Receptek: 
Hozzávalók: 
0,5 kg csirke- vagy pulykamell, 1 tojás, 10 dkg vékony szelet bacon, 20 dkg sajt, 1 evőkanál szójatejpor, só, bors, szerecsendió.
Elkészítés: 

A husit vékony csíkokra vágunk, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval megszórjuk, a szójatejporral és a tojással összekeverjük. Az őzgerincformát béleld ki bacon szalonnával, tegyél rá vékonyan szeletelt sajtot, majd a pulykacsíkokat öntsd bele, tetejére megint sajt, és a végén bacon. Kb. 40 percig lassú tűzön kell sütni.

Tipp: Ha nem első fázisban vagy, meglocsolhatod tejföllel is.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 8,5 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára