Sziasztok!

Kb 1 hónapja "elüldöztem" az életemből a szénhidrátokat. Kb 5 kilo ment le ami nem túl sok, de a testem teljesen átrendeződött! Szuper!

A probléma: babát szeretnénk és erre elkezdtem félidőben menstruálni. Ijesztő!
Lehet, hogy a lowcarb miatt?

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!
Én még csak 16 napja csinálom, -3,5 kg -val dicsekedhetek!
Az viszont nem dicsekedésre méltó, hogy velem is az történt, mint veletek! Évek óta szedem ugyanazt a fogigátlót és még soha nem volt semmi problémám! Most viszont ilyen kis pecsételő vérzésem van, ha végig szedem még a gyógyszert és utána meglesz rendesen, akkor 2 hétig fogok mestruálni!
Amíg diétázunk ez lesz???

Tapasztaltabbak jelentkezzetek!

Sziasztok!

Érdekelne mit tudtatok meg az Atkins diéta és a menstr. zavarok összefüggéseiről.
Én is gyereket szeretnék és közben fogyni is, és azt mondta a nőgyógyászom, hogy egy nagyobb fogyókúra után sokaknak legalább fél évig nem nagyon jön össze a baba. És ami engem aggaszt, az, hogy az Atkins tul.képpen ÉHEZÉS a szervezet szempontjából, még akkor is, ha nem érezzük az éhséget...

Szia Anada!
Éppen így jártam én is, mint Te. Sokkal hamarabb megjött és nekem el sem akart múlni. Kicsit beijedtem de most már rendben vagyok. Kezdem azt hinni, hogy ez a diéta zavart be. Én azért elmentem dokihoz és megvizsgált. Szerencsére nem talált semmit. Szerintem Neked is a diéta váltotta ki.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára