Képzeljétek! ma jártamban keltemben felfedeztem egy Cukormentes övezet nevű cukrázdát!!
Én rögtön be is vásároltam 4 féle tortát! CH érték 6-8 /tortaszelet!! Vettem túrótortát, csodatortát, málnatortát és oroszkrémtortát! FINOM! Láttam még rigó jancsit (3,6 g CH) csokitortát, joghurttortát, liszt nélkül készült bajor almatortát, linzerkarikát, kókuszgolyót (szép embereset!! ch ca. 14g) és még sok mást! Mindegyiknél ki van írva a kcal, ch érték! Ár: torták 150 ft körül!
Cím: VII.ker. Dob u. 11. Tel.: 321-1160valamint a XIII. kerületben is vannak Balzac u.27. 30/231-9691
Én a Dob utcában voltam.

www.cukormentesovezet.hu

fórum: 

hozzászólások

Tegnap berobbantam a Szarvas Csárda téri Sparba vásárolni (XVIII. ker.). Mikor a szörpök között vadásztam, megakadt a szemem a Bolerón. Volt ice-tea-s, körtés, trópusi gyümölcsös, barackos, citromos, narancsos. Ezeknek a nagy részét nem szeretem, a többiben pedig hemzseg az aszpartam. Úgyhogy nem vettem :(

Hali! Ha tud valaki franciául, nézze már meg a www.dietline.hu -t, mert az oldal fele nincs lefordítva... Ahogy nézem, abszolút lowcarb nasik, levesporok, tészták, TÉSZTÁK!, satöbbi van nekik, de egyszerűen nem látom, mennyi cucc van egy csomagban (jó drágának tűnik), és hogy áll CH-val a dolog. Naggggyon izgalmas. Segítsetek, szilvuplé.

en tudok franciaul, mit akarsz leforditani? a sucres jelenti a ch-t, megneztem pl a natur tallert, szazon 3.8g ch, de hogy egy dobozban mennyi van, azt nem latom sehol...egy adag az 2-3 taller, es a dobozban 40-43 van, na ezt szamold ki! :-)
mondjuk a protein kenyer jol hangzik...

Megvettem a könyvet. A kék-pirosat kölcsibe megkaptam egy férfi embertől:))
A sárgát meg megvettem. Tök jó. Vann benne egy csomó fincsi kis recept, nem kell számolgatnom, hogy miből mennyit ehetek, nem kell találgatni mit főzzek. A dolgom csak annyi, hogy fogyjak-fogyjak-fogyjak:)))))

ma este beneztem az Eurocenterben levo konyvesboltba, es akcio van ott, igy az Atkins konyveket is be lehet szeretni olcsobban, konkretan 2-ot fizet 3-at kap, vagyis ha valasztasz 3 konyvet, a legolcsobbat odaadjak ingyen! oktober 15-ig tart, ha jol lattam! ( Becsi ut vegen van az Eurocenter)

Ti hallottatok már a steviáról mint édesítőről? Most olvastam róla, hogy teljesen természetes anyag, termesztik a cseheknél is, egy csipetnyi a növény leveléből felér 1 kanál cukorral. Mellékhatása nincs.
Lehet ilyet kapni itthon????
Xylitot lehet kapni? Ha igen, akkor hol? Állítólag ez is jobb mint bármelyik édesítőszer ( a sztívián kívül)

Név szerint Ketophant kérjél, mert ha azt mondod, hogy ketonmérő csíkot kérsz, akkor néznek majd rád nagy buta szemekkel, vagy ha telefonálsz, akkor szép hosszú csönd lesz a túloldalt :))
Így, hogy mondod a nevét kicsit egyszerűbb.

Sziasztok!
Valahol olvastam -csak most nem találom-, hogy a CBA-ban lehet kapni úgynevezett "flamand pörcöt". Én egy jó párban kerestem, de csak bambán néztek rám. Meg tudjátok mondani, hogy pontosan hol lehet kapni? Előre is nagyon köszi!

Sziasztok "újhusik"!
Én már nem Atkinsezem, de egy kis infóval szeretnék szolgálni nektek:

Csemegéztem a napokban a Tescoban valami finom savanyúság után kutatva, és találtam egy kis átlátszó üveges ecetes gyöngyhagymát. Mielőtt bárki nekem esne, gyorsan mondom, hogy szaharinnal van édesítve. Aki teheti és belefér a napi ch adagba vegyen magának ilyet, mert finom. És nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én imádom a gyöngyhagymát.

Érdekes, mert addig amíg váci leányzó voltam nem voltak ilyen "problámáim" Bementem a patikába mondtam, hogy mit szeretnék, ha esetleg nem volt, akkor tuti, hogy addig kutakodott még tudott segíteni... jó esetben rendelt:) itt meg...... számomra amúgy is furcsák itt az emberek...:(

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára