Keton csíkok:

Aki szeretné nyomon szeretné követni a ketonokat a vizeletében, annak infó:
állítólag Meditest A6 Kombi tesztcsík kapható a gyógyszertárakban.

fórum: 

hozzászólások

hoxa:
Több éve használom a HUSK-ot.Legalább 3o szorosára megdagad és eltelit, nem vagy éhes.Valóban jól kitisztit nem ok nélkül hívják a belek természetes súrólószerének.Csak elkövettem egy hibát, egy nagy adagot bevettem és rátapadt a gégémre, ittam rá folyadékot nem csúszott le, hanem elkezdett dagani.Azt hittem megfulladok.Tehát legalább 2 dl.folyadékban tenni 2-mérőkanálnyit, elkeverni és gyorsan felhörpinteni.Olívaolajat bátran használhattok egészséges és nem lesz székrekedéstek.Hangsúlyt kellene fektetni a zsirbevitelre is, mert nagyon fontos a szervezet számára.

HUSK:

Szerintem nem konkrétan a fogyásra szolgál a husk. Mióta az Atkinsot csinálom, amúgy sincs nagy étvágyam, de ha még ezt is csökkenti?! :)))
Egyébként tegnap sikerült vennem a Herbaházban. Volt 3 féle is, elég drágák a nagyobb kiszerelések (3800), de vettem próbaképp egy kissebbet 810 forintért. Jó pár napra elég lesz.
Ma reggel ittam meg az első pohárral, hát, majd meglátjuk az eredményt :)))

Hoxa

dundy:
Szia!
Csak ettől a szertől fogyni nem lehet, hisz Te is kellesz hozzá.Ha naponta kétszer iszod és a mi a fontos, vagy éhgomorra, vagy két étkezés közt fogyasztod, eltelít.Inkább tisztítás, méregtelenítésre alkalmazom a mai napig.

hoxa: Na erre nem vállalkoztam, hanem kiírtam egy cédulára hogy "Meditest A6 Kombi tesztcsík" és a kezébe nyomtam a gyógyszertáros nőnek, mintha nem is nekem kellene. Gondoltam, ha hülyének néz, igy legfeljebb a papírt vágja a fejemhez.

Szia Móni leírom Neked a Simon László utcát hol találod meg! A Vágóhid utcából nyílik a zsibi után közvetlen. a 4 szám ott van a legelején egy nagy udvar melyet sorompó zár ott kapus ő utbaigazít hogy hol van a Spektrum-3D KFT.
Remélem segítettem és így megtalálod. Szia Ági

Két hete kezdtem újra az első szakaszt, felszerelve keton csíkkal. Mértem éjjel, reggel de mindig sárga maradt. Ma elöszőr aludtam kora reggelig, éjjeli pisilés nélkül. És most lila lett. Tesztként mikor már felkeltem (kb. 2 óra múlva) megint megpróbáltam és ismét sárga lett. Azaz ha nem mutat ki semmit, annak nem csak az lehet az oka, hogy nincs zsírégetés, hanem a túl gyakori pisilés is. Mivel én este beveszek vízhajtó tartalmú gyószert és elég sokat iszom este, így sokszor éjjel is felkelek 2 óránként.

Már én is sokat gondolkodtam rajta, hogy mindig lila a csík? Reggel lila volt, most kíváncsiságból megnéztem (ebéd után 1,5 órával) és akárhogy nézem, ez sárga.
Vagy csak a reggeli első pisi az IGAZI? A többi lehet sárga? Vagy felhígul a sok víztől?
Én ezt nem értem... Most akkor nem is ég a zsírom?

Halihó!!
Én akkor szoktam mérni, amikor épp rám jön, hála az égnek lila, mint a huzat, bár egyszer volt már közép lila is. A biztonság kedvéért, megcsináltattam minden családtaggal(akik nem fogyiznak), h lássam tényleg igaz a dolog, hála az égnek Nekik sárga volt!!
Egyébként az Atkins-t csinálod?
Nálam nem működött, az a fránya anyagcsere.
Így 2 hete Kekwickezem!!!!
Kitartás!!!!

Én újpesten vettem a metróvégállomásnál, a Burger Kingnél kell feljönni, és 30 m-re van egy patika, azt hiszem ti javasoltátok. Felment az ára 990 Ft-ra, egy napot kell rá várni, pedig épp akkor is kért egy másik hölgy, nem tudom mikor érik fel ésszel, hogy rendeljenek belőle többet, de legalább hallottak már róla.:))

Sziasztok! Én nagyon új vagyok, és fogalmam sincs, mi ez a ketoncsík, gondolom a zsírégetés alatt lila, ha sárga, akkor nem éget...ennyi? Mikor érdemes megcsinálni a tesztet, reggel? köszi a választ:)Még annyit..az első szakasz 3 napján vagyok, gyenge, mint a harmat, alig tudok enni valamit...

Átlag 1 kiló/hét. Március 1-je óta fogytam 11 kilót.
Inkább úgy kétnaponta nézem.
Az az igazság, hogy nem "görcsölök" rajta. Mármint ezen az egész diétán. Az elején csak úgy visszafogtam a szénhidrátot, de egyáltalán nem számoltam. Az eredményem két hét alatt -3 kiiló volt. Két hete csináltam a szigorú 20 gr-os hetek elsőjét. Számoltam, agyaltam, és semmit sem fogytam. Arra jó volt, hogy be tudom saccolni, miből mennyit ehetek. A második szigorú héten nem számoltam, 1,5 kilót fogytam.
Most inkább a megfőzött finomságaimnak az össz ch-ját gondolom át, aztán ezt elosztom adagokra.
Summa-summárum, működik és baromi jól érzem magam. A "rossz napokat" is egész jól élem meg, bár sose voltam velük igazán nyavajás. Az én elvem az, hogy élvezd a fogyást, kaszírozd az elismerést és gyűjts az új, kisebb méretű ruhatárra - vagy tanulj meg varrni. :)))

Elég, ha lila, szerintem nem kell mindig sötétnek lennie. Ha lila (akármilyen árnyalat), akkor ketózisban vagy, tehát ég a zsírod.
Ha csak húst és tojást eszel, sötét lesz (szerintem).
Én ma világosodtam meg. (Nem ketoncsíkilag...) Egy hónapja stagnálok, a csíkom viszont mindig lila. A kilók nem változtak, de cm-ben fogytam!
Ja, és az én egyéni véleményem, hogy ha sokat tornázol, mozogsz, az is segít, hogy liluljon a csík.

197,elözmény.köszi Mariann sokat segitettél.Igy legalább megnyugodtam hogy ég a zsirom!a tojást és húst kiprobálom!szerinted a reggeli órákban jobb keton szintet mérni?ha van valami tapasztalatod segits!köszi!én a második héten vagyok túl és 2.5 kg ment le !ez jó vagy lehetne jobb is?A tejszinhab édesitövel megengedett?várom a választ!köszi elöre is!

Érdekesek itt az összefüggések. A temesvári tréning alatt elkövetett bűnözéseknek "csak" +0,5 kiló lett a mérhető eredménye. Azóta visszaálltam a 20gr-os napokra. A ketoncsík pedig egyfolytában tojáshéj színű. Elhatároztam, hogy legközelebb csak hétfőn nézem meg.Remélem, a Sting koncerten holnap kimozgom magam és ez is segít majd az újra lilulásban. :+)

Hát, ha nem is okozott lilulást ketonilag a Sting koncert, lelki gyönyöröket annál inkább. Mi utána legalább 6-8 kilómétert sétáltunk, így a tánci-tánci kiegészült további mozgással. Az eredmény is megvan: -1,5 kiló egy hét alatt.

Sziasztok!

Azt olvastam valahol, de már nem emléxem pontosan, hogy a keton csik egy bizonyos szénhidrátszint felett már nem mér, tehát ha valaki már a második illetve további szakaszokat csinálja és emelt szénhidráton van, akkor nem biztos, hogy mutat valamit a tesztcsik, tud erről valaki valamit pontosabban?

Előre is köszi..

Sziasztok!
Látom, ezen a fórumon már nem túl nagy a forgalom, de gondoltam, szólok, hogy itt dolgozok a Telepes utcától 2 percre, és tudok venni ketoncsíkot, ha kéri valaki. 788 Ft 50 db van benne. Az Újpest-Kőbánya Kispest metró vonalon valahol oda is tudom adni annak, aki kér.
Ami még fontos lehet, hogy az eladó hölgy egyből vágta, hogy az Atkinshoz kell, és figyelmeztetett, hogy a sötét lila már nem egészséges, akkor egy kicsit vissza kell fogni a diétát.

Jujjjjj Mágika ! Megtennéd, hogy betárazol nekem 2 dobozzal?? Többek között a kék metró vonalán szoktam ámokfutni egész héten, de Telepes utca az nagyon Zugló vagy Alsórákos igaz?? Oda ritkán jutok el, szóval fele királyságom a tied, ha elhozod nekem.

:-)))

Tök érdekes volt tegnap a keton csíkom. Hajnalban néztem, halovány lila volt, alig volt egy pluszos. Aggódtam is, hogy mi van.
Munka után, mikor hazamentem, újra megnéztem és akkor már két pluszos volt, rendes középlila. Nem nagyon értem miért. Reggel sötétebbnek kellene lennie, nem? Szerintetek?
(Előző nap fehérjéket ettem, aznak délelőtt szintén, tehát étkezésre nem tudom fogni a dolgot)

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára