Sziasztok!

MÁJUS 22. (szombat) 13.30-kor TALÁLKOZZUNK az Erzsébet térnél a pihenő parkban. Akinek kedve van utána is velem tartani, azzal együtt átmegyünk a Centerbe egy fogyis előadásra 15.30 körül, addig dumálunk, mesélünk, ismerkedünk, sétálunk, stb.

16-18-ig egy előadás lesz az ECE City Centerben a fogyókúráról. A belépőjegy 1200 forint lesz. Érdemes előbb odamenni, akit érdekel, mert nagyon sok vendéget várnak.

Én mindenképpen szeretnék elmenni és arra gondoltam, hogy akinek van kedve előtte találkozni velem és a többiekkel, azokkal összehozhatnánk. De akit az előadás nem érdekel, az is jöjjön el a találkára!! A kettő egymástól teljesen független program.

pusza:
Hoxa

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!

Én sajnos sehová sem tudok elmenni,hogy találkozzam Veletek,mert a világ végén lakom.De az agyam megoldotta ezt a problémát.Véletlenül összefutottam Veletek,álmomban.Örültem Nektek!

Puszi Mindenkinek!

Sziasztok!

Igen!!!Mindenki szép karcsú volt,meg minimum 15cm-vel magasabb mint én.Kíváncsi lennék a valóságra.

Szolnok megyében és körülötte lakik még valaki rajtam kívül?!Nálunk is össze lehetne jönni.Gyönyörű nagy kertünk,kutyánk...van.
Várom a jelzéseket!

Kiscsikó

Csak irigykededem úgy veletek tartanék,de nagyon messze vagytok.Érezzétek jól magatokat, majd gondolok Rátok.

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy abban a cukiban hányan fértek be ha az asztalra tesznek egy csomó Ch mentes sütikét?:)))
Még az ajtót is letépném és kidobnám a pultos csajszit az utcára cigiszünetre:))

Sziasztok! Eldöntöttem, ott a helyem.Lehet, hogy "egyszerűen" gyes-beteg vagyok.Plussz az én jó édesanyám azt mondta, hogy vigyem el magam a partyra, jót fog tenni.Na, úgy láttam, hogy az uborka+saláta az még nincs.Én viszem ezeket, plusz olivabogyót, feta sajot, a biztonság kedvéért paradicsomot, azt nem olvastam.Még mit vigyek írjatok!!!!

Nyáron szervezhetnénk egy Balcsi körüli hétvégét. Annak az időpontját jó előre megbeszélnénk és egy kempingben eltölthetnénk egy szombat-vasárnapot Atkins-tábor címén. Mit szóltok (akik a távolság, vagy a nem megfelelő időpont miatt nem tudnak vasárnap eljönni)?

Én a csini kis 32 es nadrágomba akartam menni (ami egyébként mégsem áll olyan jól mint az elején gondoltam), gondoltam letesztelitek hogy áll. Csak az a baj, hogy fehér csíkok vannak benne. Vagy mindegy majd vigyázok rá??
Most jöttem rá nincs tréning ruhám. Csak valami hiper XXL es méret, ami kb akkor lesz rám jó, ha pocakom lesz a bébivel. Lazaság ide vagy oda azt azért mégsem veszem fel.

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára