tojásból

Pestós töltött tojás

Hozzávalók: 
(6 adag) 12 tojás, 2 lazán megpakolt bögre friss bazsalikom, 1/4 bögre fenyőmag, 1/4 bögre finomra reszelt parmezán, 2 gerezd fokhagyma, 1/2 mokkáskanál só, 1/2 mokkáskanál frissen őrölt bors, 0,5 dl olíva olaj.
Nettó CH: 
1 adagban: 4 gramm

Rakott tojás

Hozzávalók: 
(4 adag)
Nettó CH: 
1 adagban: 15 gramm

Omlós gombás felfújt

Hozzávalók: 
(4 adag) 20 dkg gomba, 4 tojás, 10 dkg reszelt sajt, 4-5 szál újhagyma, 2 evőkanál olaj, só, bors.
Nettó CH: 
1 adagban: 3,6 gramm

Tavaszi töltött paradicsom

Hozzávalók: 
2 kemény tojás, 1 dl tejszín, 4 nagy, kemény paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál finomra vágott snidling, egy-egy szár oregano, majoranna és petrezselyem, só, bors.
Nettó CH: 
1 darabban: 6,2 gramm

Chilis tojástekercs

Hozzávalók: 
3 felvert tojás, 1 evőkanál szójaszósz, 1 evőkanál mogyoróolaj, 1-2 kicsi erőspaprika (chili) apróra vágva, 1 kis csokor koriander, kevés édesítő, só, feketebors. Mártogatós: 5-6 evőkanál szójaszósz, friss citromlé.
Nettó CH: 
-

Tojásos csirkecombok salátán

Hozzávalók: 
(4 adag) 4 csirkecomb, 6 tojás, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 csokor snidling, 2 fej saláta, só.
Nettó CH: 
A teljes recept, salátával: 11,8 gramm

Sonkás Frittata

Hozzávalók: 
(4 adag) 8 tojás, 125 ml víz, só, bors, 6 szelet sonka (vékony szelet), 1 közepes paradicsom, 2 evőkanál pesto.
Nettó CH: 
Az egész receptben: 10 gramm

Sarah rántottája

Hozzávalók: 
3 tojás, 1 evőkanál tejszín, csipet só, csipet bors, 2-3 csík főtt sonka, 0,5 dl darabolt gomba, 1 mokkáskanál friss fokhagyma, 1 mokkáskanál krémsajt, 1 mokkáskanál vaj, 1 mokkáskanál vágott koriander.
Nettó CH: 
3,5 gramm

Rántottával töltött pulykamell

Hozzávalók: 
(4 adag) 2 pár filézett pulykamell, 5 tojás, 10 dkg gomba, 4 csík bacon, 2 dl tejszín, 10 dkg parajpüré, 5 dkg reszelt sajt.
Nettó CH: 
1 adagban: 3,4 gramm

Töltött tojás

Hozzávalók: 
4 tojás, 10 dkg pulykamell sonka, 10 dkg ömlesztett sajt, két evőkanál tejföl, kevés só, ételízesítő, cukormentes mustár.
Nettó CH: 
Saláta nélkül: 8 gramm