Receptek: 
Hozzávalók: 
(4 adag) 80 dkg pulykamell, 10 dkg vékonyra szeletelt bacon, 4 evőkanál cukormentes mustár, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, olíva olaj.
Elkészítés: 

A pulykamelleket vágd vékony, hosszú csíkokra. Mindegyik szeletre tegyél bacon szalonnát, hármasával fond be, és egy-egy fél fogpiszkálóval tűzd meg a végeit. Keverd össze a mustárt, zúzott fokhagymát, sót, borsot, olíva olajat (meg ötletszerűen bármi más fűszert), ebbe forgasd bele a copfokat, majd önts rá még olívát, és letakarva tedd a hűtőbe legalább egy napra ebben a pácban. Sütéskor tedd jénaiba, öntsd alá a páclevet és egy kicsi vizet, majd takard le alufóliával. A sütés vége felé vedd le az alufóliát, és piríts rá egy picit.

Nettó CH: 
Szósszal együtt: 5 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára