Receptek:
Hozzávalók:
(2 adag) 10 szelet főtt bacon szalonna, 15 dkg reszelt sajt, 2 fej apróra vágott vöröshagyma, 4 egész tojás, 2 evőkanál tejszín, só, paprika.
Elkészítés:
A sütőt melegítsd elő 300 fokra. Rétegezd egy kivajazott hőálló tálba a bacon szalonnákat, a sajtot és a hagymát, és ismételd, míg el nem fogy. Verd fel a tojásokat, majd keverd össze a tejszínnel, és a többi maradék alkotóelemmel. Öntsük rá a keveréket a rétegelt szalonnára, sajtra és hagymára. Süsd 30 percig. Ha megsült, hagyd állni 10 percig.
Tipp: Ha a hagyma helyett gombát használsz, megspórolsz 7 gramm szénhidrátot adagonként.
Nettó CH:
1 adagban: 12,7 gramm
- 7630 reads