Gondoltam, legyen egy olyan fórum is, ahol nagyobb az esély arra, hogy néha-néha esetleg összefussunk személyesen is, illetve a nekünk való és a megyében elérhetö finomságok fellelhetöségében is jobban tudjunk egymásnak segíteni. Persze ez a téma nem kizárólag a gy-m-s megyeieké, írjon mindenki.:))

fórum: 

hozzászólások

Az jó lesz, mégis csak fontos az első benyomás mindenkiről!:)))
Arra gondoltam, megvárom Bigét, míg hazatér és együtt megyünk le hozzátok június elején. Akár egy hétköznapot is kilőhetünk, ha minden kötél szakad, van szabim, meg tudom oldani.

És most mindenkihez szólnék,aki már készült egy jót kávézni(vagy teázni) velem:
Felmerült némi nehézség,ezért az igért pénteki nyitás sajnos megvalósíthatatlannak látszik(ha csak valami csoda nem történik).Ha a problémát sikerül áthidalnunk(akit érdekel,priviben megírom,hátha tudtok segíteni),kedden,az ünnep után nyithatunk...Ne haragudjatok,amiért ennyire tolódik az egész,nem gondoltuk,hogy ennyire nehézkes lesz,az indulásunk!Azért remélem még benéztek,ha egyszer végre kinyitunk!!!
Puszi mindenkinek!

Köszi zytuscicus!
Érdeklödöm, beindult-e a kávézó? Én bízom benne, hogy igen, mivel nekem nagyon tetszik...s a kiszolgálás, az valami szuper! Barátságos, emberközeli és törödö::))) Csak így tovább! Én biztosan rendszeres látogató leszek, bár azt tudod, hogy sajnos nem egészen a szomszéd utcában lakunk...azért rendszeresen benézek/benézünk és csak így tovább!

Úgy gondolom, hogy az öszinteség elöbb-utóbb nyerö kell hogy legyen...ez alatt azt értem, hogy a "személyzet" által tanúsított magatartás csak azoknak jelent rátelepedést, akik egyébként is maguknak való emberek...s öket hagyni kell.
Én egyébként mindig párbeszéddel kezdenék, ahogy te is csinálod. További jókat kívánok!

Szia!

Bige most jött vissza nyaralásból, felveszem vele a kapcsolatot.
Előre láthatólag a most hétvége nem jó, de a többi még nyitott júliusban-jó, hogy júniról volt szó!:)))
Bocsi, de itt zajlik az élet.
Addig mesélj, mizu nálatok?

egész nap nem jutottam gépközelbe,ebből is látszik...alakulunk..:))
mindenkinek nagyon tetszik a hely,90%-ban visszatérő vendégeink vannak..:)
a július nekem megfelel,kivéve egy hétvége,a 8-9-10-ei,mert akkor a pasim Baján lesz a halfőzőn,és egyedül leszek,és nem szeretnélek úgy idecsődíteni titeket,hogy nem tudunk beszélgetni...
egyébként bármikor jöhettek!!már nagyon várlak benneteket!
Csók!

Sziasztok!

Én csak most jutottam fel ide. Épp fenekestől forgatom fel a világot:-)
Csatlakozom g-hez :-). Nagyon jól éreztük magunkat a kávézóban. Igen ízlésesen, otthonosan, disegn-osan van berendezve. Én személy szerint sok jó ötletet kaptam a lakásberendezéshez. A kiszolgálás is végtelenül kedves / +profi kávé , tea ismeret / Ami engem megfogott, -és úgy vettem észre az ottlétünk alatt, hogy a többi vendég is érzi- a közvetlen, családias légkör.
Ja, és a kávé nagyon-nagyon finom volt.
Köszi még egyszer :-)))

Helló mindenkinek!!

Kicsit elhanyagoltalak benneteket,de annyi a problémánk mostanában...kicsit elment az életkedvem...:(
A kávézóról szóló kényeztető szavakat köszönöm...örülök,hogy tetszett nektek...és örülök,hogy végre megismerhettelek benneteket...ha erre jártok,legközelebb is várlak benneteket!!!

Figyu! Döntsd el, hogy magad miatt leadod a pár kilódat, én láttalak, nem vészes a helyzet, bár Te biztos annak érzed, ezt megértem-én is magamat kritikusabban szemlélem! Szóval szánd rá magad és lásd magad úgy a tükrödben, amilyen lenni szeretnél. Lehet, hogy töbet kell majd a kajával törődnöd, de megéri! Tényleg nem kerül olyan nagy erőfeszítésbe!
Amiben ch van és energiát ad: hüvelyes zöldségek, teljes kiőrlésű kenyérke, olajos magvak, tej, tejföl.....Ezekből módjával egyél, de napi 2 ch bomba mehet. Mondjuk reggelre tk szendvics, ebédre pedig hüvelyes zöldség husikával. Közte egyél zöldséget, meg olajos magvat, vagy sajtot rágicsálj. Így kibírható! 1 hetet adok és jobban leszel testileg, lelkileg!!!!

Szia Zytuscicus!
Most olvasom, hogy szomorú vagy, pedig több okod lenne a vidámságra (1.beindult a kávézó, 2.a saját kezed munkája tetszik a látogatóknak, 3.a választékotok egyedi, nem "tömegcikk", 4. a kiszolgálás minöségét is sikerült egyedivé tenni, mivel benne van a szívetek-lelketek.....folytassam?). Én nem igen ismerek olyan csajszit, aki elégedett lenne a saját súlyával, tehát teljesen normális a te reakciód is. Viszont neked egy csomó segítöd van és nem vagy egyedül (kisgé. bige, joci...és a többiek), tehát ha valóban zavar téged valami - én egyébként nem igazán értem, hogy mi nem tetszik magadon - akkor van megoldás és tapasztalat ill. segítség. Keresd a jót körülötted és ne a rosszat, s jobban fogod magad érezni. Én erre biztatlak és további sikereket kívánok!

Kedves Kisgé!

Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk, de mi akkor szombaton és vasárnap éppen Zalaegerszegen voltunk, tehát nem tudtalak meglátogatni benneteket. Kérdésedre válaszolva én kitűnően vagyok, most jelenleg 24 - 24,5 kg mínusznál tartok és 25-öt tűztem ki célul. Jelenleg 50 g CH-nál tartok és nagyon megszoktam ezt az életmódot. Ismerőseim sokszor kérdezik, hogyan "bírom" ki édességek nélkül. Hát én úgy érzem, tulajdonképpen semmi nem hiányzik hiszen többször eszem zsíros kenyeret paprikával/paradicsommal (persze az általam otthon sütöttet, aminek a receptjét innen vettem), megtaláltam a nagyobb mennyiségben fogyasztható fagyit - Algida Light 4,9g CH/100g!)-, amiből majd minden nap eszek, ha megkívánom, megszerettem a cola light-ot és canderel csokit majszolok, ha megkívánom...egyébként meg sok húst, kolbászt eszek salátával...szóval ezt a módszert nekem találták ki.
S nálad mi újság? A szexi fehér nadrág megvan még?:-)) Remélem, majd valamikor én is megláthatom.-)) Nyaralás megvolt már? Elérted a kívánt súlyt vagy még a legeslegvége hátra van? Bár tudom, hogy te sem görcsölsz már csak szép kényelmesen hagyod, hogy történjenek a dolgok...így is kell.-))
Jól esett, hogy érdeklődtél, köszönöm és minden jót neked! Majd írj magadról is!

Szia Joci!

Megvagyok, köszi. Már 3 szexi világos gatyám van!:))))
Jelen pillanatban nem görcsöklök, bár van időszak,mikor rámjön és akkor rend szerint hízom 1-2 kilót. Ha nem görcsölök, akkor meg súlyomnál vagyok. Még mindig rajtam van az a két kiló, de tudod mit? Nem izgat. A sportra igyekszem ráállni, mert nem is a kilóm érdekel, hanem a kinézetem és az már hasonlít arra, amit el szeretnék érni.
Örülök, hogy neked is ilyen jól megy, szerintem mi már révbe értünk!:)))

Remélem valamikor találkozunk már!

Pussz:g

Szia Zytuscicus!
Örülök, hogy sikerült az ötletemmel egy kis örömöt okoznom neked. Tudom, milyen jól esik egy nagy adag fagyit megenni úgy, hogy közben nincs lelkiismeretfurdalásunk. Bízom benne, hogy egyébként is jobban vagy már, s eltüntek a sötét felhök. Ugye így van?

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára