Sziasztok!
Hetek óta foglalkoztat egy módszer, amivel a problémás részekről is könnyedén fogy a zsír. Hypoxitréning a neve, s engem különösen azért érdekel, mert a fenekemről és a combomról ment le a legkevesebb, pedig onnan szeretném a legjobban. Ha valakinek van tapasztalata, szívesen venném!

fórum: 

hozzászólások

Sziasztok!

Mióta elindította a fórumot Casablanca, én is bejelentkeztem, és hétfőn megyek először. A Nők Lapja Cafén ezt találtam róla:
HypoxiTrainer:

A hypoxiterápia legfontosabb eleme a vákuumkezelés. Az alacsony nyomáson működő HypoxiTrainer azzal, hogy fokozatosan "kiszívja" az oxigént, a problémás testrészek vérellátását stimulálja. Ezzel a módszerrel a zsírszövet leépítése négy-ötszörösére gyorsul. Javul a bőr állapota, csökken a narancsbőr, a fenék és a felsőcomb körmérete.

A módszer hatékonysága attól függ, ki hány éves, milyen edzettségi fokon áll, milyen típusú a zsírszövete, mennyi a lerakódott háj. Az ideálistól eltérő alkatúak is igen jó eredményeket érnek el, méghozzá rövid idő alatt. Ráadásul a testen - szerencsére - nem egyforma arányban mennek le a centik. Mivel a mellkas kinn van a bicikliből, a mell mérete csak kis mértékben módosul. (Ezért használhatják a gépet szoptatós kismamák is!)

A kívánt eredmény eléréséhez elég a bicikli használata, szigorú diéta nem szükséges - ugyanis nincs zsírégetés, ha nem viszünk be szénhidrátot??? Ez nagyon fontos: bár csökkenteni lehet a bevitt a kalóriát, de enni muszáj a terápia, a biciklizés mellett. Végül egy fontos körülmény: nem csak maximálisan egészséges emberek vehetnek részt a terápián. Külön program van a gerincsérvben szenvedőknek vagy a térdműtéten átesetteknek. A vendégeken előzetes egészségügyi tesztet végeznek, hogy a terhelés mértékét megfelelően beállíthassák.

Én ezt nem értem, ha nem viszünk be szénhidrátot, nincs zsírégetés???Ez most itt homlokegyenest ellentmond mindennek!

Hello Siztah!
Ezt a cikket én is megtaláltam annak idején amikor a hypoxi nagyon foglalkoztatott. Engem is elgondolkodtatott, sőt egy kicsit megingott bennem minden: mi az, hogy nincs zsírégetés CH nélkül???!! Szerintem ez egy hülyeség, nekem sikerült! 4 hét alatt (11 alkalom) 7 kg-tól szabadultam meg, s nagyon látványos volt, mert a fogyás a lentebb említett testtájakon történt.Ráadásul szigorúan első szakaszban voltam (újra) amikor elkezdtem hypoxizni, tehát garantáltan nagyon kevés CH-hoz juttattam a stervezetem.
Sok sikert Neked holnapra, remélem fog tetszeni!

Szia!
Nagyon sok helyen van, nem tudom Bp. melyik részén élsz. Keress rá a neten, érdemes utánajárni. Ahová én jártam ott 20.000 volt egy bérlet, de láttam 35.000-ért is. A férjem azóta látott a Duna Plázában "nagyon akciósat", még az enyémnél is olcsóbb volt.

Helló! A hypoxy nekem inkább a narancsbőr eltüntetésére jön be, mint a fogyasztásra, szerintem arra tényleg hatásos, esetleg infraszaunával kombinálva. Minden tavasszal veszek egy bérletet, az ideit éppen most járom. A pontos házszámra nem emlékszem, de a XI ker-ben van a Galambóc u-ban, és Gömbvillám Stúdió a hely neve. (a Fehérvári útról nyílik) Van külön gépük a has-popsi-comb fogyasztására és karcsúsítására, Slimmernek hívják, és fekve ill. félig ülő helyzetben kell biciklizni, miközben infralámpával van a hasad, combod és popsid megvilágítva. Csak a bérletárakat tudom, a Hypoxy 25.000,- , a Slimmer 35.000,- , az Infraszauna 18.000,- /10 alk. A tel.számuk 203-3860, azt hiszem este 9ig ott vannak. De ha kell, be tudom scannelni a prospektusukat, hogy pontosan mi mire való...

Sziasztok, üdv Casablanca!

Voltam hypoxizni! Az első alkalom volt, úgyhogy fél órát tekertem. Elégettem 120kcalt zsírban, és letekertem 17 km-t. Hogy ez jó vagy nem,passz. Annyira félek, hogy rosszabb lesz a visszerem vagy seprűvénáim lesznek...:(Most semmi negatívat nem tapasztaltam, sőt, jót tett a keringésemnek. Casablanca, neked nem lettek tőle seprűvénáid? Nem tom melyik rosszabb, narancsbőr vagy az erek?Mindenesetre érkímélő programon vagyok.

Sziasztok!

A mai nappal bevégeztetett a hypoxi-kúra. 10 alkalmat voltam, heti 2x, 3x, rengeteget ittam, és igyekeztem, ennek ellenére az eredmény: -1 -1 cm a combokból. Mást nem mértünk le, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, a bőröm jobb tapintású, de a feszessége nem sokban változott. Az ereim nem rosszabbodtak. Valami jó hatása biztos volt, én inkább a derekamon és a csípőmön érzem, azonkívül sportnak is megfelelt 40 perc bringa. Tehát sajnos nem nagyon tudok átütő sikerről beszámolni, de nem bántam meg, hogy kipróbáltam.

Ha valaki más is kipróbálta, számoljon még be az eredményekről, mert kezd érdekelni. A hasamon ugyanis nagyon csúnya a bőr, pedig járok kezelésre, de ahogy fogyogat, mégis egyre csúnyább. Én nem vagyok mániákus szépságimádó, de ez... Tényleg segít?

Sziasztok!

Aranyalma!
Én most kezdtem el a hypoxit, mert még majdnem 2 éve jártam rá és akkor nagyon segített és nem is híztam vissza sokáig, csak hát nem sportoltam utána..:S
nekem a gondom az hogy a combomból nem indult meg egyáltalán a fogyás:(
most 3 alkalom után vagyok még csak, mellette azért igyekszem diétázni és a derekamból és úszógumimból 2-3 cm távozott!
pedig 64 kg vagyok szval még az sincs hogy túl nagy lenne a súlyom és azért indult meg ennyire.
amúgy azt ígérik a szakemberek hogy 10 alkalom alatt 1 méretet csökken aki megcsinálja.
hetente 3szor érdemes, hogy jobban meginduljon és lehet mellette sportolni! csak a köztes napokon mert utána nem jó, mert ez a kezelés után is hat elvileg.
én ezeket tudom mondani neked, nekem személy szerint bevált, de olvastam olyanokról is akiknek nem. szval teljesen egyén függő. mondjuk az nem igaz amit azt hiszem itt olvastam, hogy aki rendszeresen sportol annak nem látszik meg semmi, mert sztem ez is egyénre szabott, én már 2 hónapja rendszeresnek mondhatóan tornázom és mégis így megindult! (persze ha vkin nincsen felesleg akkor ...:))
hogyha elkezded sok sikert és számolj be az eredményekről:)
bocsi hogy ennyire hosszú voltam...

Köszönöm, hogy ennyire hosszú voltál! Én még nem sportolok, de szeretnék végre, csak még 4-5 kilót előtte le akarok adni, hogy elbírjam magam. 19-20 kilót szeretnék még fogyni, és most akarok megint bekeményíteni. Csak nagyon agyalok, hogy áttérjek-e a 90 naposra.

Szia!

Olvastam a naplódat:)
sztem a 90 napos tuti hatásos hogyha tudod tartani!!!
3 hónap alatt általában 20 kg-t le szoktak adni!
én azért nem tudtam csinálni mert nem én főzök hanem anyum és még mellettem vannak 5en szval elég nehézkes lenne szegénynek:)
ma is emgyek hypoxira... bár én most kezdem feladni és elveszteni a hitemet:(
ja, ugye te irtad hogy jársz alfázni? az micsoda? én mgé nem is hallottam:-S

Sziasztok!
:-)
ismét egy kedvenc témaköröm. :-)
nos, én 2 bérletet lejártam hypoxiból 4 éve.
Én mellette aerobicoztam, heti min. 3 alkalommal, s edzettem rendesen, no méregtelenítő teát is ittam és nagyon elégedett voltam!
Több cm lement csípő, has, combikák.
Igaz, akkor nem volt úgy feleslegem, de alakulni nagyon jó volt, kb. 6 kg-ot fogytam, majdnem sovány voltam.
:-)
most én is ezen töröm a buksim, h méregtelenítés és hypoxi:-)

elárulom: abban az időben fitness teremben dolgoztam és az én csodámra járva nagyon sok vendég kipróbálta, akkor 45 ezer volt 1 bérlet.
A hypoxis-csaj, akié a gép volt, imádott, mert nagyon sok vendéget toboroztam neki:-)

hajrá csajok, próbáljátok ki!

Ezt az olcsó helyet én is megnézem:-)

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára