Tartós fülakupunktúra

Sziasztok!
Hát, megint itt vagyok. Tudom, én toltam el, mert ez egy életmód kell hogy legyen én meg csak galádul fogyókúrának használtam...
Azután mikor abbahagytam - két kiló híjján - egy év alatt minden visszavándorolt. Hát így állunk.
A múltkor a TV-ben láttam egy riportot, egy nő Kecskemét közeléből valahonnan, elmesélte, hogy milyen nagy segítség volt neki a tartós fülakupunktúra. Ezek a kis tűk bentmaradnak a fülben egy hétig. Időnként át kell masszírozni őket, hogy működjenek. Kinek volt már ilyennel dolga?

fórum: 

Helló!

Engem is érdekel ám..:))

Sziasztok!

Hallott már valaki a SUNRIDER nevű cégről és termékeiről? Állítólag van folyékony akupunktúrás szerük!:)

Nemtom elképzelni!
Nekem pénztek óta bentvannak a tűk a fülemben, nem vészes. Egész hétvégén pisilni jártam, 1,5 kg-val vagyok könnyebb, ez mind víz, ami kiment belőlem. Remélem, hogy azután megindul az igazi fogyás is. Senki nem próbálta még? Kíváncsi vagyok, kinek hogy jött be a dolog!

A sunrider ,a flp, és társai táplálékkiegészítők és szépítőszerek forgalmazói.Nem ghiszem hogy egy ősi módszer az akupunktúra,a csakrák/energiavonalak/ingerlésén alapuló salaktalanító és fogyasztó hatását kiválthatná egy folyékony szer.Amikor évezredekig tanulmányozták,hogy hova esnek az akupunktúrás pontok,nem valószínü,hogyegy folyadék majd "odamegy" ahova kell!

Tudsz róluk valamit? Nekem hajszálerekre javasoltak egy szert, ami értisztító és zsírégető hatású.

Szia Szücsi!

Küldtem privit az akupunktúrával kapcsolatban.

diet