Sziasztok!

20 éves koromtól vannak hajszálerek a lábamon. Mostanra még szaporodtak is és nagyon nem kedvelem őket.
Van valaki, aki tud jó módszert az eltüntetésükre? Hallottam lézer és ultrahangos megoldást, meg elinyekciózást. Volt valaki ilyenen? Milyen sikerrel?

Ha már rendbeteszem a testem, ezt is el akarom tüntetni!

fórum: 

hozzászólások

Kb. 5 éve voltam hajszálér elinjekciózáson. Nekem nem volt sok, mégis majd' összepisiktem magam a kezeléstől. Tény és való, hogy ott ahol ezt megcsinálták, nem jött vissza. Hanme körülötte. Tehát most nagyobb területen vannak hajszálereim, aminek a közepén szép. Annyira nem ajánlom a módszert.

Én 20 éves vagyok, és van egy kb. 5cm-es visszértágulat a térdhajlatomnál, nagyon gáz, de ezt csak kiműteni lehet, és úgy hallottam utána vissz(at)ér és még kiméletlenebbül lecsap...Szóval úgy döntöttem, inkább nem zavar, ha valaki emiatt nem szeret, az ő baja. Amúgy szerintem nekem a fogamzásgátlótól jött elő, persze van örökletességem is. A neten olvastam, egy érsebész írta, h a visszérműtét utáni rehabilitációban segít a hypoxi. Nem tudom, hogy ez a még meglévőkre is vonatkozik-e.

Szia Siztah!
Látod már megint összefutunk! Nekem tavaly október végén műtötték a lábam, és utána januárban kezdtem járni a hypoxira. Semmi változás (mármint negatív) nem következett be a lábam állapotában. A vákum alatt végzett munka mindenképp jót tesz a vérkeringésnek.

Sziasztok!

Kaptam egy elég kimerítő választ, ami eléggé bíztató:

Sziasztok!
Sajnos én is szenvedtem ezektől a seprűvénáktól, apró kis lilás pirosas erecskék a combomon, meg a vádlimon.
Nagyon utáltam, nem hordtam szoknyát sem.
Anyukámnak is volt neki még injekciós kezelést csináltak iszonyú csúnya lett utána neki és nagyon fájt a kezelés.
Egyszer egy újságban láttam egy hírdetést, Bársony Lézer Bőrklinika, hogy itt csinálnak ilyen jellegű problémára lézeres kezelést.
Hát belevágtam, először megvizsgálják a lábadat, csinálnak egy tesztkezelést, ami 5000-be kerül, de ezt az első kezelésből levonták.
Azt mondta a doki elég jól el lehet tünteni a lábamról.
6 kezelést csináltam, (KTP kezelés) nem mondom hogy nem fájt, de ki lehet bírni. Nem szabad forró fürdőbe ülni, no szoli és napozás.
De megérte. Kellett egy év a kezelések után hogy szépen felszívódjanak az erek, és sokkal szebb lett a lábam, egy csomó helyről eltűntek az erek.
Nekem egy kezelés 24800 forintba került, ebbe benne volt a vádli plussz a comb elől hátul. mondjuk dokitól függ hogy milyen nagy területet lézerez át, nekem a kezelések során majd nem mindig más doki csinálta. Ebbe az évbe nem megyek kezelésre, de jövőre megint befizetek egy fenntartó kezelésre.

Sziasztok !
Most tesztelek egy krémet, nem is drága és hajszálérre, fáradt lábra, valamint narancsbőrre is jó. Az a jó, hogy mintát kaptam a pedikűrösömtől, tehát ha beválik, akkor csajok ezt is letudtuk. Kb 3000 Ft a krém és kevés kell belőle, tehát gondolom sokáig lehet használni.
Én megőülök attól, hogy minden nap kenegessem magam, de most megpróbálom és csinálom és megnézem mi az eredmény!

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára