Sziasztok!

Azért hoztam létre ezt a fórumot, mert az "atkinses" étkezés mellett - mint tudjuk - nagyon fontos a rendszeres testmozgás. Igen ám, de mi van akkor, ha az ember fia/lánya nem talál jó konditermet...?!

Úgyhogy ide várom a termekkel kapcsolatos véleményeket (pozitívat-negatívat egyaránt).

Summer

fórum: 

hozzászólások

Hát sziasztok!
Iyen kevés embert érdekel az edzőtermesdi?
Ez rossz hír!
Én eljárok és bizony sokkal jobb utána a közérzetem is , meg jól eső fáradtság tölt el.
Szerintem bele kéne kóstolnia mindenkinek.
Rajta!
Tessék eljárni szépen,az eredmény látható lesz csak hozzáállás kérdése az egész!
csók

Sziasztok!
Én is járok konditerembe. Ez a negyedik hetem és én is jól érzem magam az edzések után. Már máshol írtam, de itt is közét5eszem a hely jellegzetességeit. A neve A1, Óbudán a Zsigmond-téren található. Nagyon profi gépe és kedves edzôk vannak. Van salátabár, lehet turmixokat inni (fehérje) stb. Szoli, szauna, jakuzzi, aerobik mindenféle és -fajta. Viszont: elég drága.
Ettôl függetlenül mindenkinek nagyon ajánlom.
Sziasztok.

Sziasztok!
Én évek óta itthon edzek, taposok és erősítek, de két héttel ezelőtt elmentem az Atsa fitness-be (Budapesten), s rögtön fügő lettem! Ott is van minden jó, kondi, aerobik, szolik, szaunák, gyerekmegőrző, edző ruhák, porok, vitaminok stb.. Én az aerobic-ot veszem igénybe, heti kétszer, kétszer pedig itthon folytatom az eddigi tornámat! A lényeg, hogy nekem nagyon bejött a hely, több generáció is egyszerre izzad, különböző súllyal, nem ciki semmi, nem kell kiöltözni, a lényeg, hogy tornázz!Minden info fentvan a www.atsa.hu oldalon, én mindenkinek tudom ajánlani, nekem bejött!

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára