Sziasztok lányok, fiúk, én vagyok az új lakó!

Már pár napja leskelődtem itt nálatok, aztán annyira megtetszett a hangulat, hogy gondoltam, társaságban könnyebb lesz megszabadulnom rémes terhemtől:-)) Szóval belevágtam! Naplót is nyitottam, hogy jól égjen a pofám, ha csalnék azzal, amiben magammal megállapodtam.

Ti nagyon jó fejek vagytok itt!! Remélem, egyszer majd személlesen is bulizhatunk jó nagyokat. Mindenkinek szívből kívánom, hogy elérje álmai alakját, és ha már csak azzal tudtam segíteni, hogy drukkolok és veletek vagyok, akkor megérte koptatnom itt a billentyűzetet.

Az én célom - 20 kg tavaszig, amikoris szeretnék MINISZOKNYÁT húzni, 10 év után először! És megcsinálom, ha addig élek is, mert szép akarok lenni! Van egy gyönyörű fiam, 5 hónapos, imádom az életet! Nincs viszont szerelmem, de elhatároztam, hogy lesz és hogy akkor lesz, amikor már olyan lesz a testem, amilyennek én szeretném!

Nem arról van szó, hogy kövéren ne lelhetne az ember társra, vagy ne érezhetné jól magát a bőrében, csak arról, hogy mindenki akkor érzi jól magát, amikor a saját ideáljai szerint él...és nekem nem a 75 kilós, narancsbőrös, löttyedt csíkos hasú kismalac az ideálom. Röff, én beszéltem! :-)))

fórum: 

hozzászólások

Igen, egyetértek veled. És nagyon-nagyon-nagyon bízom benne, hogy a zangyalok velem lesznek:-))
Megteszek mindent ezúttal! És köszi a bíztatást! A linkeknél van egy angol oldal, ahol nézegettem előtte-utána képeket, és kiszúrtam egyet, teljesen odavoltam:-) Kemény munka, de megéri!

Szia Mariann!

Nagyon köszi a biztatást! Szép verset írtál egyébként! Én annak örülnék, ha mindenkinek sikerülne, aki ide jön, és nekilát a dolognak:-)

Ha nekem sikerült, biztos itt fogok maradni, hogy tartsam az újakban is a lelket:-))))

Szia!
65,5 kilóról indultam március 8-án.
Szóval már belejöttem rendesen, mint kiskutya az ugatásba... :)))
De már annyira megszoktam ezeket a kajákat, hogy a ch már nem is hiányzik (annyira).
Mivel 152 cm vagyok, még fogyhatok... Szerintem!
A környezetem már rendesen ki van akadva, de nem izgatnak!
Maradok LOWCARB-os, és kész!!!
Pusza!

Köszi a kérdést, minden ok. Jelenleg -14,5 kg-nál tartok jan. 10-e óta, s most lassan, de folyamatosan emelem a CH-t (most járok 28-30-nál). Bűnözés még nem volt, bár néha eszem fruktóztartalmú édességet a CH-n belül. Úgy tűnik, nem zavar be.
Ha szereted a gyümit, próbáld ki a következőt: fagyasztott málna 1/2 cs. + 3-5 dkg diétás tejszínhab spray, össz.CH kb. 5 - 5,5. A málnára tehetsz édesítőszert is. Én egy 300 grammos mélyhűtött "gurulós" málnát szoktam négy adagra elosztani, az kb. fél csésze/adag. Jó étvágyat!
Ezt persze csak az első két hét után szabad enni!::)))

Szerintem nyugodtan ihatsz, de ne édeset, hanem szárazat. Olvastam erről valamit, ide beszúrom:

"Sokféle ajánlás található az irodalomban, ezek közül az alábbi tűnik elfogadhatónak:
– Aki iszik alkoholos italt, mértékletesen tegye. A mérték: egy egység, azaz 10 g alkoholnak megfelelő ital naponta nőknek, két egység férfiaknak.
Egy egység: 2 dl sör, vagy 1 dl bor, vagy 2 cl égetett szeszesital.
Jelenleg a mérsékelt alkoholfogyasztás a bizonyítottan koszorúér betegség kockázatát csökkentő tényezők között szerepel."

Persze a CH-t számolni kell.( A sört nem igazán ajánlanám.)

Szia Freespirit! Én is biztatnálak, hiszen a mínusz húsz kiló tavaszig simán elérhető. Remélem, már látod is magad miniszoknyában s a pasik csak úgy forgolódnak utánad::))). A pozitív hozzáállásoddal a siker már majdnem a tiéd, csak egy kis kitartás kell és tuti nyerő leszel. Hajrá és sok sikert!

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára