Töltött cukkíni | lowcarb magazin

Töltött cukkíni

Hozzávalók: 
4 cukkíni, 1 fej hagyma, 20 dkg gomba, 15 dkg sajt, 1 tojás.
Elkészítés: 

A cukkíniket tisztítsd meg, vágd félbe, esetleg hámozd meg. A belsejét kapard ki, és tedd félre. A vágási felülettel lefelé tedd egy kivajazott tálba, és előmelegített sütőben süsd 5-10 percig. Közben az apróra vágott hagymát pirítsd meg olajon, keverd hozzá cukkíni belsejét, a gombát, és 10 dkg reszelt sajtot. Keverd hozzá a tojást, sózd, borsozd. A cukkíniket töltsd meg a masszával, és tetejüket szórd meg a maradék reszelt sajttal. Told vissza a sütőbe, ahol 5 perc alatt el is készül. Melegen a legfinomabb.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 26 gramm