Sziasztok!
Valami jó kis kencét szeretnék, amitől állítólag halványodnak a csíkjaim!
Mert ugye csak halványabbá tehetem őket, eltűnni sajna nem fognak soha!
:(
Használt már valaki valami jó szert, ami valóba, LÁTHATÓAN használt?
Köszi a segítséget!
Kellemes fogyást mindenkinek!
:)

fórum: 

hozzászólások

Szia !

Én sem a Dove-ot, sem az Avon-t nem használtam, viszont az összes drága kenceficét kipróbáltam. A Lierac ampulla elméletileg a már meglévő csíkokra is jó, de legalább 8 hétig kell használni. Nekem nem jött be. Az Ilcsit lehet, hogy kipróbálom én is, mivel legalább nem 5-10 ezer forint, csak kb. 1000. Ennyit még megkockáztatok. Ha találsz valami hatásosat, szólj nekem is.

Sziasztok!

Vigyázzatok az Ilcsi féle krémekkel, mert van amibe tul sok füszer/gyogynövény van. Én például nem birom ezeket. Teljesen kipattog töle a böröm, és ugy nézek ki, mint egy bárányhimlös. Ugyhogy szerintem, elöször csak kis területen probáljátok ki. Én nem igy tettem. Egyböl nekiestem, és bekentem! Utána meg azért kenegettem, hogy elmuljanak a pöttyök.

Én régebben a Chicco Mamma Donna krémet használtam. (amikor terhes voltam) De nem sokat használt. Egész terhesség alatt kenegettem naponta többször, de igy is lett csik. Most elhalványodott egy kicsit. Most az Avon narancsbörös krémjét használom. Nyáron mindig ezt használom, mert olyan jo hüsitö érzést ad!

Mélyhámlasztás?
Az valami kozmetikai beavatkozás?

Én most Ilcsinénizek, és elég jó!
Bekenem magam vele, és egy pár perc múlva mindenhol piros leszek!
Érzem, ahogy dolgozik a krém!
De a kozmetikus azt mondta, hogy normális a pirosodás, mivel paprika van a cuccban!
A neve is vérpezsdítő testápoló, az ára sem gázos 2000 Ft.
Nekem eddig bejött.
Lehet, hogy csak behaluzom, de mintha szebb lenne tőle a bőrőm!
:)

Túl sok jó hírem nincsen, bár kb. 5 évvel ezelőtt egy kozmetikus iontoforézises kezeléssel egészen jól eltüntette. Persze ez nem tartós, de néhány napig szinte alig látszott. Gondolkodom rajta, hogy megint elkezdek egy ilyen kúrát. Krémet rendszeresen használok, de ennyire jó eredményt nem lehet vele elérni. Jelenleg a Chicco Mamma Donna sorozatának stria krémét használom + feszesítő olajat szintén ebből a sorozatból, de a csíkok elég makacsan ellenállnak.

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára