Holnap kezdem a diétát. Még nem tudom, hogy milyen irányvonalat választok, de talán a szénhidártok csökkentése elsőnek jó lesz.
Súly: 90,0 kg.
Sok, sok, sok!!!
63 kg akarok lenni.
Ja, 29 éves vagyok és szeretnék férjhez menni.

fórum: 

hozzászólások

Kedves Zelma!

Sok sikert Neked! Kisgéhez hasonlóan én is csak azt tudom mondani, hogy a legjobb oldalra jöttél, mert itt tényleg sok variáció közül választhatsz.

Ha a South Beach diéta jön be, akkor kérd el kisgé írását, és az alapján jobban meg tudod majd ismerni.
Én a 90 napos diétát kezdtem el. Eddig tetszik. Előtte update is volt, az sem rossz.

Kitartás! Ha bármi gondod van, tudd, hogy itt segítő embereket találsz.:-)))))

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a bíztatást, ez tényleg jól esik és inspirál.
Amire rájöttem, hogy az esti evéstől-5 után- én hízok. Lehet az bármi, ami egyébként nem hizlaló. Saláta, fehér húsok, műzli stb. én hízok. A szénhidrátoktól meg mindig hízok, bármikor eszem.
Őszintén megvallva naplót akartam indítani, de elnéztem és fórum lett belőle és már nem bánom.
Mindenkinek kellemes napot és kevés szénhidrátot!

Szia!

Én azt látom, a szénhidrát nélküli, vagy csökkentés az, amitől nagyon fogyunk. Ez neked is beválhat, ott van az Atkins és a south beach diéta. Nézd meg őket, válassz és ess neki!:))))A szénhidrátról 1 hét alatt le lehet szokni, képzeld!!!

Szia!

Én már több mint 10 hónapja élek így és nem hanyagolom a szénhidrátokat, csak a káros fajtáit, amire nincs szüksége a szervezetemnek. Én SBD-t csinálom, itt több a megengedett.
A zöldségekbe, gyümölcsökbe is van szénhidrát, meg a tejtrmékekbe, az olajos magvakban is. Ezeket ettem végig és még teljeskiőrlésű gabonát. Nincs semmilyen hiányom, voltam vérvételen. Sokkal energikusabb vagyok. Ezért írtam, hogy életmódot kell változtatni. Olvass ezeknek utána, mert akkor érteni fogod, hogy miért van így.

Minimalisra csokkentve nem, mert az idegeknek, es az agynak szuksege van a szenhidratokra, de akkor tudod mar kombinalni, mikor elerted a kivant sulyt.
Oda kell figyelni, hogy csak delelott egyel szenhidratot stb.
Asszem!
Nekem is csak a szam jar, meszze vagyok meg en is a kivant sulytol!
Meg 20kg kb.!
De 40 volt, mikor elkezdtem, igy sokkal jobban hangzik, nem? :)

Zelma!

A türelem tényleg nagy úr! Kész regényt irhatnék arról, hogy hány diétámat hagytam idő előtt abba, mert türelmetlen voltam...

Az a legfontosabb, hogy a fejedben álljon össze az egész, és akkor nem lesz gond.

És persze a választott diétáról tudj meg minél többet, hogy még véletlenül se kövess el baklövést.

Az elért súly megtartásáról csak annyit, hogy a diéta magában sohasem elég. Szükség van életmódváltoztatásra. És ez a kulcsszó! Mert tök logikus! Hiszen azért kezdtél el diétázni, mert az addig folytatott életmódod következménye a hízás volt. És ha a kívánt testsúly után ismét visszatérsz a régi megszokott dolgaidhoz, akkor természetes, hogy ismét jönnek a kilócskák is.

Sikerült már választani a diéták közül?

Az az igazság, hogy ne nagyon bírom a kötöttséget és ez vonatkozik arra is, hogy egyszerűen képtelen vagyok betartani egy előre megírt diétát. Nem akaraterő hiányában, hanem mert úgy érzem, hogy valaki megmondja, hogy mit kell csinálnom és az nem tűröm.
Inkább irányelvek alapján diétázom, kevés szénhidrát, az is csak délelőtt. 3 után már semmi.
Ezek az alapelveim, ami egyszer már bejött. -22kg lett az eredmény 3,5 hónap alatt.
Az igaz, hogy akkor volt motivációm. Egy pasi.

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Kisgé itt a nagy SBD guru, és elég sokan "megfertőződtünk" már vele. Tényleg nagyon jó, és én úgy látom, nagyon egészséges is. Amióta ezt csinálom, elmúltak a ragyáim, fogytam kb. 10 kilót (csak azért nem tudom pontosan, mennyit, mert az elején nem mertem ráállni a mérlegre), tele vagyok energiával, és nagyon-nagyon jól érzem magam... Ma pont egy olyan gatyámban jöttem dolgozni, ami már évek óta rám sem jött!!!
Szóval: vágj bele minél hamarabb!!!

Szia!

Itt sokféle szénhidrátszegény diéta közül választhatsz, biztosan Te is megtalálod a Neked legjobbat...
Amúgy Nekem is csak elkezdeni volt nehéz, a többi már jött magától. És kb. másfél hónap alatt 10 kiló rólam is lement. Én is 90-ről indultam, ehhez pedig vagyok 164 cm, elég durva, nem?
De mostmár nagyon jól érzem magam, és a világ minden kincséért nem hagynám abba...:)
Hajrá Neked, és szorítok.

Gota, gratulálok !!!! És csatlakozom :)). Én is előszedtem egy jó kis fehér sztrecs vászon gatyót és leesett az állam, hogy nem csak hogy rám jön, de be is tudom gombolni, sőt nem is szorít :)))))).

Igen Zelma ez az a diéta. És tényleg kérdezd kisgét, mindent tud. A SBD szerintem nem csak "felhasználóbarátabb" az Atkinsnál, de sokkal egészségesebb is.

Szia Kisgé !

Nem, azt a gatyót a nagy alkalomra tartogatom :)).

Tudod én úgy szoktam vásárolni, hogy szinte soha nem próbálok. De kb. 90%-ban beletalálok a méretbe is, meg abba is, hogy jól áll-e. Ezzel, amit a minap sikerült magamra rántanom, nagyon mellé lőttem......... Kb. 10 centi hiányzott ahhoz, hogy összeérjen a derekamon. De végre megvan!!!!!!!!!

Köszi a túrórudi receptet. Úgy csináltad, hogy annyi tejszint tettél a túróhoz, hogy formázható legyen, aztán beleforgattad a kakaóporba???

Jaj, de szuper! Ez a legjobb érzés!
Én meg mindig nagyobb ruhákat viszek be a próbafülkébe, egyszerűen nem szoktam meg 3 számmal kissebb testemet!:)))

Ja, nem formázgatom én, mert az íze a lényeg, hanem csak összekeverem. Ja, ebből finom parfét lehet csinálni, ha felvered a tejszínt kemény habbá, majd szépen összemixeled a többi anyaggal és betolod egy kicsit, a mélyhűtőbe, hogy megkeményedjen-de ne kőkeményre. ISTENI! Lehet gyümit rakni bele, meg csoki darabokat...

Sziasztok!

Tegnap tök fincsit csináltam:
Natúr joghurtot összekevertem zselatinnal.
A muffin formába tettem fagyasztott ribizlit (lehet friss is), aztán ráöntöttem a joghurt zselét, és betettem a hűtőbe, amíg megdermedt. Aztán felfordítottam az egészet, és így kicsi ribizlis joghurttortákat kaptam. Tök egyszerű volt, és nagyon guszta! Ja, tettem bele édesítőt is:)
Kb. 5 perc meló volt vele, a legnehezebb volt, h kivárjam, amíg megdermed. A család beburkolta, mint a pinty!!!

Szia!

Igen, előbb döntsd el, melyik áll legközelebb hozzád. Nézd meg az összes komolyabb diétát és hasonlítsd össze a tapasztalataiddal, hogy mitől hízol. Ne várd azt, hogy egy 5 hetes valamilyen diétától majd lefogysz és többé nem lesz problémád a súlyoddal.
Életmód váltás!!!!!!!!

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára