Receptek: 
Hozzávalók: 
2 db csirkecomb, 2 nagy fej vöröshagyma, 25 dkg gomba, ízlés szerint só és törött fekete bors.
Elkészítés: 

A combokat a forgóknál vágd ketté. A gombát szeleteld fel, a hagymát vágd karikákra. A megsózott, megborsozott csirkecomb darabokat külön-külön, bőrével lefelé fektesd az alufóliára, majd borítsd be vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Sózd ás borsozd meg rendesen, és lazán csomagold be. Előmelegített, forró sütőben az egyik oldalát 15 percig süsd, majd fordítsd meg, és süsd további 10 percig. A végén pirítsd fólia nélkül pár percig.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 23 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára