Sziasztok!
Tud abban segíteni valaki, hogy ennek a fogyókúrának hol találom a könyvét? Mi a címe? A mostani Lowcarb magazinban ugyan megvan az első szakasz, de ennél többre lenne szükségem.
Köszi: g

hozzászólások

Rosszul írtam, a gyümit nem vonom meg magamtól egyáltalán, arra utaltam, hogy aznapra megvolt a szükséges ételmennyiség, és már nem eszem semmit sem.
Egyébként uzsonnára nagyon bevált a gyümölcs:-))
És egy csomó mindenre kezdek rájönni. Mit egyek mikor és miért, és mennyit, szóval kezdek másként gondolni a kajálásra, és csak akkor eszem, ha tényleg éhes vagyok.:-)), egyébként így sokkal több időm marad másra..nem gondolok egyfolyátban arra, hogy jaj mennyit kell fogyni, meg milyen kövér vagyok, stb...közben igazából csak a bőrömmel van gondom.:.))

Hát a hülye narancsbőr, az sajna látszik és még eléggé csúnya. De ez már nem az igazi, mert kifogytam a bőrömből egy kissé, és most idomulnia kell, azért csúnya. Azt csinálom, hogy amikor csak tehetem masszírozom..kb. egy hónap míg normális lesz:-)), és olyan, mintha kifogyott alóla a zsír, most libeg rajtam:-))), meg a gödröcskéket utálom:-(

Szia!

Bármennyit le lehet adni ezzel a diétával. Teljesen reális és igenis álmodj róla, lásd magad előtt 18 kilóval kevesebb testedet, mert akkor meglesz a lelkesedésed és szépen minden megy a maga útján. Nem lesz nehéz a többi nap sem, lehet, hogy azért hiányozni fog 1-2 napig a szénhidrát, de ne engedj neki!
Mit ettél tegnap és hányszor ettél? Fontos, hogy egyél 5* és sok vizet igyál!

Szia,
tegnap reggelire ettem sonkat tukortojassal, salatat es teat. Ebedre grillezett serteshust salataval, meg huslevest minden nelkul. Vacsorara grillezett hust grillezett gombaval es egy kis tejfollel. Ittam eleg vizet, tizoraira ettem egy kockasajtot, uzsonnat nem tudtam enni. Egyenlore jol vagyok. Szerinted Cola Light-ot lehet inni az elso ket hetben? Reggelire bacont lehet enni, vagy ez nem jo? Koszi a biztatast nagyon jo, hogy van kivel beszelni.

Szia!

Szuperul csináltad! Egyre figyelj az első időben. Nagyon sok roston husit fogsz enni, de az elején igyekezz sovány húst enni. Később mehet a sertés is, én ettem már többször csülköt kovi ubival, de az elején fontos szempont. Ügyes voltál, hogy 4* ettél, ez nagyon jó így.
Egyél nyugodtan bacont kis mennyiségben. A cola light csak egészségtelen, de nem hízlal. :) Én is iszom sajnos, de lecsökkentettem napi 2 dl-re, a többi már ásványvíz, ami csoda, mert életemben nem ittam meg a vizet. Igyál, mert legalább édes ízű!
Hajrá, nyugodtan jelentkezz naponta és számolj be a kajákról, így tudunk segíteni, mi jó, mi nem.

Sziasztok!

Tegnaptól újra kezdtem az SBD diétát.
Nehezen tudom kihámozni, hogy mit lehet az első szakaszban enni. Csirkecombot tényleg nem lehet?
És milyen zöldségeket lehet? Vajbab, lencse, zöldbab mehet? A sárgarépa miért nem?
Cukor nélküli pudingport használhatok édességhez, 0,5 %-os tejjel és édesítővel?
A kakaós túrós kívül milyen édességet javasoltok?

Tegnap reggel 69.6 kg voltam, ma reggel 68.2 :)
Eddig nagyon jó! :)

Szia!

Küldök neked emil címre heti étrendet, meg a leírását a diétának.
Nos: csirkecomb, és sertés tilos az első két hétben, utána is ritkán, aztán lehet sűríteni. Csirkemellet és sovány marhát ehetsz dögivel. Na meg zsírszegény tejterméket is: sajt, tej, tejföl, joghurt, kefír, túró. Gyümit 2 hétig nem lehet, sajna....
Itt a GI érték a fontos minden ételnél. Aminek alacsony a GI-je, azt eheted, aminek magas, azt most még nem. A leírásban megtudod, miért.
Tehát sárgarépa ebben a két hétben nem mehet. lencse, zöldbab igen. Mehet még: pari, paprika, kígyóubi, retek, hagymák, padlizsán, cukkíni, gomba, brokkoli, karfiol. Azokat edd ebben a két hétben, aminek 30 és az alatti a GI értéke.
A puding mehet, de vigyázz, emrt pl a Dr ötker főzös pudingban van cukor, bár édesíteni kell. A túrós kakaó most az egyetlen nasid, meg a mandula, dió, mogyoró-kis mennyiségben!

Na, haladás ez a kis változás!!!!!

Hogy ment az első nap?

Szia!

Köszi mindent!
Hát, nem ehetek sokmindent, nincs nagy választék sajnos. :(
Marhát nem eszem, az kiesik. Az Oetker pudingporban, amit főzni kell, nincs cukor. Összetevői: kukoricakeményítő, só, aromák, színezék. Úgyhogy azt eszem, módjával persze.
Kicsit nem értem, hogy a sárgarépa miért nem mehet, a lencse meg miért igen, holott ez utóbbiban is van elég sok CH (53g/100g), szerintem több is, mint a répában (8g/100g), a sárgaborsóról (60g/100g) már nem is beszélve. Ki érti ezt?

Az első 2 napon túl vagyok és eddig nem nehéz, főleg, hogy nagyonmotivál az eredmény. Inkább attól tartok, hogy mondjuk egy hét után megunom a sok húst. Ti nem untátok? Mivel dobtátok fel ilyenkor a diétát?

Szia!

Az itt nem számít, háéy gramm ch van benne. Van jó és rossz ch. A sárgarépában több lehet a cukor és azért. Jobban megdobja a vércukrot és így hamarabb éhes leszel, ha azt eszed. Csak két hétig nem ehetsz, aztán már mehet.
Én ettem sok zsírszegény túrót, meg sok zsírszegény sajtot, rengeteg zöldséget. Ettem tojást is dögivel, meg sonkát, virslit, magvakat. Két hét múlva sokkal bővül a paletta, az SBD szakácskönyvben nagyon sok fincsi dolog van. A zabkorpás dolgok isteniek! Meg kell csak szokni, hogy mit ehetsz, miből ehetsz még, csak esetleg kevesebbet és így kreatívan ki lehet találgatni magadnak recepteket. Pl. csirkemellet leraksz jénaiba sajttal, tejföllel és megsütöd. Isteni. Én tejszínt is ettem-bár az zsíros-mégis fogytam. Jó kis sajtos tejszínes csirkét ma is imádom! Nem kell szárazon enni a csirkemellet, mert az úgy uncsi. Csinálhatsz székelykáposztát csirkemellből: csak káposzta, meg csirkemell pörköltnek feldobva. Isteni, nem zsíros, nem is kell hozzá kenyér. Vagy fasírt csak darált húsból, némi joghurtos ubival. Vagy csirkemell pöri, az sem zsíros. Leves: krémleves bármiből tejszínnel liszt nélkül, vagy húsleves, borsóleves....soroljam?:)))))))

Szia!
Nem kevered az Atkinsszal? Az SBD-ben az a jó, h több félét ehetsz, mint abban, így nem kell állandóan húsoznod. Én például sok tejterméket ettem, zöldségeket. A húst is el lehet egy csomóféleképpen készíteni. Meg van egy csomó jó recept itt a fórumon, bár lehet, h azok az első 2 hét után jók csak. :-(

Kisgé,
Köszi az ötleteket! A székelykáposzta kimondottan jól hangzik. :)
Az SBD szakácskönyvet hol lehet megvenni vagy itt a fórumos SBD Receptekre gondolsz?
Kukoricát lehet enni az 1. szakaszban?
Az a bajom az 1. szakaszos zöldségekkel, hogy alig marad olyan, amit meg tudok enni, mert van amit az epém nem bír vagy rá sem tudok nézni, mert nem szeretem.
A cukor nélküli puding mehet szerinted?

Gagnes,
Nem keverem az Atkins-szel, jó, hogy ehetek tejterméket, ihatok tejet a kávémhoz, ehetek pudingot, ha minden igaz. De meg kell, hogy mondjam, az 1. szakaszban szerintem elég szűkös a választék.

Tegnap sikerült tök keveset ennem és volt több mint 1 óra görkorizás. :)

Szia!

Átküldterm neked e-mailen a saját készítésű SBD szakácskönyvet, nem kaptad meg?
Kukoricát sem lehet enni, magas a gI-je, de ez benne van a táblázatban. Milyen zöldséget tudsz enni???
Pudingot vészhelyzet esetén egyél az első két hétben. Túrót nem szereted? Zöldséget kell enni, különben előfordulhat, hogy emésztési gondjaid lesznek!:)))

Sziasztok !
Én még csak most találtam erre a fórumra. Illetve már korábban is, de valahogy nem vettem észre,hogy a South Beach diétát is "művelitek". Nekem az Atkins nagyon nem jön be, inkább az SB-t választom.

Szerintetek vannak már SB receptek? Sajnos nem nagyon van infóm róla, hogy mit lehet és mit nem? A fejem tele van az Atkinssal. Segítenétek nekem?

Mi az, amit az első szakaszban ehetek és mi az, amit tuti hogy tilos?

Köszi !

Koszonom szepen, szerintem nagyon jol. A 4. nap utan mar nem is nagyon szenvedtem, bar be kell, hogy valljam, hogy tegnap este muszaj volt megennem egy zoldalmat, de hat ennyi volt az osszes bunozesem az 1. heten. Ma meg nagyon jol megy, gondolom a -3 kg tudataban. Koszi szepen az eddigi tamogatast.

Kisgé!

A 13 naposban beszélgettünk a fogyásomról.
69 kg-val indultam most és 62 kg szeretnék lenni. Most vidéken vagyok pár napja, nem a saját mérlegemmel mérem magam. Így becslésem szerint 2 kg ment le 1 hét alatt, olyan 67 lehetek.
És beleférek abba a gatáymba, amibe csak 65 kg-osan sikerült. :)
Azért bevallom én is szoktam bűnözni, néha egy-egy szem eper lecsúszik. :) De ez legyen a legnagyobb gond a diétámban! :)
Szerintetek pici tejszínt lehet enni?

Bocsi, csak már annyi mindenkivel beszélgettem, hány kilót szeretne leadni, hogy nem voltam egész biztos! 2 kiló és azt mondod, kevés????? Jaj, hát már csak 5 kg van hátra!!!!!! Gyönyörű és csodálatos! Amúgy nekem is jóval többnek látszik az 5 kilóm! Mostanában kezdek merni felvenni rövidebb nadrágokat, szoknyákat, de még így is úgy félek, pedig csomó pozitív visszajelzést kapok!
Azt kívánom, hogy próbáld meg feldolgozni a tükörben látott változást, mert nekem nagyon lassan megy!:))))))

Köszönöm szépen a jókívánságokat! :)
Olyan kedves vagy mindenkihez. Jó érzés, hogy drukkol nekem valaki. :)
Szerintem az utolsó 5 kg az olyan nehéz!
A legnehezebb. Már régóta alig mozdulok erről a súlyról. Lehet, hogy nem volt jó a taktikám. Ez a diéta nagyon tetszik, mert könnyű betartani, igaz néha bűnözök egy-két szem eperrel és édesítős, 0,1 %-os tejjel készült főzött pudinggal. Jó ötlet volt a székelykáposzta. Ma azt ettem ebédre, isteni volt! Mintha nemis diétáznék! :)
Most úgy érzem, hogy nagyon beindultam! :)
Kíváncsi vagyok a holnap reggeli méretkezésre. Meg majd az otthonira.
Te szoktál sportolni?

Nincs mit!
Képzeld, én 12 éve híztam el, 18 évesen. Azóta küzdöttem és a 68 kilóról nagy nehezen sok idő alatt lementem 62 kilóra és onnan nem mozdultam.(alacsony vagyok). Aztán szerelmes lettem és lement 60 kilóra, de onnan aztán végképp nem mozdult. Itt kezdtem el a SBD-t, 5 kilót akartam még leadni. Olyan könnyedén lement, mint a szél. Igaz, óriási elhatározás volt bennem, de imádtam is, amit csinálok. 9 hét alatt lement az 5 kg és ezt fél éve tartom és nem is szeretem már a fehérkenyeret, krumplit, rizst és tésztát. Én már időnként eszem ilyet, mert kell, de nem hízom tőlük.
Az, hogy nehéz az utolsó 5 kilót leadni, az igaz. Ugyanolyan nehéz, mint 20 kilót leadni. De ha beindul, semmi nem állít meg. Én a végén, már féltem, hogy elfogyok. Képzeld el, hogy minden héten fogytam minimum fél kilót és elkezdtem már aggódni.
Úgyhogy én elbújtam sokáig a kifogásom mögé, hogy nehéz megszabadulni az utolsó kilóimtól-de miután ezt elhesegettem, pillanatok alatt lefogytam!!!:))))

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a fórumot, és most neki is ugrottam a diétának.
Látom a lelkesedést, amire nekem is nagy szükségem van, mert folyamatosan grammonként csúszok fölfelé, és ez elkeserít.

Kisgé! kérlek, ha nem gond, küldd el nekem is az infót, meg pár receptet. erika03@freemail.hu

Lányok!

Mindenkinek küldöm, aki kérte az anyagokat! Mindenkinek hajrá és csak kérdezzetek, ha van valami, bár egész szépen össze van szedve a lényeg! Ebben a kánikulában kell nekiállni, mert ilyenkor jóval kevesebbet eszünk ám!!:)))

szia!ha nem probléma,akkor én is szeretnék kérni információkat/mit nem szabad,mit szabad enni,mit kell enni/ebben a diétában,és szeretnék kérni recepteket.én atkinsot csinálzam tavaly,de sajnos az idén nem megy.és milyen mértékű ettől a diétától a fogyás és kb.mennyi idő alatt érhető el.előre is köszönöm!szia kati52@citromail.hu

Helló!

Én is rendületlen vagyok, de vasárnap kitört rajtam egy vírusos gyomorrontás, tehát hétfő óta főttkrumplin élek és ropikán, de muszáj, mert minden mástól a wc-n kötök ki. Viszont hatásos, mert fogytam 1 kg-t 3 nap alatt :) Remélem azért így is maradok. Szóval most tartok a 9. héten és az 5,5 kg-nál! és 6-6 cm-nél!
Pussza

Nahát, helloka, nem tudtam, mi bajod lehet, aggódtammár... :))
Na, megnyugodtam én is kicsit, ha 9. hét után 6-6 centiig jutottál, akkor a 4 hét után 3-3 centi az jó arány...?
De komolyan, nekem eltűnik lassan a popsim és a combom!!!! Bár a spinninges csajszika aztat szonta, hogy megnézett oldalról (mióta egyszer rákérdezett 2 hete, hogy fogyózok-e, azóta folyamatosan figyeli, hogy alakulok, de ez csak jó nekem), és hogy mindenhonnan fogyok, karból, lábból, ciciből... csak nem áll meg most??? Mert ez kilóban mínusz 1 kiló, lehet, hogy most stagnálok?
Kilengés meg nem parás nálam, egyszer jól ki szoktam lengeni táblacsokiilag vagy valami, ami bejövős, aztán másnaptól felejtős, hál' Istennek simán visszatérek a régi kerékvágásba, ez nem gond...
Magácska meg csak egye a főttkrumplit ropival, ha most az kell a kis szervezetének!!!
És persze nem győzök gratula, nyomában járok, kedves... :))))

Alakulok, mint puposgyerek a prés alatt. Kimondottan élvezem a krumlit! :)
Nem állsz meg! Én az Első két hét után fogytam, aztán a 4. hét után több kilót is rohamosan.Majd csak figyelj. Az a jó, hogy több látszik, mint ami lemegy.
Vettem új gatyát, zöldesszürke kordot! Ez azért nagy szám, mert soha nem állt jól,mert ugye kövérít, de most olyan jól áll! :))))

Szexi has projekt nincs felfüggesztve, csak holnapra halasztom, így belefér a heti 3 edzés. Tök kemény, de biztos hatni fog ám és a hasam is szexi lesz! :)))

Jaj Gabi, kicsit el vagyok mos keskenyedve, megmértem magam, erre a derekam ugyanannyi, mint előtte, csípőből van mínusz egy centi... hiába mondják nekem, hogy így látszik meg úgy, a mérleg is mínusz egy kilót mutat csak... pedig ez már a 4. hét!!! Abbahagyni emiatt nem fogom, csak a franc essen bele, mintha hiába csinálnám már majdnem egy hónapja... én is abban reménykedem, hogy kb. 1 hónap után megindul a dolog erősebben, anno a régi diétámnál is így volt... persze ez nem garancia, hogy most is így lesz! :(((((((((((((((

Ne legyél elkeseredve, nincs rá okod. Mindig meséled, hogy hányan mondják, hogy látszik és ez a lényeg! Az ember vizes tud lenni és az kilókat és centiket jelent. Lehet hogy bevizesedtél. 1 kg az tutira lement és mivel nem vagy totál elhízott, valamint folyamatosan sportolsz, ez teljesen korrekt. Ne aggódj, ne add fel. Nemsokára leugrik egyszerre 2 kg, csak figyelj!

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára