Citromkrém kókuszos csókokkal | lowcarb magazin

Citromkrém kókuszos csókokkal

Hozzávalók: 
A kókuszos csókhoz: 2 tojásfehérje, édesítőszer, 2 evőkanál kókuszreszelék. A krémhez: 1 citrom vagy 2 zöldcitrom, édesítőszer, 20 dkg tejszín krémsajt, 1,5 dl tejszín.
Elkészítés: 

A tojásfehérjét verd kemény habbá, forgasd bele az édesítőt és a kókuszreszeléket. Halmozd sütőpapírra, és előmelegített sütőben kb.140 fokon szikkaszd 1 órát. Akkor kész, ha kissé ropogós, a teteje pedig halványbarna. Amíg hűl, keverd el a citrom lereszelt héját és kifacsart levét az édesítővel. Utána forgasd bele a krémsajtot, majd a kemény habbá vert tejszínt. A kókuszos csókokat tördeld kisebb darabokra és oszd szét 4 kehelybe. A citromkrémet halmozd a közepébe, díszítsd citromfűvel, hűtve tálald.

Nettó CH: 
15 gramm