Sziasztok!
Múlt héten már említettem, h beszereztem egy GI-zsebkönyvet, táblázatokkal, angolul. A hétvégén elkezdetm lefordítani, és a legnagyobb táblázat - mit lehet enni GI diétában, és mit nem - elkészült. Még sok része hiányzik a könyvnek, de szépen folyamatosan csinálom majd.
A lényeg: ez nem Atkins és nem SBD. Ezeknél részben liberálisabb, részben szigorúbb. Sajnos, az alapkönyv nincs meg, de egy receptkönyvet, némi leírással itthon is lehet kapni.
Ha vkinek szüksége van a listára (fogyasztható és tilos élelmiszerek), írjon, és küldöm emailben. Nem tökéletes, de talán jó lesz.

fórum: 

hozzászólások

Szia. Engem is nagyon érdekelne. Már érdeklődtem a csajoktól korábban és erőteljesen szemeztem a nálunk kapható könyvvel, de végül otthagytam. Épp a hétvégén nyomtattam egy táblázatot angol nyelven de az elég hiányos.

Szia Bilge!
Mindjárt küldöm neked is, csak most nem férek a saját gépemhez, a lemez meg benne van. Te is el tudnád küldeni a te táblázatodat? Köszi.
Egyébként találtam még két könyvet itthon, ami használható lehet úgy általában.
Az egyik a Norbi Update-nek megjelentek a táblázatai kis zsebkönyvben (vmi olyan céllal, gondolom, h húzzunk le róla minél több bőrt:-) , de egyébként tényleg hasznos). A másik meg a Wellness kalóriakönyv, és elég sok ételnek ott a ch-tartalma is. Nézzétek át, lehet, h megéri. Én nem vettem meg egyiket sem, de lehet, h meg fogom.
Ami engem nagyon elkeserít, az az, h nyugaton mindenre ráírják a ch, fehérje, stb tartalmat, meg az alkotórészeket. Mindenre! Nálunk meg? Sehol nem lehet ilyennl találkozni! Ninccs erre vmi Uniós jogszabály?

Köszike. A wellness kalóriakönyv nekem is megvan - valahol. Tényleg jó.
A táblázatot nem mentettem le csak kinyomtattam. Meg tudjátok nézni a
WWW.WEIGHTLOSSRESOURCES.CO.UK/DIET/GI_DIET.HTM címen. Itt sok mindent leírnak róla és a kapcsolódó anyagoknál ott a táblázat is többek között.
Remélem így is megfelel Nektek.

Engem nagyon izgat, mert ez alapján akarok étkezni, megnézem szinten tart-e és be is számolok róla. Szerintem örökké nem lehet krumpli, tészta és rízs nélkül élni, én totál megvagyok a finomlisztes cuccok nélkül, nekem legjobban a krupli hiányzik. Néha szoktam már enni és eddig még nem híztam vissza semmit. Akkor kérlek, küld el nekem a GI táblát. Köszike!!!

szia ! én nagyon szeretném a táblázatot, bár a netről valamit letöltöttem, de nem tudom mennyivel van több a Tiédben. Különben erről a diétáról lesz egy előadás szombaton a X. kerület Kerepesi út 87-ben 12.10-től 12.40-ig

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára