Hozzávalók: 
(10 db) 1 nagyobb cukkíni, 3 dl megpucolt apró rák, 2 evőkanál erős chili szósz, 1 zöld citrom leve, kicsi Tabasco-szósz, 2 evőkanál finomra vágott sárga paprika, 1 evőkanál kapor,1-2 evőkanál snidling, fekete bors.
Elkészítés: 

A cukkínit mosd meg és vágd fel ferdén kb. 1,5 cm-es szeletekre. Sózd le, hagyd 30 percet állni, majd törölgesd le. Kend meg olajjal, majd hirtelen süsd meg mind a 2 oldalát. Hidegen-melegen finom.

A tetejére: keverd össze a maradék hozzávalókat, és hagyd állni a hűtőben minimum 1 órát. Utána halmozd az átsütött cukkíni szeletekre.

Nettó CH: 
1 darabban: 1,4 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára