Hozzávalók: 
(4 adag) 4 csirkecomb, 6 tojás, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 csokor snidling, 2 fej saláta, só.
Elkészítés: 

A csirkecombokat a csont mellett vágd be (esetleg bőrözd le), és besózva kicsit hagyd állni. Nagy serpenyőben forró olajon pirítsd meg, majd kevés vizet öntve alá, letakarva párold puhára. A tojásokat verd fel a sóval, az apróra vágott petrezselyemmel és a snidlinggel. A csirkét süsd zsírjára, és öntsd fel a tojással. Amikor a tojás megdermedt, a combok mentén oszd négy adagra, és frissen laskára vágott, fűszeres olajjal ízesített salátán tálald.

Nettó CH: 
A teljes recept, salátával: 11,8 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára