Receptek:
Hozzávalók:
(1 adag) 250 ml zsenge spenótlevél, 1 gerezd fokhagyma, 2 ág bazsalikom (vagy szárított), 2 evőkanál olívaolaj, 2 szelet sertéscomb (kb. 15 dkg), 1 evőkanál olaj, 1 paradicsom, 5 dkg mozzarella sajt, 4 petrezselyemlevél, só, bors.
Elkészítés:
A megtisztított, megmosott, lecsöpögtetett spenótot vegyítsd el a felaprított fokhagymával és a lecsipkedett bazsalikomlevelekkel. Öntözd meg az olívaolajjal, majd sózd, borsozd, és halmozd kis tűzálló tálba. A kiklopfolt, megsózott hússzeleteket süsd át mindkét oldalán. A paradicsomot és a mozzarellát karikázd fel. A húst, a petrezselyemleveleket, a paradicsomot és a mozzarellát terítsd a spenótra, és szórd meg borssal. Előmelegített sütőben, a legmagasabb fokozaton süsd 5 percig, amíg a sajt szépen rá nem olvad.
Nettó CH:
7 gramm
- 6795 reads