Kérlek írjátok meg, kinek milyen
- sportfajta,
- sporteszköz,
- fitnesskazi,
- tornagyakorlat vált be a legjobban.
Hátha akadna valamilyen közös nevező, ami alapján segíthetünk egymásnak.
Beszámolhatnátok arról is, ha a sport mellé valamilyen táplálékkiegészítőt szedtek.

fórum: 

hozzászólások

Nekem a Norbi Duci mind a négy bejött, bár a hármas kicsit furcsa, de a derekat jól megtornáztatja, a négyes szerintem a legizzasztóbb. Én felváltva szoktam csinálni, minden nap mást.
A kick box 2-est is szeretem, amit Rióban forgattak, csak ott, már úgy kell ütni, hogy tényleg hatásos legyen, nem csak lengetni kell, hanem tényleg izomból kell csinálni.
Rubint Rékát nem szeretem, túl sokat dumál, hogy ilyen jó vagy, olyan jó vagy, ezt én nem bírom.
Cindy nekem sem jön be és sokan krtitzálják is, hogy nem jó a menetrend, és túlterhel.
Erősítőnek, és izomfejlesztőnek viszont tetszett a Béres Alexandra 200 %.
Szerintem a Norbiktól lehet fogyni, és végig is lehet csinálni, nekem úgy 1 l ásványvíz elfogy közben.

Én is imádom a callaneticset. sajnos kicsit unom, de valóban nagyon klassz. én azt vettem észre, hogy a tartásom sokat javult tőle.

a spinningre esküszöm, de mostanában nincs időm eljárni, otthon tornázom. minden nap mást, Alexandra új kihívás dvd-je nagyon jó, réka összes. tényleg hülye egy stílusa van, de szerintem szakmailag nagyon ott van. Norbit kevésbé szeretem, de néha ráfanyalodok.

Van egy amerikai pasi Billy Blanks a neve, neki van néhány tae-bo dvd-je, na az maga a halál :)).
www.billyblanks.com oldalon megnézhetitek hogy mi az. Szerintem attól még diéta nélkül is lefogy az ember :)

Babika,

óvatosan a rékával, mert holnap az ágyból nem fogsz kimászni. és úgy fogsz közlekedni, mint a fából faragott királyfi :). elsőre, másodikra és harmadikra bőven elég, ha minden szériának csak a felét csinálod meg.
Jó okom van rá, hogy ezt mondjam :) :)

Valahol én már írtam róla:nekem a Norbi Ducitréning I.-II. nagyon bejött Látványosan hatásos volt.Fogytam,fogytam,és feszes maradtam.És csak sikerélményem volt,simán megcsináltam.Az edzetleneknek is szívből ajánlom.
Más:kaptam kölcsön Bíró Icát és Cindy Crawfordnak egy régi (8-10 éves) kaziját.Nahát ezeket nem nekem találták ki.Baromi nehezek,bár aki meg tudja csinálni,biztos hatásos.

Én ma elkezdtem sportolni: gerinctorna. Nagyon király, gyerekek. Nagyon kemény volt, most mindenem fáj, de majd belejövök.
Szerintem mindenki találja meg a magának való mozgást, nekem a változatosság a nyerő. Most majd mindent kipróbálok, jógázni is megtanulok és majd kialakul!

Sziasztok!

Péntek óta Rékázom. Nagyon tetszik, és csinálni is fogom. Ez a fenéktorna szerintem iszonyú erős, de nem baj. Annyira nem készültem ki tőle, mint ahogy jósoltátok.:)))
Csak a szövege nagyon béna szegénynek. Szerintem ő nem nagyon tud megtervezett szöveg szerint beszélni... Na mindegy, efölött szemet hunyok.

Nagyon irigyellek titeket. Hogy tudtok mindenre időtszakítani? Nekem egyszerűen nincs időm. Reggel 7kor kelek eljövök dolgozni este 6ig melo 7re jobb esetbe otthon vagyunk. Akkor állok neki még főzni 8-9 körül kész vagyok vele aztán már tök fáradt vagyok.
Napközben talán lenne időm konditerembe menni 1órára vagy ilyesmi, de egyedül nagyon nehezen veszem rá magam.
Lusta vagyok...erre most döbbentem rá és nagyon rossz érzés....:(

Szia Rika!

Az én időbeosztásom ez:
5:15 kelés, hazaérés 5:30.
Én úgy osztom be az időmet, hogy kb. 2 naponta főzök., és muszály a férfit is befogni apróbb munkákra...
A réka féle torna időegységekre van osztva. Pl 20 perc vagy 30 perc egy gyakorlatsor. Ennyi időd kell, hogy legyen! Szerintem a főzést kellene valahogy átszervezned, mert senki nem várhatja el tőled, hogy 12 óra munka után, még egy-két! órát főzőcskézz is. Legyél egy kicsit jó értelembe önzőbb, ennyire azért ne áldozd fel magadat és az iődet, mert különben lelkileg is kiégsz.
A mozgás és a te saját testi-lelki jóléted van olyan fontos, mint a főzés....sőt....

Szia babika!

Én ismerem, de nem nagyon tetszett, ha Norbitól ütősebbet akarsz a Kiképzés címűt javaslom, viszont ha jól láttam a dvd-s csomagban a gladiátorosak a kiképzéssel együtt vannak.
A Gladiátornál nekem egyébként jobban tetszettek a kick-boxosak, és szerintem jobban meg is mozgattak.

Sziasztok!

MARATONI TEKERÉS!!!

Okt. 2-án, vasárnap 15 órától, két teljes órán keresztül a Gilda Max 2-ben(Flórián téri üzletközpont, III.em

Jó hangulat, felszabadult mozgás….. :)
Megtapasztalhatod, többre vagy képes, mint gondolod.

Jelentkezés a recepción
Tel:06-1-2405638

Próbáljuk ki magunkat, bizos tök jó lesz!
Törülközőt, vizet hozzatok!

-lazító, szálkásító sportok
-futás, 4-6 kg-os súlyzó, sztepgép, amin állítható az erősségi fokozat...dombnak felfelé...
-2 napja csináltam a réka egyes kazettáját, bár nekem van sportmúltam, de 2 megállással végig tudtam csinálni, meg is van az eredménye: alig tudok mozogni, úgy megégett a lábam...
az egyes kazettán a láb-fenék munka nagyon jó. a has viszont harmatgyenge.

Ha komolyan veszed, akkor a futás a legideálisabb, vagy 2-6 kg-os súlyzós edzés, a különböző izomcsoportokat megtornáztatva.
Heti 4-5 alkalommal.
Váltva. egyik nap láb, másik nap felsőtest.
Ha gondolod küldök egy edzéstervet.

Hat Babika en csak az itteni (ausztral) eszkozokrol irhatok, mint szobabicigli, sulyok, expanderek, swiss vagy gym labda, treadmill ( ezt nem tudom magyarul talan gyaloglogepnek lehetne forditani),specialis dobogo (Tim Michael fele lejtos, igy piszkosul nehez rajta a gyakorlat),fekvotamaszok, felulesek, guggolas, ugrokotelezes. Qu10-t szedek es multivitaminokat, es specialis lowcarb multivitamint amiben chromium is van.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára