Sziasztok!
Kiváncsi vagyok, hogy Ti hogy bírjátok a tavasz jövetelét. Én rendkívül rosszul, és kiváncsi lennék, hogy van-e valami jó trükkötök, vagy ötletetek, amivel átvészelitek a tavasz-kezdést. 2 éve- ez a harmadik- előjön tavasszal ez a cirkusz...Én mostmár lassan egy hete szenvedek, állandóan fáj a fejem, és folyamatosan aludnék, ugyanakkor amikor lefekszem aludni, akkor meg nem tudok. 1-2 órát tudok csak vergődve aludni, izzadva kelek, a gyomrom folyamatosan görcsben. A közérzetem nagyon rossz, kiütéseim vannak, ideges vagyok és háklis. Orvosnál is jártam tavaly is, és idén is, de a leleteim jók- ő is csak legyintett és ennyit mondott: Jön a tavasz! Majd elmúlik!
Van valaki köztetek, aki hasonló gondokkal küszködik?
Szóval szívesen fogadok egy-két jó tanácsot, és előre is köszönöm.
Puszi: Brill

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!
Ezzel csak az a baj, hogy ahhoz sincsen kedvem.. mármint a szexhez. Általában estére már mire a Kedves hazajön ájultan alszom, én korán kelek, ő meg délutános. Pont elkerüljük egymást.
Hogy hiánytünetek lennének? Természetesen az is. Pont erre az időszakra fogy el minden tartalékom, és sajna nem 2 nap, amíg föltöltődik. A vas a véremben, idézem a leletemről: "nem kimutatható". Pedig folyamatosan szedtem a vasat a meghatározott ideig, de azt is szüneteltetni kell valamennyit.
Próbálok pihenni, dehát államvizsga, szakdolgozat, záróvizsga és hasonlók.. Pihenés..hja..
köszi a tanácsokat!
Ja, és kisgé: ebben egyet értünk: csak úgy zsong a vérem, amikor kiszagolok az ablakon.. A levegő.. na igen az azért kárpótol valamennyire:)
Pussza: Brill

Szia!
Na igen, azért nagyon remélem, hogy idővel megjön a kedvem.. És azért Őt is sajnálom, hiszen egy darabig megértő az ember, de gondolom, hogy egy idő után megfordul a fejében, hogy nincs e valami baj.. Ti ilyenkor szoktatok CSAK azért szeretkezni, hogy a Pasi kedvében járj, pedig igaziból egyáltalán nincs is kedved hozzá?

Nekem sokáig azért nem volt kedvem a szexhez, mert munkahelyi problémáim voltak. Magyarul nem volt munkám. Néhány hónapig egyáltalán nem volt kedvem szexelni, és ezt látta rajtam a pasim is. Mondtam neki, hogy a kedvéért megteszem, de erre ő azt mondta, hogy inkább ne, mert neki csak úgy lenne jó, ha nekem is az.
Persze azóta szakítottunk, de félévente valahogy összfutunk, és ilyenkor mindig az ágyben kötünk ki.
Nálam a tavasz egyébként meghozza az "étvágyat". Ilyenkor tele vagyok energiával. Egy új szerelem pedig valóságos csodát tenne velem.

fúúúúúúúúú... jól elfáradtam lótottam-futottam...
de tényleg a szex nekem is jól esne... talán tavaszi bezsongás...
Nem hiszitek el... ma bejött a főnököm és én ott méregettem... :) pedig nem is tetszik....

Aztán gyorsan hazajöttem és elkaptam a párom...

Jobb a békesség:)))

öhm.. na igen, én ma a suliban ahol dolgozom az egyik tanár bácsit nézegettem:) tesi-biosz szakos..:)
De persze mire hazaér a párom én már megint el fogok aludni.. hát hol az igazság? Utálom a délutános műszakot!!!!!:(
Mostanában már jobb a kedvem. Hála az égnek. Már a szexhez is volna kedvem. Csak nincs kivel. Illetve lenne, de hát a Kedves dolgozik.. A telefonszex meg már lejárt:)

Csak a tesi biosz szakos tanbácsira.. hehe, ma kint futottak a diákjai és ő is sortban meg pólóban feszített a tomboló szélben.. Én meg a kistanáriban gúvadt szemekkel bámultam ki az ablakon.. Ezekután tetézték azzal, hogy tanár-diák meccs volt a suliban, azon meg gőzerővel sportolt:)
Na persze csak néztem.. semmi más mégcsak meg sem fordult a fejemben:)

Szia!

Lehet hogy nekem is ez a bajom? Olyan levert vagyok, de hát sokat számít, hogy épp milyen lelkiállapotban vagyunk.
Pihenj többet, ha van rá időd, a testünk mindig tudja mire van szüksége! Olyan szép a tavasz és imádom a levegő illatát is, nehogy már kifogjon rajtunk!:)))))))

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára