényeztesse magát mindenfélével (evésen kívül persze).

Helló!
Testtekercselés a Gömbvillám Stúdióban is van, ahová éppen hypoxizni és infraszaunázni járok (nekem mellesleg mind a kettő bejött, a hypoxitól eltűnt a narancsbőröm, a szauna pedig nagyon jól méregtelenít és ezerrel égeti a kalóriát)
Szóval 2 féle tekercselésük is van, az egyik 2.500,-/alk, a másik 18.000,-/alk, az egyik feszesít, a másik méregtelenít és fogyaszt. Pontos cím az infraszauna topicban, a tel. számuk 203-38-60.
Érdeklődjetek telefonon, nagyon segítőkészek és kedvesek, bármiről adnak szakszerű felvilágosítást :)

Sziasztok! Testtekercselés van Budapesten a 20.kerületben is. (4 féle) - mindenki pénztárcájának megfelelően. Én ott az aromaterápiás fáslizást próbáltam ki (ha jól emlékszem 3500 ft volt), 3,5 cm-t fogytam (ez összesített eredmény) a derekamból, csípőmből. Ha érdekel vkit nézze meg a honlapjukat niobevitalszalon.gportal.hu

Sziasztok!

Szeretnék kérdezni Tőled vmit Tündérmeggy!
mondta itt vki, hogy hipoxitól 7kg-t lefogyott.
te írtad, hogy ezek hülyeségek, mert zsírt nem izzadunk (ami így van, zsírt azt égetünk)
de azt nem nagyon értem, hogy akkor minek tulajdinítod Te a veszteséget?!?!?! mert víz azért sztem belátod, hogy nem lehet, hiszen akkor nem tudna működni a szervezete (hiszen a sejtek 90 %a víz), másik részről pedig azt rögtön vissza is "hízná" ha már inna bármit is.
nem kötözködni akarok, csupán meg akarom tudni hogy akkor ha ezek annyira nem hatásosak akkor mégis mitől fogy az illető??
Üdv: és köszi és mindenkinek kitartást!
Viorica

Sziasztok!
Nos, szerintem ne mondjatok butaságokat, csak úgy has/kb., mert erre az oldalra azért jön az ember, hogy tapasztalatokat cseréljen, de ti csak elveszitek a kedvét...
Szóval, az infraszauna, úgy működik, hogy a finn szaunával ellentétben kb. 4-6 cmrel a bőr alatt is kifejti a hatását, ugye "égeti a zsírt", az pedig valóban nem izzadság formájában távozik, hanem a nyirokrendszeren keresztül, vizelettel. Ezért elengedhetetlen a sok-sok folyadék, mint bármely más fogyis technikánál!
Azért felmerül bennem a kérdés, ti mit gondoltatok, akkor a futás hogyan szabadít meg a zsírtól, csak úgy volt-nincs? Épp így (nyirokrendszer!!!)! Ez nem az infraszauna csodája, hanem a szervezet mindig is létező mechanizmusát lovagolja meg! Amúgy 30-45 perces, 50 fokos infraszaunázással, kb. 300-600 Kcalt égethetünk el (személy, és zsírpárnafüggő), nagyjából a futással is ennyit. Barátnőm alig izzadt (ő sovány), rólam patakokban ömlött a víz (kb. 10 kilo plusszom van, de amúgy nem vagyok izzadós).
Ja, azért azt hozzáfűzném, csak felhasználó vagyok:P!

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára