Hústekercs | lowcarb magazin

Hústekercs

Receptek: 
Hozzávalók: 
(4 adag) 4 nagyobb szelet sertés comb, vagy karaj, 4 szelet sajt (esetleg bacon, fokhagyma, gomba). Köret: 4 paradicsom felkockázva, 2 hagyma karikákra vágva, 1 kígyóuborka felkockázva, saláta csíkokra vágva. Fűszerezd borssal, locsold meg ecettel és olívaolajjal.
Elkészítés: 

Klopfold ki vékonyra a hússzeleteket. Sózd és fűszerezd meg, majd süsd meg egyik felét forró olajban. Amikor megfordítod, helyezz a már megsült oldalára egy szelet sajtot és fedd le az edényt, hogy kicsit ráolvadjon. Amikor a hús megsült, tedd ki egy tányérra, tekerd össze és rögzítsd fogpiszkálókkal. Ha kicsit hagyod hűlni, akkor a fogpiszkálók kihúzása után sem esik szét. Lehet bele tenni bacont, foghagymát, vagy bármi kedvedre valót.

Nettó CH: 
1 adagban, körettel együtt: 10,3 gramm