Na szóval azért nyitottam ezt a témát, mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy aki kipróbálta milyen tapasztalatokat szerzett.
Ugyanis én már nem tudom mióta /de több mint 1 hónapja/ tartom a 74 kg-ot kicsi ingadozással. És nehezen hiszem, hogy ez lenne az ideális súlyom!:(((((
Ez aíz utolsó dobás amit ki szeretnék próbálni.Úgyogy aki kipróbálta írjon rólaí mennyire sikeres, mert 1 hónap múlvaí esküvőre vagyok hivatalos és addig 70 alá szeretnék menni.
Előre is köszi

fórum: 

hozzászólások

Én az 1 héten fogytam tőle 2kg-ot a második héten 1-et.Hozzá kell tennem hogy elötte 6 hétig stagnáltam. Szerintem bróbáld meg mert biztos elfogja indítani a fogyásodat. Heti étrendek között van egy pár minta

Szia Hoxa!

Írok én, de jobban szeretek priviben írni az sokkak személyesebb. Itt mindenkinek válaszoltam illetve küldtem tanácsokat, sőt sokatokka levelezem.

Neked is akartam írni, de ezidáig nem jött össze, most viszont ha ilyen kedvesen megszólítottál akkor írd meg a rendes Lakcímedet priviben mert küldök képeket ha szeretnétek. Tudod olyan előtte utána típusuakat, remélem majd tudjátok hasznosítani ha másra nem a többiek bíztatásásra.
Sajna nem tudok szkennelni mert már rég átküldtem volna neked is.
Igaz hogy most híztam 5 kg-ot így 55 vagyok, de azt hiszem az induló 93-95 kg-hozt ez is szép.
Amúgy ezt kb 1 hét alatt leadom.
Oka a hízásomnak, hogy nyaralni voltam és tudod ilyenkor az ember nem vet meg magától semmi jót na jó kenyeret nem ettem viszont annál több gyümölcsöt (barack, dinnye, banán miegymás jó sok tejszínhabbal.) na meg újra számba vettem a kedvencemet a burgonyát. Ez a eredménye.

De remélem azért még így is büszkék vagytok rám.

Pusszancs "királyka"

írd a cimed HOXA és kapod a képeket. PÁ-PÁ és Kellemes Hétvégét mindenkinek

Szia Királyka!
Örülök neked. Tényleg személyesebb a privi, de sokan nem is tudnak a módszeredről. Ebben a topikban általánosságban beszélhetünk róla, a részletket meg mindenki tisztázza priviben veled.
A címemet elküldöm üziben, nagyon szívesen megnézném a képeidet, talán bizonyítékot látnék benne, hogy egyszer még nekem is sikerülhet.
Abban teljesen egyetértek veled, hogy a mennyiségekkel nagyon kell vigyázni. Amikor keveset eszem, mondjuk 3szor 10-15 dkg húsfélét, virslit stb, akkor akár fél kiló is lemegy naponta.

És igen, büszkék vagyunk rád, szerintem mindenkinek reményt nyújt a te példád. :)

Hoxa

Szia Zoli!

Han nem megy a halcska, nem baj egyél húst vagy tojást az talán még jobb is, ami a bevitt kcalt érinti. Bármily furcsa is azért az elején mindenkine a napi 1200-1500 max, kcal között kéne maradni, hogy gyorsuljon a fogyás, úgy látom a többiek ezt nem nagyon veszik észre csak síránkoznak, hogy stagnálnak vagy túl lassan fogynak.

Ha az étrendemet követed és lassú a fogyásod akkor sajna ki a magokkal belőe úgy mint mandula ,dió, mogyi stb.

További sok sikert "királyka"

Szia Rozina!

Én Királyka étrendjét követem 3 hete és az elsö héten 3 kiló lement, de azóta semmi, nem tudom, hogy mi lehet a baj, hisz mindent betartok! Még most a héten csinálom, aztán ha nem mozdul, akkor váltok!

Nekem ez a tapasztalatom! Lehet, hogy nem mindenkinél müködik olyan jól!
Shephard

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára