Jaaaj, most meg olyan problémám lenne, hogy képzeljétek el, már 12kg-ot fogytam...
De, úgy veszem észre, hogy mindez csak a lábamról, karomról és a mellkasomról, cicibőőőől ment le, a hasam csak egy kicsit lett kisebb, pedig nekem ez az elsődleges problémzónám!!!

Ez normális?
Mit csináljak?
Hasizmozok ezerrel, be fog indulni?

fórum: 

hozzászólások

Én is ugyan ebbe a cipőbe járok.Már minden részemből úgy leadtam a párnáimat csak a hasam nem felel meg.Én már 1hónapja sokat hasazom és elmondthatom hogy már kezd látszani az eredmény.Még nem annyira látványos de én érzem s egy-két ruhámon is látni.A hasból a legnehezebb leadni de ha az ember kitartó és minden nap tornázik akkor biztos meg lesz az eredmény.Tehát én a tornát javasolom vagy egy hasplasztikát de ugye az nagyon drága és ha lenne rá pénzem akkor se biztos hogy késalá feküdnék mert elég gyáva vagyok az ilyen dolgokhoz.A hugom megcsináltatta a hasát és tényleg szép is let de nekem nincs rá 400000ft-om

Sziasztok!
Egy kicsit vitatkoznék az előttem szólóval... :-) Én úgy gondolom, h mindenkinek van egy problémás területet, ami nem igazán akar fogyni. Én fenekes vagyok. Hasam gyönyörűen lefogyott, és a fenekemből is lement 2 cm, de aztán tovább nem. Arra aztán keményen kell dolgozni (még nem tudom, hogyan...). A problémás területekre ugyanis évek óta keményen gyűlik a zsír, és nem akar onnan eltűnni.
Ha lóg a bőr, mindenképpen ajánlom a tornát.
Nekem sajnos a fenekemről még nem lóg, keményen kitöltik a zsírpárnák.

Sziasztok!

Én nagyon nehezen fogyok. A hasam nekem sem akar alakulni, pedig még a futásra is rávettem magam. (Nagyon utálok futni)
Sajna nincs keretem különböző kezelésekre, ugyhogy marad az otthoni torna 1000rel. Majd meglátjuk mi lesz belőle.
Picit bosszant, hogy a lábam is tök jó lenne, mert izmos meg minden csak hát a zsír letakarja. Ugyanúgy mint a többi részemen.

Szisztok. Én ajánlani szeretnék egy szalont, ahol testkezelések vannak. Bp 20. ker Nagysándor József u 181. az honlap címe niobevitalszalon.gportal.hu De ha nincs felesleges pénze valakinek, akkor tudom ajánlani a testápolóhoz kevert fahéj olajat. csak 2-3 csepp fahéj olaj kell mert nagyon tud csípni és égési sérüléseket is okokzhat ha sok olajat kensz magadra és befóliázod magad. Belekell maszírozni a bőrbe és ennek hatására elindul a vérkeringés. (nekem igencsak melegem volt tőle). Nekem használt. Ajánlom nektek is, de csak óvatosan :)

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára